benimde ilk 0.100 çıktı sonuç hamileyim
benimde ilk 0.100 çıktı sonuç hamileyim
beni o kadar çok rahatlattın ki allah razı olsun sendn benimde bugün 0.100 çıktı ama bat 21 haziranbenimde ilk 0.100 çıktı sonuç hamileyim
bende adet beklediğim günde yaptırdım.0.61 çıktı yani negatif.reglimin gecikmesi uzarsa bir daha denesem mi acaba:44:
dene bence baksana örnekleri var belki seninde geç döllenmedir
arkadaşlar merhaba..benim de adetim gecikti..sabahları ısı takibi yapıyorum düşük çıkıyor..kan testi yaptım negatif..13 gün gecikme var..geç döllenme olabilir mi..döllenme olunca ısı düşük çıkar mı..siz sabah ısı takibi yapıyor musunuz..lütfen yardım
arkadaşım ısı takibi yapıyor musun ..yüksek mi
yükselme var..biraz daha bekle adet olmazsan testi tekrarla...geç döllenme olabilir.kızlar merhaba
bnmm son sat 17 mayıs 5 gun once beta hcg degerım o.100 idi bugun yaptırdım 1.2 :S sanırım kesınlıkle negatıf bugun regl olmam lazımdı olmadım yardım lutfnnn
yükselme var..biraz daha bekle adet olmazsan testi tekrarla...geç döllenme olabilir.
kızlar merhaba
bnmm son sat 17 mayıs 5 gun once beta hcg degerım o.100 idi bugun yaptırdım 1.2 :S sanırım kesınlıkle negatıf bugun regl olmam lazımdı olmadım yardım lutfnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?