[
0,2 cıktı canmAma hala bende tum belırtıler var gecmedı ya bısı sorcam
benım o lekelenmem bıttıkten sonra
benım yumurtlama gunumdekı gıbı sarı beyaz kokusuz uzayan akıntılarım gelıyordu
halada gelıyor 15 gun oldu neredeyse :S
nolur bi yardım edin arkadaşlar yaa ihtiyacım var size adetim 20 gün gecikti normalde en fazla 1 hafta oynama olurdu oda evlendikten sonra eşim bilinçli olarak boşalmadı ama belki bi ihtimal dedim idrar testi yaptım negatif bugün kan testi yaptırdım oda negatif tam olarakta değeri anlamadım sonuç:0 O.K:1.18 C.H:23 yazıyo anlayamadım bide 20 gün gcikti eğer hamile olsam kanda muhakkak belli olurdu dimi nolur bana bi açıklama yapın yaa noluuur(
stresten de gecikmi,ş olabilir. ben de yeni evlendiğimde 15 gün gecikmişti. rahat ol. sıkıntı yapma kendine. kan da çıkmadıysa hamile değilsindir.çünkü çok gecikmiş adetin.
istiyorsan da bebiş, allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallah...
kuzumm vakit ayırıpta cvp yazdığın için çok tşk ederimm yanlış hesaplamışım şimdi hesapladımda hemen hemen 2 ay gecikti adetim testler negatif çıkmıştı sağlık güvencem yok bi türlü doktora gidip ayrıntılı muayene olamadım kafamda bi milyon soru işareti var bi kaç arkadaşımdan duydum tanıdıklarının ne idrar nede bi kaç kere yapılan kan tahlillerinde görünmemiş artık en son 4 ay gelmeyince doktora gidiyo ultrasonla bakılıyo doktor müjde bebeğiniz olcak hemde erkek demiş düşün artık cinsiyeti falan belli olmuş :) belki diyorum bütün mucizeler ALLAHIMDAN bi ihtimal ve sonra dier alternatifler aklıma geliyo kist gibi bişey olabilirmi diyorum ama duyumlar ağrılı olduğu yönünde benimse hiç ağrım falan yok ve ardından aklıma ALLAH korusun erken menapoz geliyo rabbim korusun stres ihtimali çok ykın gelmiyo çünkü hayaımın her döneminde çok aha büyük stresler yaşadım çok ağladım çok yıprandım ama hiçbir zaman adetimm gecikmedi hemde bu denli offff bilemiyorumm yaa bi şekilde maddi durumu ayarlayıp doktora gidicem eşim herşeyi tek başına göğüslediği için durumumuz biraz sıkıntılı babacımada yansıtmak isteiyorum bilmesin sıkıntıda olduğumuzu hadi biraz yorumlayın nolur ve bolca dualarınızı istiyorum bu gecikmenin ALLAHIMIN bana bi hediyesi olması yönünde(
nolur bi yardım edin arkadaşlar yaa ihtiyacım var size adetim 20 gün gecikti normalde en fazla 1 hafta oynama olurdu oda evlendikten sonra eşim bilinçli olarak boşalmadı ama belki bi ihtimal dedim idrar testi yaptım negatif bugün kan testi yaptırdım oda negatif tam olarakta değeri anlamadım sonuç:0 O.K:1.18 C.H:23 yazıyo anlayamadım bide 20 gün gcikti eğer hamile olsam kanda muhakkak belli olurdu dimi nolur bana bi açıklama yapın yaa noluuur(
ben hcg konusuna da yazdım sein için aynı mesajı buraya da kopyalıyorum
benim SAT 20 ocak
ama 2 hafta sonra lekelenmem oldu
sonra 2 hafta geçince tekrar lekelendim
doktora 26 şubatta gittim hcg değerim 0.100 çıktı
doktor adet söktürücü verdi hap bitince 10 gün içerisinde adetin sökülülür dedi
adetin 4. günü gel rahim duvarı kalınlığı ve hormon tahlilleri yapıp çocuk için tedaviye başlıyacaktı
10 gün sonra lekelenmem oldu ben adet başladı sandım yine 2 gün birkaç damla lekelendim bitti
geçen cuma yani 15 martta doktor gitttim rahim duvarı kalınlığım 23 çıktı hcg değerim 269.6
doktor bu oran düşük dedi dış gebelik olabilir dedi
pazartesi tekrar test yaptırmamı istedi hcg değerim 813.2 çıktı
doktor çarşamba günü tekrar gelmemi istedi kesin hamilesindir demedi
çarşamba günü oran yine yükselirse kesin birşey söyleyecek
benim hcg değerim nerdeyse 3 kat yüksemiş bu normal mi
ama 3 gün sonra test yaptırmış oldum
şimdi 2 gün sonra test yaptracağım
sizce hamile miyim
​kızlar kan testinde 1,19 çıktı daha adetime çok var...sizce değer yükselirmi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?