- Konu Sahibi gamze-elis
-
Canım sonuçlarımı aldım doktor karnımdan baktı ultrasona hiçbirşey demedi kan tahlili istedi. Adamın ağzından laf bile alamadım. Kan sonuçlarına evde baktım betam düşüşe geçmiş 5.39 olmuş yani hamilelik yok diye bende sonuçları göstermeye gitmedim doktor zaten adam akıllı konuşmuyor bile :)Canım bu mesajını da şimdi gördüm. Benim 3 gün gecikmede 278 çıkmıştı. Şimdilik normal gidiyor ama ilk haftalardayım tabi stres yapacak çok şey var ama ben düşünmemeye çalışıyorum. Kusura bakma geç gördüm mesajını da. Bugün doktordan sonra yaz mutlaka seni merak ettim
3 gün sonra 243 çıkmıştı canım.190 çıktıktan kac gün sonra degeriniz 243 çıktı?
Anladım canım benim. Senin sağlığına bişey olmasın yeter ki. Dün sana dediğim gibi bir kere hamile kalabiliyorsan yine kalırsın. Şimdi üzülüyorsan üzül tabi. Zaten üzülme demek saçma olur. Olumsuz konuşacağını da biliyorum istemiyorum falan diye çünkü hayal kırıklığına uğradın. Ama gün geçtikçe üzüntün azalacak ve yine hamile olmak isteyeceksin. Daha çok yakında bir arkadaşım doğum yaptı. Bu bebekten önce de düşüğü vardı. İki ay içinde hamile kalmıştı hemen. O kadar çok örneği var ki bunun. Sen de iyi biliyorsun bunları ama şu an belki duymak istemiyorsun. Olsun yine de yazmak istedim ben. Bir gün mutlaka anne olacağına eminim ama ispatlayamıyorumCanım sonuçlarımı aldım doktor karnımdan baktı ultrasona hiçbirşey demedi kan tahlili istedi. Adamın ağzından laf bile alamadım. Kan sonuçlarına evde baktım betam düşüşe geçmiş 5.39 olmuş yani hamilelik yok diye bende sonuçları göstermeye gitmedim doktor zaten adam akıllı konuşmuyor bile :)
Sağol canım benim teşekkür ederim güzel sözlerin için artık ara vermeye karar verdim hamilelik için canım bu benim baya moralimi bozdu o yüzden en iyisi hamile kalmaya çalışmamak çünkü yıpratıcı birşey şu hamile kalma olayı stresli geçiyor en iyisi hamileliği düşünmemek ve gecikme olursa hamile miyim diye düşünmek istemiyorum açıkcası Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin inşallah gene forumda olurum ama sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım bizi habersiz bırakma bana öyle geliyor ki senin kızın olucakAnladım canım benim. Senin sağlığına bişey olmasın yeter ki. Dün sana dediğim gibi bir kere hamile kalabiliyorsan yine kalırsın. Şimdi üzülüyorsan üzül tabi. Zaten üzülme demek saçma olur. Olumsuz konuşacağını da biliyorum istemiyorum falan diye çünkü hayal kırıklığına uğradın. Ama gün geçtikçe üzüntün azalacak ve yine hamile olmak isteyeceksin. Daha çok yakında bir arkadaşım doğum yaptı. Bu bebekten önce de düşüğü vardı. İki ay içinde hamile kalmıştı hemen. O kadar çok örneği var ki bunun. Sen de iyi biliyorsun bunları ama şu an belki duymak istemiyorsun. Olsun yine de yazmak istedim ben. Bir gün mutlaka anne olacağına eminim ama ispatlayamıyorumKendi sağlığına dikkat et
Ben de çok istedim testler yaptım negatifleri gördüm. Tam senin dediğin gibi umursamadığım bir zamanda hamile kaldım. Adet günüm geldi mi diye takvime bakmayı falan bırakmıştım artık. Bence de takmadığında daha iyi oluyor. Benim de gönlümden kız geçiyor canım inşallah senin de gönlüne göre olur. Düne göre daha iyisin ama gülümsemen beni de mutlu etti. Eşinle güzel zaman geçir. Sonucunu düşünme hiçSağol canım benim teşekkür ederim güzel sözlerin için artık ara vermeye karar verdim hamilelik için canım bu benim baya moralimi bozdu o yüzden en iyisi hamile kalmaya çalışmamak çünkü yıpratıcı birşey şu hamile kalma olayı stresli geçiyor en iyisi hamileliği düşünmemek ve gecikme olursa hamile miyim diye düşünmek istemiyorum açıkcası Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin inşallah gene forumda olurum ama sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım bizi habersiz bırakma bana öyle geliyor ki senin kızın olucak
Ben zaten uzun zamandır hiç takmıyordum yani olursa olur olmazsa olmaz kafasındaydım hiç ummadığım anda pozitif görünce çok şaşırdım hatta inanamadım ama kısmet değilmiş olsun sağlıksız bir şekilde dünyaya gelmesindense hiç gelmesin daha iyi. İnşallah gönlümüzce olur bende kız çocuklarını daha çok seviyorumBen de çok istedim testler yaptım negatifleri gördüm. Tam senin dediğin gibi umursamadığım bir zamanda hamile kaldım. Adet günüm geldi mi diye takvime bakmayı falan bırakmıştım artık. Bence de takmadığında daha iyi oluyor. Benim de gönlümden kız geçiyor canım inşallah senin de gönlüne göre olur. Düne göre daha iyisin ama gülümsemen beni de mutlu etti. Eşinle güzel zaman geçir. Sonucunu düşünme hiç
İnşallah senin de bi kızın olur bi gün. Canım benim nasıl iyi hissettim sen böyle iyi olunca. Hayat enerjini kaybetme hiç. Sağlıklı güzel hayırlı bi kız evladın olsun en kısa zamanda inşallahBen zaten uzun zamandır hiç takmıyordum yani olursa olur olmazsa olmaz kafasındaydım hiç ummadığım anda pozitif görünce çok şaşırdım hatta inanamadım ama kısmet değilmiş olsun sağlıksız bir şekilde dünyaya gelmesindense hiç gelmesin daha iyi. İnşallah gönlümüzce olur bende kız çocuklarını daha çok seviyorum
İnşallah canım benimİnşallah senin de bi kızın olur bi gün. Canım benim nasıl iyi hissettim sen böyle iyi olunca. Hayat enerjini kaybetme hiç. Sağlıklı güzel hayırlı bi kız evladın olsun en kısa zamanda inşallah
Her doktora güvenmeyin dün bi video izledim youtubeda aynıs sizin gibi sadece ona boş gebelik demişler gebeliği sonlardıralım demişler gün vermişler ama kadın gitmemiş başka bi doktorq gitmiş o doktorda kadına birqz beklemesini söylemiş tekrar gittiğinde doktora keseyi de bebeği görmüşler Allah korusunEvet işte bende ona şaşırdım sadece alttan muane yeterli değildi. Kese varmı yokmu bakmadı. Sadece dış gebelik değil ve değerlerin yeterince yüksek değil düşük yapıyon salı günü gel bir daha bakıcaz dedi ve bende dün gitmedim onlara bir daha. Yarın detaylı bir şekilde kadın doğum doktoruna sıra aldım ona gidip muane olucam 11:30 da. Sabahtan acile girip HCG için kan tahlili yaptırıp öle gidicem doktorun yanına. Çünkü 11.30 dan sonra kan tahlili yapmıyorlar.
Evet her doktor farklı söylüyor valla başına böyle olaylar gelenleri çok duydum. Doktorda birşey demedi en son gittiğim ben kendim istedim kan testini betam 243 den 5.39 dan düştüğü için o yüzden düşüp gittiğine öyle inandım normalde değerin yükselmesi gerekiyor a a benim düştüğü için anladım kimyasal olduğunu ama sorun şu adet olucaksın dediler ama olmadım sadece arada bir akıntı ile az birşey pembemsi kan geliyor tam anlamıyla sökülemedim sadece o gerginlik yaptı bana niye tam sökülme olmadı diye :)Her doktora güvenmeyin dün bi video izledim youtubeda aynıs sizin gibi sadece ona boş gebelik demişler gebeliği sonlardıralım demişler gün vermişler ama kadın gitmemiş başka bi doktorq gitmiş o doktorda kadına birqz beklemesini söylemiş tekrar gittiğinde doktora keseyi de bebeği görmüşler Allah korusun
Gene bu hafta içi kan vericem sağlık ocağında 0 oldu mu olmadı mı diye. 0 olmasını bekliyorum sadece :)Evet her doktor farklı söylüyor valla başına böyle olaylar gelenleri çok duydum. Doktorda birşey demedi en son gittiğim ben kendim istedim kan testini betam 243 den 5.39 dan düştüğü için o yüzden düşüp gittiğine öyle inandım normalde değerin yükselmesi gerekiyor a a benim düştüğü için anladım kimyasal olduğunu ama sorun şu adet olucaksın dediler ama olmadım sadece arada bir akıntı ile az birşey pembemsi kan geliyor tam anlamıyla sökülemedim sadece o gerginlik yaptı bana niye tam sökülme olmadı diye :)
Acaba hangi video banada söyleyebilir misiniz bende izliyim. Değerlerim düştü zatende kasıklarımda rahim kısmımda hafiften ağrılar oluyor hani sanki adet olucaksında olamıyorsun gibi bir ağrı gelip gidiyor bazenleri 1 saat ağrıyor.Her doktora güvenmeyin dün bi video izledim youtubeda aynıs sizin gibi sadece ona boş gebelik demişler gebeliği sonlardıralım demişler gün vermişler ama kadın gitmemiş başka bi doktorq gitmiş o doktorda kadına birqz beklemesini söylemiş tekrar gittiğinde doktora keseyi de bebeği görmüşler Allah korusun
Benim de o şekilde düşük olmuştuMerhaba arkadaşlar benim adetim gecikti adetimin 3. Günü sağlık ocağında gittim kan verdim sonuç 190 çıktı gebeliğin başladığını muhtemelen 4 haftalık dediler. Sonra bu pazar günü lekelenme yaşadım galiba yerleşme kanaması diye düşündüm. Akşama doğru kanamam biraz daha artınca acilin kadın doğum bölümüne gittim kan tahlili istediler sonuç 243 çıktı. Doktor alttan muane etti ve tüplerimin temiz olduğunu dış gebelik olmadığını söyledi. Hemşiredr bana Büyük ihtimalle düşünüyorsun dediler. İlk defa hamile kaldım yıllardır uğraşıyorum kaç günden beri ağlıyorum ordaki hemşireler de çok sinirimi bozdular. Ama kanamam devam etmiyor kanamam kesildi ve sadece pembe olarak peçeteye sildiğimde geliyor pedim de kan yok normal adette yaşamıyorum. Pazar günü acildeki hemşire salı günü gel gene bakalım dediler ama moralim çok bozulduğu için gitmedim. Perşembe günü doktora randevu aldım. Benim gibi böyle durum yaşayan varmı. Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin yıllardır bu anı bekliyordum böyle olunca çok kötü oldum
Gayet güzel artış canım daha çok yeni o yüzden sana az geliyor hayırlı olsun:)Kizlar 28 gunde bir adet oluyorum 5 agustos adet olmam gereken gunde kan testim beta hcg 19 cikti doktor 2 gun sonra tekrarlayim dedi 7 agustosta 47 cikti. Simdi beklemedeyiz 12 sinde bidaha yapmayi dusunyorum test sizce gec döllenme midir
Acaba hangi video banada söyleyebilir misiniz bende izliyim. Değerlerim düştü zatende kasıklarımda rahim kısmımda hafiften ağrılar oluyor hani sanki adet olucaksında olamıyorsun gibi bir ağrı gelip gidiyor bazenleri 1 saat ağrıyor.
Evet her doktor farklı söylüyor valla başına böyle olaylar gelenleri çok duydum. Doktorda birşey demedi en son gittiğim ben kendim istedim kan testini betam 243 den 5.39 dan düştüğü için o yüzden düşüp gittiğine öyle inandım normalde değerin yükselmesi gerekiyor a a benim düştüğü için anladım kimyasal olduğunu ama sorun şu adet olucaksın dediler ama olmadım sadece arada bir akıntı ile az birşey pembemsi kan geliyor tam anlamıyla sökülemedim sadece o gerginlik yaptı bana niye tam sökülme olmadı diye :)
İnşallah pozitif çıkar sonucun . Bende çok istiyorum tedavi başladık. Adetim 1 gün geçikti ve aşırı idarar çıkma ve yanma var. Test yapmaya korkuyorum negatif çıkar diyeKizlar 28 gunde bir adet oluyorum 5 agustos adet olmam gereken gunde kan testim beta hcg 19 cikti doktor 2 gun sonra tekrarlayim dedi 7 agustosta 47 cikti. Simdi beklemedeyiz 12 sinde bidaha yapmayi dusunyorum test sizce gec döllenme midir
Bende hemen hastaneye gittim ama iş işten geçmişti canım kimyalsal gebelik Perşembe kan verdim 5.39 çıktı çünkü. Kendini suçlama bence canım eğer sağlıklı bir bebek dünyaya gelicekse hiçbir şekilde o bebek düşmez ne kadarda kanama olsada sağlıklı bebek düşmezmiş öyle diyordu doktorlar o yüzden hiç suçlama kendini. Sağlıksız bir gebelik olacağı için vücut onu direk vücuttan atıyor canım hiç bozma moralini sende mi yeni oldunBenim de o şekilde düşük olmuştuumarım düşüm değildir ama gebelikte herhangi bir kanama olduğunda kesinlikle korkmak gerekiyor kim ne derse desin benim lekelenmelerim oldu drum dahil çoğu kişi korkma dedi ama eğer hastaneye gitseydim belki de geç olmazdı
Teşekkür ederim canımKopyaladım cnm videoyu youtubeda
12 sinde yani dun yaptim 168 cikti ama yani cok katalanarak gitmemis doktor yarin bida yaptrcak son bi sans verelim dediGayet güzel artış canım daha çok yeni o yüzden sana az geliyor hayırlı olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?