Beta hcg değerim

selam arkadaşlar nasılsınız bende tüpbebek tedavisine yeni başladım yumurta toplama işlemi zormu bana yardımcı olun ne olur bir cevap yazın

zor değil canım genel anestezi ile yapılıyor uyanınca adet ağrısı gibi arın olur okadar korkulacak bişey yok yani içini ferah tut

çok sevindim ya tebrik ederim.bana da süper bir moral oldu vallahi.bende aralık ayında dondurulmuş embriyo ile yeniden deneyecez.bu da bana çok iyi geldi ......

allah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin..

Hayırlı olsun ahmileliğin..Allah tamamına erdirsin..
Doktoruna sonuçlarını söyledin mi? Ne dedi?

Bildiğim kadarıyla 1 yada 2 kere daha yapsan yeterli olur..Yada doktorun ne derse..Keseyi görene kadar tekrarlayacağız diyebilir..Doktorunun sözünden sakın çıkma ve herşeyin her adımın onun kontrolünde olsun..

canım doktora söyledim tabiki değerleri iyi dedi ilaçlarını mutlaka kullan dedi bi kaç kez daha tekrarlarız dedi tabi katlanırsa(inşallah katlanır)herhalde ondan sonra muayne için çağırır çok korkuyorum yarın bidaha yaptırcaz inşallah düşmemiştir ayy çok kötü yaa her iki günde bir aynı acıyı tekrar yaşa varmı yokmu diye biran önce allahım sağlıklı olduğunu göstersin inşallah çok korkuyorum kızlar ya düşermii acaba rabbim inşallah yarında hayırlı haber almamızı sağlar

canım valla bu günler çok strestli geçiyor.Sana tavsiyem eğer çalışmıyorsan münkün olduğu kadar uzanman , yatman ve özellikle dr ne verdi bilmiyorum ama progestoran iğne veye jel, fitili düzenli kullanman bebeğine ancak böyle yardım edersin.fazla heyacan ve sters yardımcı olmaz bebeğine lütfen fazla hareket etme dinlen. eğer çalışıyorsan rapor falan al. 3 ayı böyle geçir.İnan faydasını göreceksin.

sinemcim ,senin adına çok sevindim tebrikler
Allahın işine bak,tam bir mucize gibi,
Ol dediği oluyor işte,hayırlısı olsun cnm,

kızlar ben birazdan gidip kan vericem inşallah ikiye katlanmıştır çok korkuyorum bi aksilik çıkıcak diye lütfen dualarınızı etksik etmeyinn

dualarımız seninle canım korkmaaaa her şey yolunda gidecek:)))) bu süre zarfında ne kan geldi senden ne leke işte bu iyi haber bence bebeğin sağlıkla büyümeye devam ediyor merak etme

kızlar saat 1 de alıcam sonucu çok korkuyorum yaa inşallah düşmemiştir değerim düşermi kızlar off çok kötü bu belirsizlik hamile olduğuma daha sevinemedim bile bakalım bugun ne çıkçak inşallah ters bişey olmazz

kızlar sonucumu aldım beta hcg 320 olmuş ayy artık hamileyim herhalde yaaa katlanmış değerimm çokmutluyum kızlarrr iyi demi sonuç gecen seferki 125 di yorumlarınız bekliyorum

ay cok sevindim bende senden haber bekliyordum bilg. kapatamiyordum
sımdı rahat rahat kapatabilirim
allah tamamına erdırsın bir mucize daha kesinlesti cok sevindim adına

bence sonuç çok iyi.artık kendine dikkat etmen gerekiyor.
darısı ultrasonda keseyi görmeye inşallah.

hayırlı olsun kendine daha çok dikkat etmen gerekecek dah işin yeni başlıyor kese görmek ve kalp atışı duymak ta aynen sonuç beklemek kadar heyecanlı hadi bakalım inşallah bebeklerimizi ve kalp atışlarını duyarız tekrar tebrikler

hayırlı olsun çok sevindim ya allah tamamına erdirsin bende yarın dr. gidicem tahil tekrarlancak inş. bende böle güzel haberler verebilirim :))

Sinem 8484 canim hayirli olsun. insallah hayirlisiyla keseyi de görürsün sonrasinda da kalp atislarini duyarsin.
tekrardan tebrikler.
Arzum 86 umarim seninde tahlilsonuclarin güzel cikar. hadi hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…