- Konu Sahibi gamze-elis
-
Canım peki senin değerlerin sonradan mı yükseldi mi hamile misin peki? Valla içim biraz daha rahatladı değerimin düşmesi gerekirken yükseldi benim.Ben de bir kimyasal yaşadım degerim 75ti.. Sonra birden kanama oldu.. Kimyasal da artma olmuyor ki. Bu gebeliğimde de 7 gun gecikmeye rağmen hcg 275 çıkmıştı bana çok düşuk geldi hatta bu da kimyasal dedim kadın doğuma gittiğimde gec döllenme olduğunu söyledi. Sizinde 2 katina çıkmış değeriniz yani beklemekten baska careniz yok stres yapmayin
1 kimyasaldan 3 ay sonra tekrar gebe kaldim ama dediğim gibi 275 le öğrendim ve bidaha da kan vermedim kesin bu da kimyasaldir diye dusundum işte 2 hafta snra dra gittim ultrasona koydu kese göründü o şekilde.. Hamileyim 17 haftaligim canımCanım peki senin değerlerin sonradan mı yükseldi mi hamile misin peki? Valla içim biraz daha rahatladı değerimin düşmesi gerekirken yükseldi benim.
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim1 kimyasaldan 3 ay sonra tekrar gebe kaldim ama dediğim gibi 275 le öğrendim ve bidaha da kan vermedim kesin bu da kimyasaldir diye dusundum işte 2 hafta snra dra gittim ultrasona koydu kese göründü o şekilde.. Hamileyim 17 haftaligim canım
Canım onda da 6 gun gecikmişti 9.gunde adet kanaması gibi olduAllah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimkimyasal gebelik yaşadığında adet günün geçtikten sonra mı oldu normal kanama mı yaşadın canım üzmek için sormuyorum bilmediğim için kendimden pay çıkartarak kafam da netleştirmek için soruyorum. Banada kimyasal dediler ama benim adet kanamam yok lekelenme şeklinde geliyor sadece
Bazi gebeliklerde lekelenme olabiliyor bebek yerlestigi icin.dusuruyor olsan daha fazla kanaman olur diye dusunuyorum dr kontrolune kadar icini ferah tut bence.En dogrusunu dr soyleyecektir zatenHayır canım ağrım yok kanamam yok adette olmadım sadece pazar günü bi kanamam oldu o kadar daha sonra kanamam olmadı sadece lekenlenme şeklinde devam ediyor şuanda.
İnşallah canım 3 gündür lekenme şeklinde geliyor yani peçete geliyor sadece düşükte kanama ve ağrı oluyor diye biliyorum. Ben öyle değil çok şükür. İnşallah herşey yarın netleşicek haber veririm burdan da içimi rahatlattınız arkadaşlar Allah razı olsun hepinizdenBazi gebeliklerde lekelenme olabiliyor bebek yerlestigi icin.dusuruyor olsan daha fazla kanaman olur diye dusunuyorum dr kontrolune kadar icini ferah tut bence.En dogrusunu dr soyleyecektir zaten
sevgiler
Anladım canım teşekkür ederimCanım onda da 6 gun gecikmişti 9.gunde adet kanaması gibi oldu
Bana da 278le aynı muameleyi yaptı doktor. Hamile sayılmazsın şu an 10 gün sonra bakalım demişti. Hiç alınıp moralimi de bozmadım. Haklı sonuçta kimyasal olur boş gebelik dış gebelik bi sürü olasılık var. Kalp atışını görene kadar hamile muamelesi yapmıyorlar. Yolk kesesi göründüğünde bile doktor hala hamilesin diyemem embriyo oluşmadı henüz. %50 oluşur %50 kayıp olur dedi. Yine moralimi bozmadım niye bozayım. Hamilesin diye tebrik etmesini beklemiyorum açıkçası. Bana açıkça ne varsa onun söylenmesini tercih ediyorum. Hiç kafana takma yok hemşire bunu dedi doktor bunu dedi. Kanama olması her zaman düşük anlamına gelmez tabi. Ama dediğim gibi hamilesin demiyorlar kolay kolay. En kötü olasılığı pat diye söylüyorlar yüzüne. Canını hiç sıkma. Herkesin kanaması oluyor sorunsuz da anne oluyorlar sen de olacaksın eminimUmarım öyledir yarın doktora gidip herşey netleşicek sabahtan kan verip öyle gidicem doktorun yanına. Benim ablamın hamileliğimde böyle yavaş yükseliyordu onada dış gebelik değerin çok düşük dediler ama sıkıntısız bir şekilde geçti hamileliği şimdi 2 yaşında oldu yiğenim. Moralimi bozan hemşire ve doktor oldu dalga geçer gibi davrandılar senin değerin düşük hamile değilsin dedi direk ilk sonucum 190 diye.
Tabiki canım benim ben zaten kalp atışını duyana kadar zaten içim rahat etmeyecekti normalde de o konuda doktorlar tabi haklı kalp atımını duymadan kimseyi umutlandırmak istemiyorlar. Ama ben hemşirenin benimle dalga geçer gibi davranmasına sinirlenmiştim gülerek böle pis pis sırıtarak konuşuyordu benimle ilk kan alındığı zaman iyice moralimi bozmaya çalıştı yüzüm asıktı haliyle kanama olunca moralim bozulmuştu, benden kan alırken ayy rengin sapsarı oldu neden yüzün sarardı sen kan alınırken bakma yok senin iyice rengin attı kanaman olduysa düşüyordur boşuna geldin deyip gülünce benim sinirlerim bozuldu sadece. Ama ben kendimi o günki kanamadan sonra hiç hamile hissetmiyorum yani benim ümitlerim suya düştü açıkçası yarın muane olup çıkarım artık daha da uğraşmak istemiyorum hamile kalmak için, Allah'ım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin hamile olan arkadaşlarımızın da kucağına almayı nasip etsin inşallahBana da 278le aynı muameleyi yaptı doktor. Hamile sayılmazsın şu an 10 gün sonra bakalım demişti. Hiç alınıp moralimi de bozmadım. Haklı sonuçta kimyasal olur boş gebelik dış gebelik bi sürü olasılık var. Kalp atışını görene kadar hamile muamelesi yapmıyorlar. Yolk kesesi göründüğünde bile doktor hala hamilesin diyemem embriyo oluşmadı henüz. %50 oluşur %50 kayıp olur dedi. Yine moralimi bozmadım niye bozayım. Hamilesin diye tebrik etmesini beklemiyorum açıkçası. Bana açıkça ne varsa onun söylenmesini tercih ediyorum. Hiç kafana takma yok hemşire bunu dedi doktor bunu dedi. Kanama olması her zaman düşük anlamına gelmez tabi. Ama dediğim gibi hamilesin demiyorlar kolay kolay. En kötü olasılığı pat diye söylüyorlar yüzüne. Canını hiç sıkma. Herkesin kanaması oluyor sorunsuz da anne oluyorlar sen de olacaksın eminim
Guzel haberlerle gelirsin ins canimİnşallah canım 3 gündür lekenme şeklinde geliyor yani peçete geliyor sadece düşükte kanama ve ağrı oluyor diye biliyorum. Ben öyle değil çok şükür. İnşallah herşey yarın netleşicek haber veririm burdan da içimi rahatlattınız arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden
İnşallah canım hayırlısı neyse o olsunGuzel haberlerle gelirsin ins canim
Canım neden böyle konuşuyorsun. Ayrıca düşük olduğunu nereden biliyorsun. Lütfen deme böyle. Herkes gibi hak ediyorsun anne olmayı ve olacaksın da. Belki bebeğin hala sağlıklı iyidir. Böyle konuşman çok üzücüTabiki canım benim ben zaten kalp atışını duyana kadar zaten içim rahat etmeyecekti normalde de o konuda doktorlar tabi haklı kalp atımını duymadan kimseyi umutlandırmak istemiyorlar. Ama ben hemşirenin benimle dalga geçer gibi davranmasına sinirlenmiştim gülerek böle pis pis sırıtarak konuşuyordu benimle ilk kan alındığı zaman iyice moralimi bozmaya çalıştı yüzüm asıktı haliyle kanama olunca moralim bozulmuştu, benden kan alırken ayy rengin sapsarı oldu neden yüzün sarardı sen kan alınırken bakma yok senin iyice rengin attı kanaman olduysa düşüyordur boşuna geldin deyip gülünce benim sinirlerim bozuldu sadece. Ama ben kendimi o günki kanamadan sonra hiç hamile hissetmiyorum yani benim ümitlerim suya düştü açıkçası yarın muane olup çıkarım artık daha da uğraşmak istemiyorum hamile kalmak için, Allah'ım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin hamile olan arkadaşlarımızın da kucağına almayı nasip etsin inşallah
Valla canım benim yıllardır hep negatif görmek insanı yıpratıyor bide ilk defa pozitif görüp kanda da çıkınca çok mutlu olmuştum. Ama böyle kanama olunca benimde bütün ümitlerim gitti bi anda ben kendimi hamile gibi hissetmiyorum ama eşim hala sen hamilesin adet olmadın normal lekelenme yaşıyorsun deyip duruyor ama bende ona bence sende çok ümitlenme sonra üzülürsün dedim ben kendimi şuan en kötüsüne alıştırdım ki daha fazla üzülmiyim diye pazar günü yeterince hayal kırıklığı yaşadımCanım neden böyle konuşuyorsun. Ayrıca düşük olduğunu nereden biliyorsun. Lütfen deme böyle. Herkes gibi hak ediyorsun anne olmayı ve olacaksın da. Belki bebeğin hala sağlıklı iyidir. Böyle konuşman çok üzücü
Senin değerin 278 ne zaman çıkmıştı canım adetin geçmiş miydi? Senin nasıl gidiyor hamileliğin doktorlar birşey dedimiCanım neden böyle konuşuyorsun. Ayrıca düşük olduğunu nereden biliyorsun. Lütfen deme böyle. Herkes gibi hak ediyorsun anne olmayı ve olacaksın da. Belki bebeğin hala sağlıklı iyidir. Böyle konuşman çok üzücü
Fazla ümitlenmek de fazla ümitsiz olmak da kötü. Diyorum hep gerçekçi olmak lazım. O kadar çok insan tanıdım ki kanamalı hamilelik geçiren. Düşük olabilir de olmayabilir de. Öncelikle karnındakini düşün. Hamilelik istemiyorum falan demene gerek yok bence. Çünkü şu an karnındaki ne durumda bilmiyorsun. Hadi diyelim düşük geçirdin. Hamile kalabilmişsin işte bir kere. Bir daha olur. Hiç bunu yaşamayan o kadar çok insan var ki. Asla hamile kalamayan. Benim içime iyi şeyler doğuyor seninle ilgili. Eşin gibi düşünüyorum. Karnındaki iyi gibi hissediyorum. Kötü bişey olursa da biraz kafanı uzaklaştır önce rahatla. Öyle istemiyorum falan demek bedeninin enerjisini düşürür. Bir gün anne olacaksın. Çünkü bir kere hamile kalabilen hep kalabilir. Belki karnındaki doğacak belki başkası. Seni tanımıyorum ama beni hatırlarsın o zamanValla canım benim yıllardır hep negatif görmek insanı yıpratıyor bide ilk defa pozitif görüp kanda da çıkınca çok mutlu olmuştum. Ama böyle kanama olunca benimde bütün ümitlerim gitti bi anda ben kendimi hamile gibi hissetmiyorum ama eşim hala sen hamilesin adet olmadın normal lekelenme yaşıyorsun deyip duruyor ama bende ona bence sende çok ümitlenme sonra üzülürsün dedim ben kendimi şuan en kötüsüne alıştırdım ki daha fazla üzülmiyim diye pazar günü yeterince hayal kırıklığı yaşadım
Sağol canım benim kesinlikle haklısın hiç hamile kalamayan insanlarda var Allah'ım inşallah onlarada nasip eder. Elimde değil valla canım ya böle kanama olunca kendimi bıraktım gibi birşey oldu olmadı ya kendimi ümitsizliğe bıraktım farkındayım ama elimde değil kendimi iyi hissedemiyorum böyle olunca istemiyorum dedim artık eşimede gene aynı korkuları yaşamaktan çekiniyorum sanırım hevesimde kaçtı açıkcası ne bileyim çok değişik duygular içindeyim inan yarın nasıl olucak hiç bilmiyorum ama desteğin için teşekkür ederim böyle insan içindekilerini anlatıcak birisini bulamayınca iyice ümitsizliğe çekiyorum kendimi çok iyi geldi bana pozitif düşüncelerinFazla ümitlenmek de fazla ümitsiz olmak da kötü. Diyorum hep gerçekçi olmak lazım. O kadar çok insan tanıdım ki kanamalı hamilelik geçiren. Düşük olabilir de olmayabilir de. Öncelikle karnındakini düşün. Hamilelik istemiyorum falan demene gerek yok bence. Çünkü şu an karnındaki ne durumda bilmiyorsun. Hadi diyelim düşük geçirdin. Hamile kalabilmişsin işte bir kere. Bir daha olur. Hiç bunu yaşamayan o kadar çok insan var ki. Asla hamile kalamayan. Benim içime iyi şeyler doğuyor seninle ilgili. Eşin gibi düşünüyorum. Karnındaki iyi gibi hissediyorum. Kötü bişey olursa da biraz kafanı uzaklaştır önce rahatla. Öyle istemiyorum falan demek bedeninin enerjisini düşürür. Bir gün anne olacaksın. Çünkü bir kere hamile kalabilen hep kalabilir. Belki karnındaki doğacak belki başkası. Seni tanımıyorum ama beni hatırlarsın o zaman
Günaydın canım. Bugün sonucunu yazmayı unutma olur muSağol canım benim kesinlikle haklısın hiç hamile kalamayan insanlarda var Allah'ım inşallah onlarada nasip eder. Elimde değil valla canım ya böle kanama olunca kendimi bıraktım gibi birşey oldu olmadı ya kendimi ümitsizliğe bıraktım farkındayım ama elimde değil kendimi iyi hissedemiyorum böyle olunca istemiyorum dedim artık eşimede gene aynı korkuları yaşamaktan çekiniyorum sanırım hevesimde kaçtı açıkcası ne bileyim çok değişik duygular içindeyim inan yarın nasıl olucak hiç bilmiyorum ama desteğin için teşekkür ederim böyle insan içindekilerini anlatıcak birisini bulamayınca iyice ümitsizliğe çekiyorum kendimi çok iyi geldi bana pozitif düşüncelerin
Canım bu mesajını da şimdi gördüm. Benim 3 gün gecikmede 278 çıkmıştı. Şimdilik normal gidiyor ama ilk haftalardayım tabi stres yapacak çok şey var ama ben düşünmemeye çalışıyorum. Kusura bakma geç gördüm mesajını da. Bugün doktordan sonra yaz mutlaka seni merak ettimSenin değerin 278 ne zaman çıkmıştı canım adetin geçmiş miydi? Senin nasıl gidiyor hamileliğin doktorlar birşey dedimi
190 çıktıktan kac gün sonra degeriniz 243 çıktı?Merhaba arkadaşlar benim adetim gecikti adetimin 3. Günü sağlık ocağında gittim kan verdim sonuç 190 çıktı gebeliğin başladığını muhtemelen 4 haftalık dediler. Sonra bu pazar günü lekelenme yaşadım galiba yerleşme kanaması diye düşündüm. Akşama doğru kanamam biraz daha artınca acilin kadın doğum bölümüne gittim kan tahlili istediler sonuç 243 çıktı. Doktor alttan muane etti ve tüplerimin temiz olduğunu dış gebelik olmadığını söyledi. Hemşiredr bana Büyük ihtimalle düşünüyorsun dediler. İlk defa hamile kaldım yıllardır uğraşıyorum kaç günden beri ağlıyorum ordaki hemşireler de çok sinirimi bozdular. Ama kanamam devam etmiyor kanamam kesildi ve sadece pembe olarak peçeteye sildiğimde geliyor pedim de kan yok normal adette yaşamıyorum. Pazar günü acildeki hemşire salı günü gel gene bakalım dediler ama moralim çok bozulduğu için gitmedim. Perşembe günü doktora randevu aldım. Benim gibi böyle durum yaşayan varmı. Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin yıllardır bu anı bekliyordum böyle olunca çok kötü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?