Allah razı olsun bu sabah gittim 2 gün sonra gel dedi yani perşembe gidicembir daha ne zaman gideceksiniz kontrole? Umarım sağlıklı bir gebeliktir molde yolk sacı olmaz sonucta var gibi dediyse belli ki bi şeyler görmüş dua edicem size umarım güzel geçer bir sknraki kontrol
öyle tabii hem riskli hem 1 sene gebelik yasak...umarım öyle kürtaja falan gerek kalmıycak bir durumdur inşallah mol değildirAllah razı olsun bu sabah gittim 2 gün sonra gel dedi yani perşembe gidicem
Mol gebelikte 2 tür varmış ikinci türde kalp atışı duyuluyor ama 7-8. Haftada duruyormuş o yüzden bekleyeceğiz dedi ama zor bir süreç kürtajı riskleri vs biliyorsunuz..
her duanıza minnettarım teşekkür ederim
Canım şimdi yorumunu okudum hamile misin çoooook sevindim senin adına seni buralarda hep görüyordumBebim bildiğim binli rakamlarda nokta virgül olmuyor,küsürat için virgül kullanıyorlar.
Mesela benim 7430,45 gibiydi rakamı tam hatırlamıyorum da böyle yazdılar.
4+4 için çok yüksek bi değer
Kafam karıştı
Sizin sanki 10 gibi geldi bana ama bilemedim
Bir daha kan verecek misiniz
Ya hamile değilim daha kötüsü geldi başıma canımCanım şimdi yorumunu okudum hamile misin çoooook sevindim senin adına seni buralarda hep görüyordumlütfen bana da dua et yoksa kafayı yemek üzereyim...
Yaaa aşk olsun deme öyleCanım şimdi yorumunu okudum hamile misin çoooook sevindim senin adına seni buralarda hep görüyordumlütfen bana da dua et yoksa kafayı yemek üzereyim...
Çok zor ama iyi düşün lütfen mol gebeliklerde de normal gebelik oluştuğu oluyormuş. Çok zor süreçler herşey gönlüne göre olsun canım üzülmeYa hamile değilim daha kötüsü geldi başıma canım
yıllardır tüp bebek deniyorum mucize oldu kendiliğinden gebe kaldım ama buna da doktor Mol gebelik dedi kanser taraması yapılacakmış gebe kalmak 1 sene yasakmış vs.. İnan ben de her şeyimin tükendiği noktadayım..
Gerçekten öyle ama insan kendine anlatamıyo işte bazenYaaa aşk olsun deme öyle
İnan vakti zamanı varmış ya.
Çok teşekkür ederimRabbim hepimize sağlıklı hayırlı gebelikler versin inşaAllah çok sağol
Evet çok bekledim
Ne yaşadığını anlayabiliyorum ama vakti zamanı değilse ne yaptıysam boşmuş
O gözyaşlarım meselakendimi de parçalasam Rabbimin uygun gördüğü zamandan öncesine alamadım zamanı
Benimde üç yıldır olmuyordu ve bu ay 11 günlük gecikmem var kan testi 4045 çıktı sizce normal mi keseyi gorurmuyum çok korkuyorum dış gebelik durumu olur diyeGerçekten öyle ama insan kendine anlatamıyo işte bazenÇok şükür tabi bugünüme. İnşallah bana da nasip olur en yakın zamanda bana da benim gibi isteyen herkese de
Kese bu değerle görünmediyse mol olma ihtimali çok yüksekya da ikiz falan ama ikizlerde bile adet gexikince 3bin civarı falan çıkıyor diye biliyor
seni etiketlemeyi unutmusum yazdıgımı okuBenimde üç yıldır olmuyordu ve bu ay 11 günlük gecikmem var kan testi 4045 çıktı sizce normal mi keseyi gorurmuyum çok korkuyorum dış gebelik durumu olur diye
Benim ki de normal o zaman yaa üç yıldır bugünü beklediğimiz için baya bı tereddüt ettim ve iki gün doktorlar grevdeymis doktora da gidemiyorum perşembeye kaldı ama zaman nasıl geçecek bilmiyorumseni etiketlemeyi unutmusum yazdıgımı oku
ben yarın gidicem ya inşallah sağlıklıdırBenim ki de normal o zaman yaa üç yıldır bugünü beklediğimiz için baya bı tereddüt ettim ve iki gün doktorlar grevdeymis doktora da gidemiyorum perşembeye kaldı ama zaman nasıl geçecek bilmiyorum
İnşallah Rabbim hepimizin evladını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinben yarın gidicem ya inşallah sağlıklıdır
Yaaaa sizde mi hamilesiniz aşırı mutlu oldum şuanYaaa aşk olsun deme öyle
İnan vakti zamanı varmış ya.
Çok teşekkür ederimRabbim hepimize sağlıklı hayırlı gebelikler versin inşaAllah çok sağol
Evet çok bekledim
Ne yaşadığını anlayabiliyorum ama vakti zamanı değilse ne yaptıysam boşmuş
O gözyaşlarım meselakendimi de parçalasam Rabbimin uygun gördüğü zamandan öncesine alamadım zamanı
Yaaaa sizde mi hamilesiniz aşırı mutlu oldum şuanbir kaç kere yorumlaşmıstık size clifela alakalı da sorular sormuştum. Rabbim sağ salim kucaklarımıza aldığımız günü de yaşatsın inşallah kaç haftalıksınız
Evet çok şükür bende hamileyim 9+1 oldukYaaa sanırım siz deçok teşekkür ederim inşaAllah sağlıkla gelsinler ya
Eminim konuşmuşuzdur çok kişiyle konuşuyorum ama kullanıcı ismin tanıdıkhayırla sağlıkla gelsin inşaAllah minikler
Bizim de 1,5 sene olmuştu çok şükür RabbimeEvet çok şükür bende hamileyim 9+1 olduk22 ay sonra gelen mucizem
Evet canım haziran ayı ikimizdeBizim de 1,5 sene olmuştu çok şükür Rabbimeburadaki herkese dua ediyorum Rabbim çok büyük
Ben de 8+6aynı anda hamile kalmışız demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?