beta hcg degeri acill yardım

Insallah canim insallah gogsumun alt kisminda agrim da var ama kasiklarda degil onuda cozemedim yerlesme lekesi olabilir mi acaba sabah nasıl olcak bilmiyorum
Merak etme şimdi kapat bu siteyi aklını bulandırma dua et birşey olmaz canım inşallah burada yazılanları okudukça aklında bi acaba olacak çünkü

Guzel haberler veremiyorum sagliksiz bi gebelik oldugu icin atiyomus vücut hcg artisimda düşük ne yazik ki

her şey nasip kısmet üzülme canım bende iki düşük yaptım Rabbim hayırlısı ne zamansa ozaman veriyo ona inanır oldum sende öle düşün

Guzel haberler veremiyorum sagliksiz bi gebelik oldugu icin atiyomus vücut hcg artisimda düşük ne yazik ki
Canım üzülme sakın ben daha yeni atlattım burada çok arkadaşımız kimyasalın arkasına hemen hamile kalmışlar inşallah sanada banada nasip olur canım üzülme sakın şükret ki hamile kalabiliyorsun sakın stres yapma canım

Kese alttan bakınca görüldü canim ama gelismiyormus doktor kimyasalda kese hic görünmez dedi düşük yapiyomusum şuan kanamam o yüzden gibi görülüyor dedi pazar yine kan vericem hcg degerimin düşmesini bekliyor progestan verdi ama umutlu gorunmuyo agrilarimda o yuzdenmis

Olsun canım demekki hayırlı olmayacakmış hayırlı zaman değilmiş bu şekilde düşün bizim hayır bildiklerimiz şer çıkabilir şer bildiklerimizde hayr olabilir kalbini ferah tut inşallah zamanı gelince çok güzel bir anne olacaksın en azından gebe kalabildiğini gördük bu da bir umut güzel günler yakındır inşallah

Bende oyle düşünüyorum canim rabbimin bi bildigi vardir elbette demek ki boylesi daha hayırlıymis en azından hamile kalabiliyorum buda biseydir en hayırlı zamanda rabbim nasip eder insallah cok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…