beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

merhaba adetim en son 1 mayıstı 1 gün geçince evde test yaptım negatif çıktı 6 gün geçince gene yaptım negatif çıktı en son 9 gün geçince yani pazar günü evde test yaptım bu sefer ikinci çizgi silik çıktı bende az da olsa umutlandım pazartesi yani 10 cu günümde kan testi yaptırdım malesef 0.86 çıktı değeri benim gibi negatif çıkıp pozitif olan var mı çok üzüldüm sonucu görünce

merhaba arkadaslar adetıme 1 gun var bugun ıdrar testı yaptım sılıkte olsa ıkıncı cızgıyı gordum cok mutlu oldum kostum kan testi yaptırdım 2 cıktı yanı negatıf cok uzuldum umutlanmıstım ıdrarda gorunce yukselen arkadaslar olmus ama bılemıyorum benım ne olur hayırlısı olsun hepımız ıcın

merhaba sen bence adetinin geçmesini bekle belki değerlerin yükselir biraz erken yapmışsın ben adetim 10 gün geçti yaptım 0.86 çıktı adetiniz 4-5 gün geçikince bi kere daha kan testi yaptırın bence

Son düzenleme:
merhaba sen bence adetinin geçmesini bekle belki değerlerin yükselir biraz erken yapmışsın ben adetim 10 gün geçti yaptım 0.86 çıktı adetiniz 4-5 gün geçikince bi kere daha kan testi yaptırın bence

cok saol ıns oyle olur bekleyelım bakalım guzel haberlerı alırım ıns sızelere bıldırırım

yazmayalı epey oldu ama bendede değişiklikler var. benim batım 21 hazıran 7 haziranda beta hcgm 0.100 çıkmıştı 5 gün sonra 12 haziranda 12.82 çıktı 15 hazirandada idrarda çıktı inş bi aksilik olmazda bebişime hep beraber bebişlerimize kavuşuruz

Canim mrb senin onceden yazdklarini okudum simdi hamilemisin cok merak ettimmm umarim oledir..)) benmde bu ay adetim 5 gun geciktii yaptgm testler negatif kan testimde 0.1 cikti 5 gun once yapmistimmm simdi yukselmismdr acaba hala adet olmadim

arkadaşlar bende sizinle aynı dertten muzdaribim. benim adetlerim düzenlidir 22 günde bir oluyorum yani sık biraz. bu ay hiçbir adet belirtisi yaşamadım ne ağrı ne sancı ne göğüslerde hassasiyet vb. adet tarihimde doktora gittim ultrason ile baktı ve rahim kalınlaşmış hamilesin kesin dedi sonra kan testi istedi ama 1,25 gibi bir değer çıktı. yani hüsran. adetim gelmeyince ikinci bir test yaptırdım o da 0.100 çıktı ikinci yıkım. ama hala adetimi bekliyorum. birde acayip bir yerim ağrıyor. göbek deliğimin sağ tarafı artık kendi kendime kuruyorum duruyorum valla ya kırmızlar gelsin ya bebiş. Rabbim hangisi hayırlısı ise onu versin başka duam yok. o hepimiz için en hayırlısını bilir. malum biz neyin hayırlı neyin şer olduğunu bilemeyiz.

Kac gun gecti adet tarinden bu yana cnm

valla canım normal 28 günde bir olanlara göre daha geçmedi ama ben 22 günde bir olduğum için 5 gün geçti en son testi iki gün önce yaptırdım. bilmiyorum acaba benim için erkenmi oldu? yani otuz günde bir olanlara göre erken mi davrandım

Benimde bes gun gecti en son iki gin once erken testlrden yapmistim negatif ciktiii bende bekliorum eger bikac gun daha olmazsa kan testini yinelicem seninde erken olabilirrr bekle adet olmazsan kan testi yaptrrr cnm ne zor yaa bu gecikmeler insani yoruo olcaksa tam zmninda olsunda bosuna umutlanmiyalimm bari;(((

aaynı durumdayız yani ama bu doktorlarda net açıklama yapmıyorlar ki beklemekten başka çare yok bende iki üç gün daha bekleyip tekrarlayacam ama umutlanıp sonunda da üzülmek istemiyorum

arkadaşlar şüpheli falan çıkmadıysa ümitlenmeyelim. ben bugünden beri ağlıyorum. sabah gidip kan verdim on gün gecikmeden sonra çok umutlandım ama üçüncü kez hüsran şimdi bir an önce regl olup önüme bakmak istiyorum. bu ayı da atlatmış oldum... lütfen birbirimizi umutlandırmayalım. çok kötü oldum. 1,20 görünce baya sarsıldım yani.....umarım herşey gönlünüzce olur

Merhaba kızlar ; ben 1 agustos da adet oldum ayin 15 i yumurtlama donemime gelio ama biz cocuk istedigimiz icin 15-19 arasinda calistik:) tabi bunun önceside var ama
24 agustosda beta testi yaptirdim <2 cikti dayanamadim adeti bekleyemedim acaba hamile olabilirmiyim surekli mide bulantisi goz kararmasi oluyo acaba hamile olabilirmiyim cok istiyoruz boyle test yaptrip yanilan oldumu lutfen deneyimlerinizi yazarmisiniz tesekkurler
Lütfen

selam, ben de adetime 4 gün kala test yaptırdım 0,1< gibi bir sey yazıyor, negatifmiş. ama cok belirtim vardı hatta dahiliyeye gtmiştim kalp carpıntım var ve cok yorgun hissediyorum, ateş basıyor, sürekli tuvalete gidiyorum.. dahiliye doktoru dedi hamile olabilirsiniz test yaptırın diye biz de eşimle bi heveslendik ki adetim gecikirse tekrar yaptırırım diye düşünüyorum kaldı 3 gun
ilkten negatif gören arkadaslarda belirtiler var mıydı?

Son düzenleme:

kızlar merhabalar lütfn bana yardım edin adetime 1 hafta varken kan testi 1.20 çıktı bu ne demek oluyo sizzce değerim yükselir mi. bu ay belirtiler 15 gün önceden başladı kasık agrıları göğüs ağrıları böyle olan var mı aranızda

kızlar merhabalar lütfn bana yardım edin adetime 1 hafta varken kan testi 1.20 çıktı bu ne demek oluyo sizzce değerim yükselir mi. bu ay belirtiler 15 gün önceden başladı kasık agrıları göğüs ağrıları böyle olan var mı aranızda

Yaklasik 2 haftadir sol kasiklarimda ge belimde siddetli agri var adetim 2gun gecti. Doktora gittim enfeksiyon vs hicbisey cikmadi gayet sagliklisin dedi kan testi yaptirdim 0.100 çıktı ( hala kasık agrilarim var ama adet ağrısı gibi degil ne oluyor bana kan testine moralim çok bozuldu Rabbim isteyen herkese nasip etsin ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…