Beta hcg bi bakın lütfen

Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin allah benimde bugün 6.haftam benimde arada kahverengi lekelenmem geliyor bende progestona basladim kalp atisini haftaya inşallah duyariz bos gebelik olmasin inşallah

Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allahım
Bu belirsizlik mafetti beni inan .2 haftadır kanamam var şaşkınım kesemi gördük kalp atışını duyucaz yakın zamanda ..
Amin inş. hakkında hayırlısı olsun, ilk gebeliğimde hergün kahve leke yaşadım. Kalp atışı da alındı ama hep geriden geliyordu. 3 gün sonra adete göre 10 haftalikken ama görünümü 7 haftalikken kaybettim. çok etkilendim ozaman ama dr. Gebelik devam etseydi çok büyük sıkıntılar yasardin dedi. aynı anda hamile olan gorumcem 9 ay hergün az az ilk başta fazla olmak üzere kanama yaşadı. ama suan sağlıklı bir evladı var. Oyüzden allah ne derse o olur ondan hayırlısını ve sagliklisını iste. . . hakkında hayırlısı olsun inş.

Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin allah benimde bugün 6.haftam benimde arada kahverengi lekelenmem geliyor bende progestona basladim kalp atisini haftaya inşallah duyariz bos gebelik olmasin inşallah
Ultrasondan görünmüş olması gerek boş gebelik değildir cnm Allah kimsenin emeğini boş çıkarmasın sende yavrunu sağ salim kucağına alırsın inşallah sanada dua edicem

Hep hayırlısını diliyorum Allahımdan artık takdir ilahi ne derse o .. Allah yardımcımız olsun

Ultrasondan görünmüş olması gerek boş gebelik değildir cnm Allah kimsenin emeğini boş çıkarmasın sende yavrunu sağ salim kucağına alırsın inşallah sanada dua edicem
Mübarek ramazan ayindayiz bnde elimden geldiğince kuran okuyorum hepimize allah yardim etsin kesenin gözükmesi diş gebeliği ortadan kaldiriyor bos gebelik ayri kese oluyor ama içinde bebek oluşmuyor hep korku iste keseyi göreyim kalp atisini duyayim saglikli olsun hep bi endişe

İnş sağlıklı bi gebelik geçiriyorsun olumlu düşün güzel olucak inşallah seneye bu zamanlar kucağında olur hayırlısıyla :) hiç üzülme annesi bebişin seninle inş

Benimde sizin gibi değerletim sonrasında yüksrlme oldumu bide cinsiyeti nedir acaba öğrendimiz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…