- 19 Mayıs 2016
- 970
- 1.982
- 63
- 30
- Konu Sahibi scarlettjohansson
-
İnşallah keseyi gorurde rahatlarsin canim benim istersen başka bi doktora da git bence bu doktorun yeteri kadar bilgi vermiyor ama değerinin kanamaya rağmen düşmemesi çok sevindirici yükselişte olmasi çok güzel kotu birşey olsa şimdiye çoktan düşerdi bebekte değerinde üzme kendini desemde bos biliyorum ama değerlerin çok güzel pazartesi güzel haber alirsin inşallah dualarim seninle
scarlettjohansson
Olumsuz düsünme ,implantasyon yani yerlesme kanamasi olabilir ,her gebede olmayabilir olmasi ve olmamasi sorun edilecek bir durum degil merak etme ve emin ol gebeligin bir döneminde cogu kadinda kanama olabilir,insallah sorunsuz bir gebelik gecirip alirsin yavrunu kucagina
3 kere kan tahlili verdim.her sonuçta iki katı artmış oldu.ama doktorum olumlu konuşmuyor ve bu kanamalar beni bitiryor neyin nesi bu iki haftada azdan çoğa giden kanamalarDeger 1000 olmadikca ultrasonda gorulmez..benim 6 haftada kesem vardi 8 haftada oglumun kalp atisini duyduk ..dis gebelik ,boş gebelik gibi durumlar var kese varsa dis gebelik yoktur bi sure sonra kesede minicik tane gorunur kalp sesi duyulur oda olmazsa bos gebelik teshisi konar..2 ginde bir hormonun 2 katina cikmasi bi olumsuzluk olmadigini gisterir
allah yardimcin olsun canim benim pazartesi günü güzel bi haberini bekliyorum inşallah allah izin verirse3 kere kan tahlili verdim.her sonuçta iki katı artmış oldu.ama doktorum olumlu konuşmuyor ve bu kanamalar beni bitiryor neyin nesi bu iki haftada azdan çoğa giden kanamalar(
İnşallah güzel haberler yazarım cnmallah yardimcin olsun canim benim pazartesi günü güzel bi haberini bekliyorum inşallah allah izin verirse
Amin inş çok teşekkürler Allahım sanada güzel ferah kapılar açsın inşallahInsallah saglikli bir gebeliktir. Allahim o yasamak icin cabalayan bebege yardim etsin. Canina can versin. Amin.
valla aksi türlüsü mucize olur inşallahta olsun ama değeriniz çok çok düşük
Benim bi boş gebelik maceram oldu ondayken adetım gectıgınde yanı 4 haftalıkken tam 60 cıkmıstı ve doktor bundan hayır gelmez demıstı ve oylede oldu.
Sımdı ne yapılacak 2 gunde bır olcum mu alınacak
Demek sen benden 4 gün önce doğum yapacaksınBenim son adet tarihime göre 7haftalk ama hcg değerleri 2 günde iki katı arttığı için doktor kesin geç döllenme bu olay dedi yani 4 haftalığım şuan ve 2 gün önce gittiğimizde 562 çıktı artışı gayet iyi doktor dış gebelik olsa bukadar artış olmazdı dedi kimyasal gebelikten korktuk ama bu artışlardan onuda eledik gibi fakat kanamalardan korkuyorumpazartesi herşey belli olucak hayırlısıyla..dediğiniz gibi inş mucize olur benimledir yavrum inş
Demek sen benden 4 gün önce doğum yapacaksın
Üzülme tatlım,Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşacağız.
Bu kadar gerıden gelmesı normalıymıs pekı ?Benim son adet tarihime göre 7haftalk ama hcg değerleri 2 günde iki katı arttığı için doktor kesin geç döllenme bu olay dedi yani 4 haftalığım şuan ve 2 gün önce gittiğimizde 562 çıktı artışı gayet iyi doktor dış gebelik olsa bukadar artış olmazdı dedi kimyasal gebelikten korktuk ama bu artışlardan onuda eledik gibi fakat kanamalardan korkuyorumpazartesi herşey belli olucak hayırlısıyla..dediğiniz gibi inş mucize olur benimledir yavrum inş
Evt ilişki olduğu için bende umut bğladım doktorlada konuştuk bu durumu geç döllenmeyle ilgili kesin konuştu ama yinede pazartesiye kadar şüphede olucak yani keseyi görene kadarBu kadar gerıden gelmesı normalıymıs pekı ?
Benımde degerlerım sonra ıkıye katlamaya basladı ama kese adete gore gelısmedı ısın aksı adetım gecıkmeden 5 gun oncesınden ılıskı yasamıyorduk yanı gec dollenecek bı durum yoktu
sen kendını bılırsın mesela bu gec dollenme yumurta ıcerde oylece 3 hafta yasamaz ılıskı oldumu korunmasız ?
Lekeler bos gebelıgıde cagrıstırıyor ama umarım hersey duzelmıstır
İnşallah hersey cok guzel olurEvt ilişki olduğu için bende umut bğladım doktorlada konuştuk bu durumu geç döllenmeyle ilgili kesin konuştu ama yinede pazartesiye kadar şüphede olucak yani keseyi görene kadar
Umarım düzelir inşallah
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah hersey cok guzel olur
Pazartesıye kesın keseyı gormus olursunuz ıkıye katlamaya devam ettıgını dusunerek
Canim durumun nasilBenim son adet tarihime göre 7haftalk ama hcg değerleri 2 günde iki katı arttığı için doktor kesin geç döllenme bu olay dedi yani 4 haftalığım şuan ve 2 gün önce gittiğimizde 562 çıktı artışı gayet iyi doktor dış gebelik olsa bukadar artış olmazdı dedi kimyasal gebelikten korktuk ama bu artışlardan onuda eledik gibi fakat kanamalardan korkuyorumpazartesi herşey belli olucak hayırlısıyla..dediğiniz gibi inş mucize olur benimledir yavrum inş
Keseyi dün gördük çok şükür ancak kanamam dvam ediyor doktorda çok şaşkın çünkü kırmızı kan adet kanaması gibi .. Ve ben çok halsizim ciddi kan kaybı yaşadım..doktor beklemekten başka yapabilecek bişeyin olmadığını söyledi,ipne vuruldum ve progestana devam...Canim durumun nasil
Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin AllahımBenim bir arkadaşımın 3.ay bitimine kadar şakır şakır kanaması oldu. hatta pihti bile düşürdü. ama suan 2.5 yaşında sağlıklı bir kızı var şükür. Bebeğin saglikliysa zaten tutunur merak etme ama sağlıksızsa da düşer sakin üzülme, ben 2 düşük yaptım. Şuan 3.gebeligim inş. Sağlıkla ilerliyor. şuan seni çok iyi anlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?