beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

haaa şunu sakın unutma umut tam bitti dedğin anda güldürür seni
umudunu sakın yitirmee...allah hakkında en
hayırlısı versin
canım mübarek cuma günü allah hepimizin gönlüne göre
hayırlı sağlıklı evletlar nasip etsinn...:))[/QUOTE]

Off tatlım bılmıyorum
Biz pco larda bı ay hıc yumutlama olmuyorsa ıkıncı ay 2 yada3 kez yumurtlayabılıyorsun
calısmalar son sürat devam edıyor ama su sontestten sonra hıc şevkim kalmadı acıkcası cok moralım bozuldu
Stresten sinirden hasta oldum her tarafım kırılıyor
Haklısın Umudumu yıtırmıyorum ama yaaa of kuzucum ya :)
ALLahm herkeze nasıp etsınn Senın regl gunun ne zmn?

nolur bi yardım edin arkadaşlar yaa ihtiyacım var size adetim 20 gün gecikti normalde en fazla 1 hafta oynama olurdu oda evlendikten sonra eşim bilinçli olarak boşalmadı ama belki bi ihtimal dedim idrar testi yaptım negatif bugün kan testi yaptırdım oda negatif tam olarakta değeri anlamadım sonuç:0 O.K:1.18 C.H:23 yazıyo anlayamadım bide 20 gün gcikti eğer hamile olsam kanda muhakkak belli olurdu dimi nolur bana bi açıklama yapın yaa noluuur (

benımde gecen ay cok belırtılerım olmştu.Psikolojik dedim.Ama adetim 2 gun camursu bir şekilde gelince kan verdim 0.527 çıktı. şimdi bat 23 martta olmam gerekıyor .hayırlısı diyelim

stresten de gecikmi,ş olabilir. ben de yeni evlendiğimde 15 gün gecikmişti. rahat ol. sıkıntı yapma kendine. kan da çıkmadıysa hamile değilsindir.çünkü çok gecikmiş adetin.

istiyorsan da bebiş, allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallah...

kuzumm vakit ayırıpta cvp yazdığın için çok tşk ederimm yanlış hesaplamışım şimdi hesapladımda hemen hemen 2 ay gecikti adetim testler negatif çıkmıştı sağlık güvencem yok bi türlü doktora gidip ayrıntılı muayene olamadım kafamda bi milyon soru işareti var bi kaç arkadaşımdan duydum tanıdıklarının ne idrar nede bi kaç kere yapılan kan tahlillerinde görünmemiş artık en son 4 ay gelmeyince doktora gidiyo ultrasonla bakılıyo doktor müjde bebeğiniz olcak hemde erkek demiş düşün artık cinsiyeti falan belli olmuş :) belki diyorum bütün mucizeler ALLAHIMDAN bi ihtimal ve sonra dier alternatifler aklıma geliyo kist gibi bişey olabilirmi diyorum ama duyumlar ağrılı olduğu yönünde benimse hiç ağrım falan yok ve ardından aklıma ALLAH korusun erken menapoz geliyo rabbim korusun stres ihtimali çok ykın gelmiyo çünkü hayaımın her döneminde çok aha büyük stresler yaşadım çok ağladım çok yıprandım ama hiçbir zaman adetimm gecikmedi hemde bu denli offff bilemiyorumm yaa bi şekilde maddi durumu ayarlayıp doktora gidicem eşim herşeyi tek başına göğüslediği için durumumuz biraz sıkıntılı babacımada yansıtmak isteiyorum bilmesin sıkıntıda olduğumuzu hadi biraz yorumlayın nolur ve bolca dualarınızı istiyorum bu gecikmenin ALLAHIMIN bana bi hediyesi olması yönünde (

arkadaşlar en son ilişkim 11 martta olmustu.sonra 16 martta kanda gebelik testi yaptım. 1.2 yani negatif cıktı.ve benai 13 ünde adet görmem lazımdı.yani yaklaşık 3-4 gün gecikti negatif cıktı.ve göğüslerim acıyor hassaslaştı karnımda cok gaz var midem bulanıyor.psikolojik olarak mı adetim gecikti dedim ama doktorum gec ovulasyon gerceklesmıs olabılır 7 gün daha adet olmazsan tekrar beta hcg (kanda) test yapalım dedi. oluyomuş öyle adet gecıkıp negatıf cıkıpta sonradan pozitife cevıren.sizlere haberlerımı verırırım :)

bence sen rahat ol kasılınca olmuyor hiç beklemiyormuş gibi yap.cunku bende cok stres lı dönem yaşadım oldumu olurmu olacakmı ha bu kez oldu falan derken bı bakıyorum adetim gelmiş.ama bakalım ıns. bu ay gebe kalıcam inat ettim

canım geri çekme yöntemi ile korunuyorsanız gebelik şansın yinede var.cunku zevk suyundada olur sperm.çok kişi biliyorum geri çekmeyle hamile kalan. 20 günde az değil ki kafam karıştı :S bence bı doktora git.gebe değilsen bile adetinin bu kdr gecıkmesı bence normal diğil.inşallah hamişsindir :)

canım benim adetim 4 gün geçti doktora gittim kan testi yaptırdım
sonuç 2065 çıktı 4 günde belli olabiliyor bilemiyorumki
herkezde farklımı oluyor bu hafta içi tekrar gitmeyi düşünüyorum
ultrasondan bakalım netleştirmek için dedi ama bilmiyorum artık hayırlısı
idrarda 10 günde çıkar kanda en az 4-5 gün bile geçse
belli olur deniliyor istiyorsan Allahım gönlüne göre verir inşallah
herşeyin hayırlısı

ben hcg konusuna da yazdım sein için aynı mesajı buraya da kopyalıyorum

benim SAT 20 ocak
ama 2 hafta sonra lekelenmem oldu
sonra 2 hafta geçince tekrar lekelendim
doktora 26 şubatta gittim hcg değerim 0.100 çıktı
doktor adet söktürücü verdi hap bitince 10 gün içerisinde adetin sökülülür dedi
adetin 4. günü gel rahim duvarı kalınlığı ve hormon tahlilleri yapıp çocuk için tedaviye başlıyacaktı
10 gün sonra lekelenmem oldu ben adet başladı sandım yine 2 gün birkaç damla lekelendim bitti
geçen cuma yani 15 martta doktor gitttim rahim duvarı kalınlığım 23 çıktı hcg değerim 269.6
doktor bu oran düşük dedi dış gebelik olabilir dedi
pazartesi tekrar test yaptırmamı istedi hcg değerim 813.2 çıktı
doktor çarşamba günü tekrar gelmemi istedi kesin hamilesindir demedi
çarşamba günü oran yine yükselirse kesin birşey söyleyecek
benim hcg değerim nerdeyse 3 kat yüksemiş bu normal mi
ama 3 gün sonra test yaptırmış oldum
şimdi 2 gün sonra test yaptracağım
sizce hamile miyim

Son düzenleme:

Tam olarak ikiye katlamamış 1076 olması gerekiyor hesapladığım kadarıyla. Tabi tam olarak 3 gün mü yoksa 2.5 gün mü bilmiyorum. Yani testi aynı saatlerde mi yaptırdın?
Bence yine de çok iyi katlamış tam 3 gün olsa bile dış gebelikte bu kadar yükseleceğini sanmıyorum. Bazı gebeliklerde 2 kat artmıyor ama yakın oluyor. Seninki de öyle bence. İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine.

merhaba kızlar,
kafam o kadar karışık ki.. allah kimseyi böyle ikilemde bırakmadan herkesin gönlüne göre versin.
ben 15 ŞUBATTA regl oldum. bugün ayın 26'sı ve ben hala regl olmadım.
Dün kan testi yaptırdım sonuç 1.20 negatif.
Ama bende hala regl belirtisi hiç yok. reglim düzenlidir.
19 kasım,19 aralık, 17 ocak, 15 şubat, ve mart yok :)
kızlar nolur tecrübelerinizi benimle paylaşın.
değerlerim yükselirmi?
testi ne zaman tekrarlamam lazım?
Hep bi umut.. sonu bu sefer hüsran olmasın

merhaba kızlar,
kafam o kadar karışık ki.. allah kimseyi böyle ikilemde bırakmadan herkesin gönlüne göre versin.
ben 15 ŞUBATTA regl oldum. bugün ayın 26'sı ve ben hala regl olmadım.
Dün kan testi yaptırdım sonuç 1.20 negatif.
Ama bende hala regl belirtisi hiç yok. reglim düzenlidir.
19 kasım,19 aralık, 17 ocak, 15 şubat, ve mart yok :)
kızlar nolur tecrübelerinizi benimle paylaşın.
değerlerim yükselirmi?
testi ne zaman tekrarlamam lazım?
Hep bi umut.. sonu bu sefer hüsran olmasın

mrb kızlar, benim adetim bugün 3 gün geçti, normalde 32 günde bir adet oluyorum, bugün 34. gün ama hala yok. bu arada 4-5 gündür sağ kasığımda ve sağ bacağımda ağrım var, adet öncesi hiç böyle bir ağrım olmazdı, ayrıca beyaz kokusuz yoğun bir akıntı da var hatta o kadar yoğun ki sanki adet oluyormuşum gibi hissedip wc ye gitmeye bıktım, bugünden beri de göğüslerim de hassasiyet oluşmaya başladı. bu sabah büyük bir umutla idrar testi yaptım negatif, fakat belirtiler sebebiyle dikkate almadım bir de kan testi yaptırdım, değerim 2,39 çıktı yani o da negatif ne kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşadığımı tahmin edersiniz(( ama yine de adet olmadığım için içimde küçük de olsa bir umut var, adet olmazsam testi tekrarlasam mı sizin aranız da buna benzer bir durum yaşayan var mı, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Benimde sali gunu 1.20 cikmisti.4 gun gecti hala olmadim.doktora gittim.rahimde kalinlasma var dedi.hic bi ilac vermedi beklicez dedi.bugun tekrar bhcg istedi

aynı durumdan muzdaribim. yarın netleşecek herşey. ovulasyon günümde eşimle birlikteliğimiz oldu ve tabi diğer günlerdede..bu da 19 nisana tekabül ediyor. 20 nisandan itibaren belirtiler yaşamaya başladım. sağ göğsümde şişme ve arı,kasık bel ve bacaklarımda inanılmaz ağrılar..duygusallık..önceleri psikolojik dedim..sonra midemden dolayı ilaç kullanmam gerektiği için gebelik testi yapayımda kafamda soru işareti kalmasın dedim..geçen cuma yani 26 nisanda kanda gebeliğe baktırdım..0.41 yani negatifti..kanda gebelik testinden 1 gün sonra evde son kalan idrar testini ölesine yaptım..hani aman bunuda yapimde gözüme çarpıp durmasın diye..tesi yaptım ilk 5 dakika bişi çıkmadı çöpe attım bende..bir süre sonra çöpde tesadüfen attığım testi gmrdüm 2 çizgiydi..şaşırdım kaldım..eczanye gittim hemen..farklı markalarda 4 tane daha aldım test..3 tanesini hemen yaptım heosi pozitifti...diğerinide bugün yaptım net bir şekilde pozitif. bu arada regli günüm bugün. henüz olmadım..doktora gittim kan verdim sonuç yarın çıkıcak. doktora durumu anlattığımda gecikme olmamış daha erken ama yinede bakalım dedi...daha ömceki kan testini anlattığımda da çok yeni olduğu için kanda çıkmamış olabilir.herşeyi yarın konuşuruz dedi....anlayacağınız yarını bekliyorum..kasıklarımsa ağrı batma ve kasılmalar var...bacaklarımı uzattıp yattığımda sanki kasık bölgemde kasan bişiler oluyor. daha önce olmamıştı..yarın haber veririm..

arkadaslar ben 27 yasindayim 5 yillikta evliyim adetim 28 gunde bi mutlaka gelir uzuntiden sikintidan hic geciktigini gormedim ilk gun gelmedi 4 gun bekledim gelmeyince ultrasona gittim acaba kist vs varmi diyo doktor yok dedi bebek icinde varsADA daha gozukmez ultrasonla dedi oekydedik 5 gun gecti kan testi yaptirdim ondada 0 2 cikti ama herkez gec dollenme olabilir diyo ve adetim hala gelmedi 4 gun sonra gene ultasona gidicem bana bu sekilde hamile kana varsa cvp verebilirmi

gecikirse yaptırmak 2-3 gün gibi ,daha iyi sonuç veriyor evet bendede ilk yüksek çıktı 1 gün arayla tekrar yaptırdım çok daha yüksek çıktı,pozitif yani,daha sonrada gitgide düşüyormuş zaten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…