HAmilesin canimHerkese merhaba
Bugün adetim 1 gün gecikti kan verdim beta değerim 10.000 çıkmış
Sizce bu Mol gebelik mi başka bir yolu yok mu
Merhaba maalesef kese görünmedi normalde 4+1 im görülmemesi doğal ama beta değerim doğal değilCanım ultrasonda sağlıklı gebelik ise bu değerde kese görünür. Muayene ol. İnşallah her şey çok iyidir
Mol gebeliklerde beta çok yüksek mi çıkıyor böyleBugün adetim 1 gün gecikti kan verdim beta değerim 10.000 çıkmış
Evet 2 ay içinde milyonlara ulaşabiliyorMol gebeliklerde beta çok yüksek mi çıkıyor böyle
Yani anlamadım açıkçasıHerkese merhaba
Bugün adetim 1 gün gecikti kan verdim beta değerim 10.000 çıkmış
10 değil sonucum 10.000 4+4 günlükYani anlamadım açıkçası
10 mu 10000 mi
Görsel atabilir misiniz
1 gün gecikmeye göre değer yüksek eğer 10 bin ise.
Sonucu ekran kaydı alıp atar mısınız
Bebim bildiğim binli rakamlarda nokta virgül olmuyor,küsürat için virgül kullanıyorlar.10 değil sonucum 10.000 4+4 günlük
Sonuç ekran görüntüsünü paylaşır mısınız10 değil sonucum 10.000 4+4 günlük
Hanım efendi komik bi durum mu var Mol gebelik kansere yol açabilen en iyi ihtimalle de 1 sene gebe kalmanın yasak olduğu bi durum üstelik yıllardır tüp bebek deniyorum.. evet adet günümde hamile kaldım evet beşizO zaman beşiz filandir ya da adet gununde mi hamile kaldin nantpin haha
Yok ikiz değil tek kese varKese bu değerle görünmediyse mol olma ihtimali çok yüksekya da ikiz falan ama ikizlerde bile adet gexikince 3bin civarı falan çıkıyor diye biliyorum
Teşekkür ederim değerim doğru evet nokta yok ben anlaşılsın diye öyle yazdımBebim bildiğim binli rakamlarda nokta virgül olmuyor,küsürat için virgül kullanıyorlar.
Mesela benim 7430,45 gibiydi rakamı tam hatırlamıyorum da böyle yazdılar.
4+4 için çok yüksek bi değer
Kafam karıştı
Sizin sanki 10 gibi geldi bana ama bilemedim
Bir daha kan verecek misiniz
Lütfen bekleyin bir arkadaşın da değeri aşırı yükselip kese görünmemişti. Doktor mol olabilir temizleyeceğiz dedi ancak başka doktora gitti orada gördü keseyi. Ultrason aletlerinde de sıkıntı olabilir. Sadece ağrınız vb olursa hemen doktora gidin. Onun haricinde bekleyin derim.umarım sağlıklı gebeliktir.
Heh tamam şimdi daha anlaşılır olduTeşekkür ederim değerim doğru evet nokta yok ben anlaşılsın diye öyle yazdım
Yanlışlık olmuş olabilir diye bir daha kan verdim 12 saat sonra 10000 olan değer 12000,65 çıktı
bir daha ne zaman gideceksiniz kontrole? Umarım sağlıklı bir gebeliktir molde yolk sacı olmaz sonucta var gibi dediyse belli ki bi şeyler görmüş dua edicem size umarım güzel geçer bir sknraki kontrolYok ikiz değil tek kese var
Kese gördük ama bebeği göremedik yolk saçı var gibi içinde ama emin olamadım dedi daha adetim 2 gün gecikti sadece o yüzden bilmiyorum
Mol gebelik mi dediniz bana ya da burdakilere dediyseniz de ben gormedim yani hayatimda 5 bucuk haftalik 10.000 deger gormedim ?? Yanlis yazdiniz sandimHanım efendi komik bi durum mu var Mol gebelik kansere yol açabilen en iyi ihtimalle de 1 sene gebe kalmanın yasak olduğu bi durum üstelik yıllardır tüp bebek deniyorum.. evet adet günümde hamile kaldım evet beşiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?