Farklı bir doktora gorunun derim 4000_5000lerde ultrasyonda 2000 Lrde vajinal muayene de görülür .. 186 gibi bir değer çok düşük afra hanım[/QUOTE
Bu konularda hiç bir bilgim yok dr tesadüf buldum bir gün içinde ve ne yapacağımı bilmiyorum hiç bir açıklama yapmadı bana yalnızca ultrasonda hamilesin dedi 4 hafta 3 gün test yaptı beta 186,5 kanaman gelirse hemen gel dedi bu kadar
Teşekkür ederim. dediğin gibi dir belki hiç bir bilgim yok de bulucbulucam kendime hemen
< Önceki1456789
benim arkadaşımın 3 buçuk haftalıkken değerleri seninki gibiydi sonra bi arttı pır arttı. 3 gün sonra 1500lere iki gün sonra 2500lere kadar arttı inşallah seninkide artacak canım zaten ilk 3 ay herkes için riskli dikkat etmek lazım. Allah bağışlasın size inşallahnisan 21 cuma günü dr ultrason'la baktı kesecikti bebiş göründü 4hafta 3 günlük hamileymişim kan testi iste'di hcg degerim 186,5 düşük geldi sanırım bilmiyorum dikkat et kanaman olursa gel dedi düşük tehliken varmış diyince o an kal geldi heralde hiç birşey soramadım eşime anlattım o gün beni başka bir dr götürdü. dr 2 günde bir yükselicek'dir dedi biraz içim rahatladı. saglılklı bir gebelik'mi diye pazartesi dekrar beta yaptırcam.
Adetin kac gun gecti sanidim 4 5 haftalikK8zlar merhaba beta 443.1 kac haftalik gebelik lutfen yardimci olur musunuz
Nisan ayinda 11 de bir gun adet oldum 8 gun gecmisti bu ayda 11 gun gectiAdetin kac gun gecti sanidim 4 5 haftalik
Kafam karisti nisan ayinda adetiniz gecikti sadece bir gun adet oldunuz yani adet gormediniz gibi bisey mayis ayinda adet olmaniz gereken tarihi 11 gun geciktiniz gecen aydanmi yani hamilesiniz oylemi supheleniyosunuzNisan ayinda 11 de bir gun adet oldum 8 gun gecmisti bu ayda 11 gun gecti
Ben tecrubesiz olunca anlatamadim galiba kusurma bakmayinKafam karisti nisan ayinda adetiniz gecikti sadece bir gun adet oldunuz yani adet gormediniz gibi bisey mayis ayinda adet olmaniz gereken tarihi 11 gun geciktiniz gecen aydanmi yani hamilesiniz oylemi supheleniyosunuz
Benim adetim 2 gun gecmisti degerim 600 cikti 4 5 haftalik dediler 2 hafta falan sonra doktor 6 haftalik dediNisan ayinda 11 de bir gun adet oldum 8 gun gecmisti bu ayda 11 gun gecti
Hmm ben hastanede cok sikintilar cektim adetim 1 gun surdugu icin 18 nisanda hastaneye gittim negatif cikti killandim doktordan 26 sinda baska bir doktora gittim kan testi istemedi ultronsa bakti ve adet sokturucu verdi ve haftaya hormon testine gel dedi bu ayda adet olmayinca baska bir doktora gittim hormon testiyle birlikte gebelik testi de yapildi 443.1 cikti sonuc . Ve ben bu arada adwt sokturucuyu kullanmadimBenim adetim 2 gun gecmisti degerim 600 cikti 4 5 haftalik dediler 2 hafta falan sonra doktor 6 haftalik dedi
Estagfurullah benim ilk ogrendigimde 2 gun gecmisti degerim 600 du 4 5 haBen tecrubesiz olunca anlatamadim galiba kusurma bakmayingecen ayi soyleyim 8 gun gecikmeyle yerlesme kanamasi gibi bisy yasadim beta testini de ayin 10 da yaptirdim 443.1 cikti
Iyi yapmissin kadin dogumcuya gorundunmu en sonHmm ben hastanede cok sikintilar cektim adetim 1 gun surdugu icin 18 nisanda hastaneye gittim negatif cikti killandim doktordan 26 sinda baska bir doktora gittim kan testi istemedi ultronsa bakti ve adet sokturucu verdi ve haftaya hormon testine gel dedi bu ayda adet olmayinca baska bir doktora gittim hormon testiyle birlikte gebelik testi de yapildi 443.1 cikti sonuc . Ve ben bu arada adwt sokturucuyu kullanmadim
Evet ama doktorum amelyata girdigi icin yerine bkan stjyer gebelik var ptsi tekrar gelin dedi bnim doktorumda carsamba ordaymis carsamba gorunecegim insallahEstagfurullah benim ilk ogrendigimde 2 gun gecmisti degerim 600 du 4 5 ha
Iyi yapmissin kadin dogumcuya gorundunmu en son
Tamam canim hayirli olsun sag salim kucagina alirsin insallahEvet ama doktorum amelyata girdigi icin yerine bkan stjyer gebelik var ptsi tekrar gelin dedi bnim doktorumda carsamba ordaymis carsamba gorunecegim insallah
Cok tesekkur ederim allah isteyen herkese versin .Tamam canim hayirli olsun sag salim kucagina alirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?