beta hcg degeri acill yardım

Farklı bir doktora gorunun derim 4000_5000lerde ultrasyonda 2000 Lrde vajinal muayene de görülür .. 186 gibi bir değer çok düşük afra hanım

Bu konularda hiç bir bilgim yok dr tesadüf buldum bir gün içinde ve ne yapacağımı bilmiyorum hiç bir açıklama yapmadı bana yalnızca ultrasonda hamilesin dedi 4 hafta 3 gün test yaptı beta 186,5 kanaman gelirse hemen gel dedi bu kadar t

Teşekkür ederim. dediğin gibi dir belki hiç bir bilgim yok de bulucbulucam kendime hemen

benim arkadaşımın 3 buçuk haftalıkken değerleri seninki gibiydi sonra bi arttı pır arttı. 3 gün sonra 1500lere iki gün sonra 2500lere kadar arttı inşallah seninkide artacak canım zaten ilk 3 ay herkes için riskli dikkat etmek lazım. Allah bağışlasın size inşallah

Kizlarben bisey sorcam lutfen bana yardim edebilirmisiniz ben adetim 2 gun gecti beta hgc degerim 600 cikti sonra iki gun sonra 1500 cikti iki katina sonra baya 12 gun sonra gittigimde 150 bin cikti 2 kat olarak hesapladigimda tam 2 kat artarak gitmis doktor vajinal ultrasonla bakti kalp atisini gosterdi baana neyse 4 gun sonra 4. Gun beta hcgye tekrar bsktirdim 150 bindesabit kalmis doktor 6 hafta 2 gunluk dedi neden artmamis 4. Gun bi bilgisi olan varmi

Nisan ayinda 11 de bir gun adet oldum 8 gun gecmisti bu ayda 11 gun gecti
Kafam karisti nisan ayinda adetiniz gecikti sadece bir gun adet oldunuz yani adet gormediniz gibi bisey mayis ayinda adet olmaniz gereken tarihi 11 gun geciktiniz gecen aydanmi yani hamilesiniz oylemi supheleniyosunuz

Kafam karisti nisan ayinda adetiniz gecikti sadece bir gun adet oldunuz yani adet gormediniz gibi bisey mayis ayinda adet olmaniz gereken tarihi 11 gun geciktiniz gecen aydanmi yani hamilesiniz oylemi supheleniyosunuz
Ben tecrubesiz olunca anlatamadim galiba kusurma bakmayin gecen ayi soyleyim 8 gun gecikmeyle yerlesme kanamasi gibi bisy yasadim beta testini de ayin 10 da yaptirdim 443.1 cikti

Benim adetim 2 gun gecmisti degerim 600 cikti 4 5 haftalik dediler 2 hafta falan sonra doktor 6 haftalik dedi
Hmm ben hastanede cok sikintilar cektim adetim 1 gun surdugu icin 18 nisanda hastaneye gittim negatif cikti killandim doktordan 26 sinda baska bir doktora gittim kan testi istemedi ultronsa bakti ve adet sokturucu verdi ve haftaya hormon testine gel dedi bu ayda adet olmayinca baska bir doktora gittim hormon testiyle birlikte gebelik testi de yapildi 443.1 cikti sonuc . Ve ben bu arada adwt sokturucuyu kullanmadim

Ben tecrubesiz olunca anlatamadim galiba kusurma bakmayin gecen ayi soyleyim 8 gun gecikmeyle yerlesme kanamasi gibi bisy yasadim beta testini de ayin 10 da yaptirdim 443.1 cikti
Estagfurullah benim ilk ogrendigimde 2 gun gecmisti degerim 600 du 4 5 ha
Iyi yapmissin kadin dogumcuya gorundunmu en son

Beta hcg 20 çıktı adetim 6 gün gecikmişken dün yaptırdım. Doktor takip delim düzenli artıyor mu dedi. Folik asit verdi 3 ayın dolana kadar kullan dedi. Böyle olup da artan var mı... doktor geç döllenme gibi bişey demedi ama ben öyle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…