Beta hcg değerim

canım çok tşk ederim içimi rahtalattın valla ilk bebeklerimi 7. haftada kaybettim malesef ve şimdi çok korkuyorum endişem oyüzden inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

arkadaşlar bugün transferimin 12. günü kan testi değerim 367. ikiz gebelik olabilir mi acaba? bilgisi olan varmı

canim sakin ol.SAKIN üzülme.benimde ayni sekilde olmustu.düsük degerlerle baslamisti hamilelik.134 e çikmisti 17.gün ama bebegimin gelisimi olmamisti.kürtaj olmak zorunda kaldim.insallah sen böyle bisey yasamassin.ama zaten herzaman hayirlisini istemezmiyiz.hersey biz insanlar için.herseydede mutlaka bi hayir vardir.çok agladim çok yiprandim.yeni toparlamaya çalisiyorum kendimi.sonrada olumlu düsünmeye basladim.ya bana bisey olsa.ozaman belkide hiç bebek sahibi olamicam.rabbim yardimcin olsun canim.

sinem8484 arkadasimiz konuyu 2008 tarihinde açmis.ancak konu bi baska arkadasimiz tarafindan güncellendigi için tarihine bakmadan bende yorum yapmistim.bastan sona okudum sayfayi.bende ayni seyleri yasamistim.ancak bebegimi kaybettim.merak ettim simdi.bebegi nasil.insallah bisey olmamistir.

gününü bekle canim.degerler degisiyo çünkü.moralin bozulmasin. bos yere strese girersin.bu kadar beklemissin.2 gün daha bekle istersen.

canım ya
benim kasık agrım falan yok
ama asırı sinirli ve gerginim
kim ne dese batıyor
birde yuzumde sivilceler cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…