- 19 Mayıs 2016
- 970
- 1.982
- 63
- 30
- Konu Sahibi scarlettjohansson
-
Çok teşekkür ederimgözünüz aydın,sevindim adınıza.
O his nasil birsey cok iyi biliyorum canim. Tebrik ederim, tadini cikar. Hamilesiiiiiiin!
İkinciye bile olsa sanki ilk defa hamilelik yaşıyorum gibi mutluyum rabbim herkesin yavrusunu bağışlasın yanı sırada benim yavrularımı bağışlasın inş
Yazdım yazdım bileee190 çıktı
Amin inşallahGozun aydin,insallah kucagina da alirsin:)
Amin amin inşallah en kısa sürede hemde inşşNe güzel bi haber:) En kısa sürede hayırlısıyla bana da nasip olur inşallah bu sevinci yaşamak, amin
Adet olman gereken gün 115 çıkmışArkadaşlar bende adetime 1 hafta varken kan tahlili yaptirdim 14 cikti bi gün sonra 30 cikti 3 gün sonra adet olmam gereken gun 115 oldu normalmi ilerlemesi
Adet olman gereken gün 115 çıkmış
Hemen doktora randevu al hayırlı olsun
Evet bende hala kasık ağrısı var sanki olucakmışım gibi o da kendimi biraz yorunca ortaya çıkıyor ve pembemsi akıntı vs var doktorum koyu kanı görmedikçe bunların normal olduğunu söylediŞali gününe aldim randevu ama kasik agrim çok adet olacak gibi hissediyorum ayni sizdede boylemii
Aynen benim akintim beyaz şuan sancı ancak banyodan sonra geçiyor Rabbim hayirlisini versin inşallah ikimizede keseleri görelim rahat edelimEvet bende hala kasık ağrısı var sanki olucakmışım gibi o da kendimi biraz yorunca ortaya çıkıyor ve pembemsi akıntı vs var doktorum koyu kanı görmedikçe bunların normal olduğunu söyledi
Canim nasilsin varmi bi gelişme ben bugün gördüm kesemi çok şükürAynen benim akintim beyaz şuan sancı ancak banyodan sonra geçiyor Rabbim hayirlisini versin inşallah ikimizede keseleri görelim rahat edelim
Canim durumun nasılEvet bende hala kasık ağrısı var sanki olucakmışım gibi o da kendimi biraz yorunca ortaya çıkıyor ve pembemsi akıntı vs var doktorum koyu kanı görmedikçe bunların normal olduğunu söyledi
kızlar diğer konum taşındı ve açıkçası pek ilgilenen olmadığı için buraya yazıyorum
Nisan 13 son reglimin başlangıcıydı
Evde test yaptım olumlu sonuç aldım dün doktora gittim ultrasonda gözükmedi,kan tahlili yapıldı sonuç 71.49 çıktı
Doktor regl tarihime göre hesapladığı için 6 haftalık gibi duruyor ama geç döllenmede olabilir dedi ve yinede değerin düşük dedi ben dış gebelik vs korktum açıkçası bu değer çokmu düşük ?
Yarın tekrar kan tahlili yapılıcak yükselip yükselmediğine bakılıcak çok k
Dün yoğun koyu kahverengi akıntı peşindende adet gibi kanamam oldu hemen doktoru aradım düşük yapmış olabilirsin dedi tabi çağırdı hemen gel diye...sinirlerim altüst oldu bi anda.. Doktorumda iyi hoş ama çok rahat biri,en fazla bebek olmaz bidahaki ay denersin kafasında hala bunu söylüyor bu durumda bana..Canim durumun nasıl
İnşallah keseyi gorurde rahatlarsin canim benim istersen başka bi doktora da git bence bu doktorun yeteri kadar bilgi vermiyor ama değerinin kanamaya rağmen düşmemesi çok sevindirici yükselişte olmasi çok güzel kotu birşey olsa şimdiye çoktan düşerdi bebekte değerinde üzme kendini desemde bos biliyorum ama değerlerin çok güzel pazartesi güzel haber alirsin inşallah dualarim seninleDün yoğun koyu kahverengi akıntı peşindende adet gibi kanamam oldu hemen doktoru aradım düşük yapmış olabilirsin dedi tabi çağırdı hemen gel diye...sinirlerim altüst oldu bi anda.. Doktorumda iyi hoş ama çok rahat biri,en fazla bebek olmaz bidahaki ay denersin kafasında hala bunu söylüyor bu durumda bana..
Herneyse gittim beta hcg yapıldı sonuç 562 yani iki günde ikiye katlıyo.önce korktum sonrada tamam değerlerin yükselişte dedi progestana başladım günde bi 200 mg öğlenden beri hala açık renk kanamam var pedsiz gezemez oldum allah hayırlısını versinden başka diyecek bişey bulamıyorum inan
Pazartesi eğer yolunda giderse kesemizi görmeye gidicez ve kan değerim tahmini 3000 bulması gerek ozamanda keseyi görebiliriz sanırım. Şimdilik durum bu bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?