- Konu Sahibi gamze-elis
-
Banada sağlık ocağında ki ebe değerin güzel hamilelik başlamış dedi. Bide bazenleri düzensiz oluyor adet dönemim 30 günde bir oluyorum ben. En son adet 1 temmuzdu. 3 Ağustos da gidip kan verdim 190 çıktı sevindim. Pazar günüde böle bir kanama yaşadım oradaki hemşirede dalga geçer gibi davrandı bana. Hiç ultrasona bile sokmadı doktor. Ebe bana 4. Haftaya girdiğini söylemişti 190 çıkınca değerim bu hafta doktora git kese varmı diye baktır dedi.Ben 19 la basladim düşun
hemen moralinizi bozmayın. doktor rahimde ya da kesede kanama gördü mü? düşükte ağrı da olur benim bildiğim ağrınız var mı?Merhaba arkadaşlar benim adetim gecikti adetimin 3. Günü sağlık ocağında gittim kan verdim sonuç 190 çıktı gebeliğin başladığını muhtemelen 4 haftalık dediler. Sonra bu pazar günü lekelenme yaşadım galiba yerleşme kanaması diye düşündüm. Akşama doğru kanamam biraz daha artınca acilin kadın doğum bölümüne gittim kan tahlili istediler sonuç 243 çıktı. Doktor alttan muane etti ve tüplerimin temiz olduğunu dış gebelik olmadığını söyledi. Hemşiredr bana Büyük ihtimalle düşünüyorsun dediler. İlk defa hamile kaldım yıllardır uğraşıyorum kaç günden beri ağlıyorum ordaki hemşireler de çok sinirimi bozdular. Ama kanamam devam etmiyor kanamam kesildi ve sadece pembe olarak peçeteye sildiğimde geliyor pedim de kan yok normal adette yaşamıyorum. Pazar günü acildeki hemşire salı günü gel gene bakalım dediler ama moralim çok bozulduğu için gitmedim. Perşembe günü doktora randevu aldım. Benim gibi böyle durum yaşayan varmı. Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin yıllardır bu anı bekliyordum böyle olunca çok kötü oldum
Iste korkutyor doktorlar insani kimyasal falanArtışın güzel
sağlık merkezlerinde muayene özellere göre daha uygun oluyo. oraya gidip ultrasona girin bence.Banada sağlık ocağında ki ebe değerin güzel hamilelik başlamış dedi. Bide bazenleri düzensiz oluyor adet dönemim 30 günde bir oluyorum ben. En son adet 1 temmuzdu. 3 Ağustos da gidip kan verdim 190 çıktı sevindim. Pazar günüde böle bir kanama yaşadım oradaki hemşirede dalga geçer gibi davrandı bana. Hiç ultrasona bile sokmadı doktor. Ebe bana 4. Haftaya girdiğini söylemişti 190 çıkınca değerim bu hafta doktora git kese varmı diye baktır dedi.
Anladım canım ama senin yükselişin gayet güzel bence. Adetin geciktiği zaman mı kan testi verdin sen.Ben 19 la basladim düşun
Ben de bir kimyasal yaşadım degerim 75ti.. Sonra birden kanama oldu.. Kimyasal da artma olmuyor ki. Bu gebeliğimde de 7 gun gecikmeye rağmen hcg 275 çıkmıştı bana çok düşuk geldi hatta bu da kimyasal dedim kadın doğuma gittiğimde gec döllenme olduğunu söyledi. Sizinde 2 katina çıkmış değeriniz yani beklemekten baska careniz yok stres yapmayinIste korkutyor doktorlar insani kimyasal falan
Tamam canım sağol tavsiyen için yarın bir doktora gözükeyim onun söylediklerine göre iyi bir sağlık merkezi bulmaya çalışacağım.sağlık merkezlerinde muayene özellere göre daha uygun oluyo. oraya gidip ultrasona girin bence.
Evet 5 agustosta olmam lazimdi verdim 18l9 cukti iki gun sonra 7snde verdim 47 cikti sonra yapmadim cuma yapcam iste bakalimAnladım canım ama senin yükselişin gayet güzel bence. Adetin geciktiği zaman mı kan testi verdin sen.
Icimi rahatlattin birazBen de bir kimyasal yaşadım degerim 75ti.. Sonra birden kanama oldu.. Kimyasal da artma olmuyor ki. Bu gebeliğimde de 7 gun gecikmeye rağmen hcg 275 çıkmıştı bana çok düşuk geldi hatta bu da kimyasal dedim kadın doğuma gittiğimde gec döllenme olduğunu söyledi. Sizinde 2 katina çıkmış değeriniz yani beklemekten baska careniz yok stres yapmayin
Bence sonuçların güzel yükselmiş canım hiç sıkma canını benim ablam da 8.6 ile öğrendi hamile olduğunu hatta doktor ona dış gebelik dedi direk değerine göre ama çok şükür bebeği sağlıkla dünyaya geldi doktorlar bazen acımasız olabiliyor. Benim ablamın 2 katına çıkmadan yükselme oluyordu hatta kendi doktoru herkesin 2 kat artması şart değil HCG bizim için çok önemli değil herkesin farklı oluyor dedi önemli olan kese ve kalp atışını görmek demişti onada doktoru.Evet 5 agustosta olmam lazimdi verdim 18l9 cukti iki gun sonra 7snde verdim 47 cikti sonra yapmadim cuma yapcam iste bakalim
İnşallah canım benim bende ilk öğrendiğim zaman hafif kasık ağrısı oluyordu adet olucakmışım gibi hatta akıntı hissediyordum acaba adet mi oluyorum diye ama normal akıntım geliyordu. İçini ferah tut inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini canım benimHadi insallah guzel sonuclar alirim bende
Senin nasıl olmuştu canım kimyalsal gebeliğin.Ben de bir kimyasal yaşadım degerim 75ti.. Sonra birden kanama oldu.. Kimyasal da artma olmuyor ki. Bu gebeliğimde de 7 gun gecikmeye rağmen hcg 275 çıkmıştı bana çok düşuk geldi hatta bu da kimyasal dedim kadın doğuma gittiğimde gec döllenme olduğunu söyledi. Sizinde 2 katina çıkmış değeriniz yani beklemekten baska careniz yok stres yapmayin
İnşallah canım benim Allah'ım kimsenin kucağını evlatsız bırakmasın.Insallah yarabbim cok saol canim Allah tjm isteyenlere nasip etsin insallah❤
Yok canım doktor tüplerime baktı acilde tüplerinde dış gebelik yok dedi o kadar. Ağrım hiç olmadı. Kese var mı yok mu diye de bakmadı sadece alttan muane etti. Bana da birşey açıklamadan çıkıp gitti. Hemşireye sordum tüplerin temiz dış gebelik yok düşük yapıyorsun değerin az yükselmiş dedi sdece ve salı günü gel bir daha bakalım dedi bende onlara sinir olduğum için gitmedim dün. Benimde şuan sadece lekelenme şeklinde geliyor bazenleri. Benim de bi arkadaşım kadın doğumunun yanında çalışıyor eğer sen düşük yapıyor olsaydın seni salı günü çağırmazdı 1 hafta sonra çağırırdı dedi değer iki günde düşmez niye boşuna çağırıyor ki seni dedi bide sende kese varmı yokmu diye bakmamış bile neye göre düşük yaptığını kimyalsal olduğunu söylüyor dedi herkesde değer 2 katına çıkmak zorunda değil dedihemen moralinizi bozmayın. doktor rahimde ya da kesede kanama gördü mü? düşükte ağrı da olur benim bildiğim ağrınız var mı?
ben hamile olduğumu anlamamıştım geç döllenmeydi benimki. koyu kahve-kırmızı arası lekelenmem olmuştu birkaç gün. regl gibi değildi leke gibiydi. kardeşim söyleyince hatırlayıp test yapıp çift çizgi görmüştüm.
yani saçma bi muayene yaşamışsınız. dış ya da kimyasal gebelik değilse ve düşük olsaydı doktor ilaç verirdi bebek tutunsun diye. kese var mı yok mu görünce neden söylememiş. muayene olun bence geciktirmeden.Yok canım doktor tüplerime baktı acilde tüplerinde dış gebelik yok dedi o kadar. Ağrım hiç olmadı. Kese var mı yok mu diye de bakmadı sadece alttan muane etti. Bana da birşey açıklamadan çıkıp gitti. Hemşireye sordum tüplerin temiz dış gebelik yok düşük yapıyorsun değerin az yükselmiş dedi sdece ve salı günü gel bir daha bakalım dedi bende onlara sinir olduğum için gitmedim dün. Benimde şuan sadece lekelenme şeklinde geliyor bazenleri. Benim de bi arkadaşım kadın doğumunun yanında çalışıyor eğer sen düşük yapıyor olsaydın seni salı günü çağırmazdı 1 hafta sonra çağırırdı dedi değer iki günde düşmez niye boşuna çağırıyor ki seni dedi bide sende kese varmı yokmu diye bakmamış bile neye göre düşük yaptığını kimyalsal olduğunu söylüyor dedi herkesde değer 2 katına çıkmak zorunda değil dedi
Evet işte bende ona şaşırdım sadece alttan muane yeterli değildi. Kese varmı yokmu bakmadı. Sadece dış gebelik değil ve değerlerin yeterince yüksek değil düşük yapıyon salı günü gel bir daha bakıcaz dedi ve bende dün gitmedim onlara bir daha. Yarın detaylı bir şekilde kadın doğum doktoruna sıra aldım ona gidip muane olucam 11:30 da. Sabahtan acile girip HCG için kan tahlili yaptırıp öle gidicem doktorun yanına. Çünkü 11.30 dan sonra kan tahlili yapmıyorlar.yani saçma bi muayene yaşamışsınız. dış ya da kimyasal gebelik değilse ve düşük olsaydı doktor ilaç verirdi bebek tutunsun diye. kese var mı yok mu görünce neden söylememiş. muayene olun bence geciktirmeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?