kızlar normalde bi kanama bi lekelenme yok sadece jel geldiğinde minik minik kahverengi, bişeyler var herhalde jelden kaynaklanıyor diye düşünüyorum kötü bişey aklıma getirmek istemiyorum
canım bencede aklına bişey getirme onun problem olacağını sanmıyorum. ne zaman gideceksin dr a haberlerini bekliyoruz canımm
canım salı günü allhın izniyle gidicez inşallah amaheycan başladı bende kokruyorum ters bişiey çıkarsa ya keseyi göremezsekk allahım yardım etsin hepimizee :CüvCüv:
ayyyyyyyy çok sevindim gerçekten.merak ediyodum seni özellikle senden haber varmı diye girdim.
darısı kalp atışlarını duymaya canım ya....nasıl peki bulantılarında başladımı?
kızlar mrb bugun kontorlumuz vardı kesemizi gördük çok şükür yol keseside oluşmuş doktor herşey güzel dedi yalnız rahimde kan parcaları gözüküyordu bunlar diğer transfer edilen bebişler olabilir dedi ya vucun bunları emicek yada dışarı kanama verebilir korkma dedi ama adet gibi olursan ararsın dedi inşallah öyle bişey olmaz şuan herşey yolunda gözüküyor dedi 2 hafta sonra kalp atışları için gidicez onu duydukmu allahın izniyle biraz rahtalıcaz hani yazmıştım jel kahverengi geliyo diye buda o kanlardan kaynaklanıyormuş bunlar bebeğe bi zarar vermez dedi inşallah kalp atışlarınıda duyarız bebişimin çok güzel bişey rabbim herkeze yaşatsın bu duyguyu inşallah
nasıl gidiyor canım.....bebiş nasıl ? merak ettim de bir sorayım dedim.
canım çok sevindim Allah tamamına erddirsin:)kızlar çok teşekkür edeim hepinize inşallah bi sorun çıkmaz artık o küçücük kalbininde tık tık attığını görürüz inşallah allahın izniylee rabbim herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu
tşk ederim hepinize yalnız buugn bi gariplik var bende sağ tarfımda ara ara iğne patar gibi bişeyler oluyo doktor bebğin solda olduğunu sölemişti bu nedir kızlar böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?