• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg az ama yükselmiş

10.gün 5.25
12.gün 10.44
14.gün 18.59

bu arada idrar testi 3 gündür silik çizgi çıkıyo

dr tekrar test istedi offfffff bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum kafam çok karışık

seni üzmek istemem ama düşük olacak gibi sanırım çünkü fazla yükselmemiş sen her iki duruma da hazırlan benim de 20 den 116ya çıkmıştı düştü ama belli olmaz doktorun ne düşündüğü önemli tabi bizim dediğimiz değil

kızlar bugün 14.günüm ve değer 18.59 olmuş

ya aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama olmicaksa sıfıra düşse allahın izniyle

tedirginim dua edin lütfen

canim uzulme bende senin durumundayim benimde 10.gun kanamam vardi dr a gittim degerim 20 idi sonra iki gun sonra 26 oldu dun bidaha yaptirdik yani uc gun sonra 60 cikti drum dusukten supheleniyo ama daha belli bisey yok neden yukseldiginide bilmiyolar
10. gunden beri kanamam var hala davam ediyor
benimde kafam cok karisik rabbim sabir versin bize benim ikinci tedavim ilkinde de dis gebelik olmustu

canim uzulme bende senin durumundayim benimde 10.gun kanamam vardi dr a gittim degerim 20 idi sonra iki gun sonra 26 oldu dun bidaha yaptirdik yani uc gun sonra 60 cikti drum dusukten supheleniyo ama daha belli bisey yok neden yukseldiginide bilmiyolar
10. gunden beri kanamam var hala davam ediyor
benimde kafam cok karisik rabbim sabir versin bize benim ikinci tedavim ilkinde de dis gebelik olmustu

canım benim de korkum dış gebelik..
peki senin nasıl oldu ilkinde biraz anlatırmısın tüplerine zararı oldumu bebeğin

canım benim de korkum dış gebelik..
peki senin nasıl oldu ilkinde biraz anlatırmısın tüplerine zararı oldumu bebeğin

yok canim allaha sukur tuplerime zarari olmadi
benim degerim basta iyidi ama iki katina artmiyodu ama artiyodu duzenli degildi
hic bisey his etmedim ultrasyona girince goruldu ve bir igne yaptilar dusuk olsun diye 10 gun sonra kanamam oldu o igneden sonra ve dustu

yok canim allaha sukur tuplerime zarari olmadi
benim degerim basta iyidi ama iki katina artmiyodu ama artiyodu duzenli degildi
hic bisey his etmedim ultrasyona girince goruldu ve bir igne yaptilar dusuk olsun diye 10 gun sonra kanamam oldu o igneden sonra ve dustu

meryem değerin kaçtıda artmadıı?ya benimde değerim az ilerliyoo dr cuma tekrar test vardi

meryemcim çok rahatlattın benii
iğneyle falan olabiliyosa ne güzel
internette daha kötü şeyler okudum korkmuştum
ultrasonda değerin kaçken belli oldu dış gebelik olduğu??

hilal canım inşallah seninde sağlıklı bişekilde gelişir bebeğin canım
korkma stres yapma o daha çok etkiler bebeğini

nurdan bendce hata yapmışsın bugün yapsaydın çünkü ikiye latlaması önemli değerinin tavanlarda gezmesi değil bence bu sonuc dogru değil 2 günde 2 ye katlamalı azıcık kalmış 21 olmalıydı 18 küsür olmuş keşke bugün yaptırsaydın

gülaycım zaten 2 gün sonra yaptırdım testi
dün kanamam oldu siyah,dr a gittim hemen ultrasondan baktı rahim duvarı kalınlığın çok iyi dedi değerin de yükseliyo dedi tekrar jel yazdı
dr beni mi oyalıyo anlamadım var bişeyler ama değerin normalde 35in üstünde olmalıydı diyo

benim kanamam varr ona bişey demiyo:(

gülaycım zaten 2 gün sonra yaptırdım testi
dün kanamam oldu siyah,dr a gittim hemen ultrasondan baktı rahim duvarı kalınlığın çok iyi dedi değerin de yükseliyo dedi tekrar jel yazdı
dr beni mi oyalıyo anlamadım var bişeyler ama değerin normalde 35in üstünde olmalıydı diyo

benim kanamam varr ona bişey demiyo:(

canım öncelikle geçmiş olsun. ben şubat ayında dondurulmuş emb. ile denemiştim. benimde değerlerim seninkine benziyordu. seni üzmek istemem ama bu değerlerle sağlıklı gebelik gelişme şansı yok denecek kadar az. genelde kimyasal gebelik oluyor. ama bu değerlerle dış gebelikte olmaz. dış gebelikte değerler daha yüksek seyreder ve plato çizer yani iki katı artış olmaz. benim sonucumu doktoruma söylediğimde açık bir şekilde sağlıklı bir gebelik değil demişti ve ilaçları kestik zaten kanamam başladı. ilginç olan kanamaya rağmen değerlerim 500 e kadar yükseldi sonra normale döndü. kendini üzme bak yaşın çok genç ben 33 yaşındayım. bu yaşlarda daha zor oluyor. ilk tüp bebek denememde tuttu ama 9 haftalık düşük yaptım ama şimdi allah nazarda korusun 10 haftalık ikizlerime hamileyim. çok zor bir süreç en önemlisi sabretmek canım.
kendini üzme çabuk toparlanıp yeni tedavilere şans vermek lazım. herşey gönlünce olsun.

canım öncelikle geçmiş olsun. ben şubat ayında dondurulmuş emb. ile denemiştim. benimde değerlerim seninkine benziyordu. seni üzmek istemem ama bu değerlerle sağlıklı gebelik gelişme şansı yok denecek kadar az. genelde kimyasal gebelik oluyor. ama bu değerlerle dış gebelikte olmaz. dış gebelikte değerler daha yüksek seyreder ve plato çizer yani iki katı artış olmaz. benim sonucumu doktoruma söylediğimde açık bir şekilde sağlıklı bir gebelik değil demişti ve ilaçları kestik zaten kanamam başladı. ilginç olan kanamaya rağmen değerlerim 500 e kadar yükseldi sonra normale döndü. kendini üzme bak yaşın çok genç ben 33 yaşındayım. bu yaşlarda daha zor oluyor. ilk tüp bebek denememde tuttu ama 9 haftalık düşük yaptım ama şimdi allah nazarda korusun 10 haftalık ikizlerime hamileyim. çok zor bir süreç en önemlisi sabretmek canım.
kendini üzme çabuk toparlanıp yeni tedavilere şans vermek lazım. herşey gönlünce olsun.

canımm negüzel anlatmışsın beni nası rahatlattın
bende senin gibi düşünüyorum değerim 28e çıkmış ama kanamam arttı adet görüyorum yanii
inşallah enkısa zamanda değerim normale döner

ikizlerini sağlıklı bişekilde kucağına alırsın canım inşş samimi duaların içinde çok teşekkür ediyorum

burda yazılanlar insanı okadar etkiliyoki bu topikte konuyu açtım ve birisi öyle bir üslupla bişeyler yazmışki akşama kadar ağladım kendimi mahvettim bazı olumsuzlukları bende görebiliyorum ama üslüp çok önemli kalp kırmamak çok önemli tekrar sana ve dua eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum

cok gecmis olsun canim
bi umutla okumustum yazini
allah hakkinda hayirlisini versin$kimyasal yasamak insani daha cok yipratiyor direkt negatif almaktan

hakkında hayırlısı olsun canım ben de 3 kez aynı şeyi yaşadım inşallah en kısa zamanda Rabbim dualarımızı kabul eder

Back
X