- 19 Mayıs 2016
- 970
- 1.982
- 63
- 30
- Konu Sahibi scarlettjohansson
-
Benim ikinci bebeğim olucak inş planladığımız bi olay değildi ama çok istedim miniğimiİnşallah canım hakkında hayırlısı olsun, kalbini ferah tut her türlü. Bende hiç beklemediğim anda hamile kaldım, hatta doktor tüp bebek yaparız demişti. Bi baktım hamileyim.
Bir makalede okumuştum hamilelikte mide bulantısı var ise o gebelik yüzde 99 sağlıklı diye. Hem yolunda gitmeyen bişey olsaydı kendini belli ederdi korkma inşallah bebeğin seninleMide bulantım sabahları oluyor bi kaç gündür
Onun dışında göğüslerimde hassasiyet var
Yarın yapılıcak inş
Umarım öyledir amin inş hayırlısı olurUmarım geç döllenmedir ve sağlıklı bir gebelik olur.
Hakkınızda hayırlısı.
Canım benim 21di ve iki gün sonra 79 oldu önemli olan iki katına çıkması gün aşırı alttan bakmadi mi peki ? Alttan kesin sonuç alirdinizkızlar diğer konum taşındı ve açıkçası pek ilgilenen olmadığı için buraya yazıyorum
Nisan 13 son reglimin başlangıcıydı
Evde test yaptım olumlu sonuç aldım dün doktora gittim ultrasonda gözükmedi,kan tahlili yapıldı sonuç 71.49 çıktı
Doktor regl tarihime göre hesapladığı için 6 haftalık gibi duruyor ama geç döllenmede olabilir dedi ve yinede değerin düşük dedi ben dış gebelik vs korktum açıkçası bu değer çokmu düşük ?
Yarın tekrar kan tahlili yapılıcak yükselip yükselmediğine bakılıcak çok korkuyorum
aslında güleryüzlü sohbetli bi doktordu ilk defa gittimBenim 4 haftalıkken 1625 ti dış gebelik ya da ikiz olabilir dedi bana. Bebişim tek. Dış gebelikte de değildi yani. Çok bilirler korktmayı
Yok maledef alttan bakmadı ultrasonda göremeyince direkt kana yolladı ya off çok sıkıntı içindeyim şuan nolucak diyeCanım benim 21di ve iki gün sonra 79 oldu önemli olan iki katına çıkması gün aşırı alttan bakmadi mi peki ? Alttan kesin sonuç alirdiniz
güzel doktorlar bulun, iyi olsun, sizi korkutmasın. 14 nisan son adet olduğum tarihti. Adet olmam gereken 11 mayısta beta hcg değerm 171 idi. 2 gün sonrası 432. benim doktorum 432 ile çok iyi olduğunu hiç bir problem olmadığını söyledi. Keseyi görmek için 1 hafta sonra çağırdı onuda gördük şükür. Ama bana deseydi bu değer düşük ( ki aynı dönemlerde arkadaşımın 1500 lerdeydi) eminim üzüntüden çatlardım, kabus günler geçirirdim. şimdi bana bir hafta sonra kalp atışı dedi ki 2 gün sonrası oluyor, hiç stresim yok.Doktor gerçekten önemli. Ben bu sitede hcg değeri 14 ile başlayıp çocuğunu kucağına alanı gördüm, duydum.ümitsiz olmayın.
Kaç günlükken 21 çıktı acaba ?Canım benim 21di ve iki gün sonra 79 oldu önemli olan iki katına çıkması gün aşırı alttan bakmadi mi peki ? Alttan kesin sonuç alirdiniz
ben 5. Hafta beta hcg m çok yüksekken bile transvajinale girdim. Karnımdan göremedim 10. Haftaya kadar. Rahmimde eğrilik olduğu için. Gerçekten sen ne düşünürsen düşün sonuç aynı olacak onu da sen bilemezsin zamana bırak. İnşallah tutunur hayata bebeğin :)aslında güleryüzlü sohbetli bi doktordu ilk defa gittim
Hatta ben kese görünmeyince üzüldüm üzülme dedi en fazla bebek yoktur bi daha ki ay a kalırsın dedi ki bana en kötü ihtimali normalmiş gbi söyledi yıkıldım orda zaten
Ben aşılama ile kaldım canım Asilamadan sonra 12.gun adetime bi hafta falan vardı beş haftalıkken de alttan ultrosonda ile gozukmustuKaç günlükken 21 çıktı acaba ?
Hmm stres yapma Canım inş iki katına çıkar ki diş gebelik olmamış olur bende sen gibiydim hiç uyuyamamistim Allah büyük üzülme inş çıkarYok maledef alttan bakmadı ultrasonda göremeyince direkt kana yolladı ya off çok sıkıntı içindeyim şuan nolucak diye
Öylemi dersinAllahtan ümidimi kesmedim yine inş vardır ve yükselir inş
Yazdım yazdım bileeeYarin dedigin gibi tekrardan test yaptir. Eger 120 ve uzeri cikarsa cok buyuk ihtimalle hamilesin:) buraya da yazarsin sonucunu.
Yazdım yazdım bileee190 çıktı
Çok şükür Allahıma bugün doktora gittim ve değerlerim 190 çıktı yani 2 gün de katlamış
Doktorum çok güzel artmış dedi sevinebilirsin dedi bi hafta sonra küçüğümü görmeye gidicez
Şuan öyle mutluyumki yazarken ağlıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?