- 6 Eylül 2016
- 244
- 102
- 18
embriyo daha rahme tutunmadan düşüyor. Kese görünmediyse ve leke varsa düşüyor olabilir. Kan değerini ölçtür yarın tekrar.Kimyasal gebelik nasil oluyor canim. Hcg 1800 lerdeydi dün kese gorunmedi simdi kahve lekelenme oldu hafifte karnim sancilaniyo gibi
Doktor kanama vs olursa haberim olsun demisti yarin kan vermeye gidicektim sabahtan doktorada ugricam inşallah bi sorun yoktur rabbim yardimcimiz olsunembriyo daha rahme tutunmadan düşüyor. Kese görünmediyse ve leke varsa düşüyor olabilir. Kan değerini ölçtür yarın tekrar.
Hamilesin canim TebriklerKızlar beta hcg totol hcg mi buysa brnim 2674.00
Benim 1800 lerde gorunmedi 2500 den sonrasi gözükür demislerdi yarın gorebilirsinHamileyim 5 haftaliga girdim yarın kontrolum var ama iyimi kese gozukurmu
İnşallah yoktur ama Sorun olsa da üzülme. Tekrar hamile kalabilirsin benim gibi.Doktor kanama vs olursa haberim olsun demisti yarin kan vermeye gidicektim sabahtan doktorada ugricam inşallah bi sorun yoktur rabbim yardimcimiz olsun
Cok uzuluyorum insallah kimyasal degildir..Hamilemisin şuan cok sevindim ne kimyasaldan ne kadar süre sonra hamile kaldın allah bana ve tum isteyenlere nasip etsin insallahİnşallah yoktur ama Sorun olsa da üzülme. Tekrar hamile kalabilirsin benim gibi.
Bi sonraki ay hemen oldu.çok üzülüp ağlamıştım.duvarları yumruklamıştım. Bu kadar üzülmeye gerek yokmuş. Rabbim nasip etti tekrar.kimyasal gebelik gebe kalabileceğinin göstergesi. Amin inşallah. Olumlu düşün.sabah olsun bakalımCok uzuluyorum insallah kimyasal degildir..Hamilemisin şuan cok sevindim ne kimyasaldan ne kadar süre sonra hamile kaldın allah bana ve tum isteyenlere nasip etsin insallah
Kahve lekeyle başlayan kanama. Kesenin görünmemesi.betahcgnin yükselmeyip hızla düşmesiKızlar kimyasal gebelik nasıl belirti veriyor
Insallah canim insallah gogsumun alt kisminda agrim da var ama kasiklarda degil onuda cozemedim yerlesme lekesi olabilir mi acaba sabah nasıl olcak bilmiyorumBende yeni kimyasal gebelik geçirdim canım ama senin değer baya yüksek olumlu düşünmeye çalışıyorum inşallah yerleşme lekeleridir allahım yardımcın olsun inşallah sorun yaşamazsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?