merhaba sen bence adetinin geçmesini bekle belki değerlerin yükselir biraz erken yapmışsın ben adetim 10 gün geçti yaptım 0.86 çıktı adetiniz 4-5 gün geçikince bi kere daha kan testi yaptırın bence
merhaba kızlar bende okuduklarımdan sonra baya ümitlendim.ben 17 ekimde adet oldum en son.bugün aralık 3 . 16 gün gecikti.bundan 5 gün öncede kasıklarımda adet sancısı gibi ağrım oldu.2 gün sürdü ama adet olmadım.beyaz akıntım da var.kasıklarımda hareketler var seğirme şeklinde.dün kan testi yaptırdım sonuç:0,446 progesteron : 4,11 . bu sonuca göre doktor hamile değilsin fakat yumurtlaman olmuş dedi.biraz bekle olmazsan yine bakalım dedi.( furteral diye ilaç verdi.hamile olma şansım olmasına rağmen anlamadım bişiy:18:) ..yani hamile olma durumum var mı dedim evet var dedi.kızlar benim durumumu yaşayan varmı? ve düngeceden beride göğüslerimin uç kısımları hafif acıyor.yumurtlama olmuş demesi ne oluyor? yumurtlama olduysa çatlayıp adet olmam gerekmiyormuydu? allahım isteeyen herkese nasip etsin çok istiyorum anne olmayııı( bu yüzdenmi olmuyorr..:2:
arkadaşlar bende sizinle aynı dertten muzdaribim. benim adetlerim düzenlidir 22 günde bir oluyorum yani sık biraz. bu ay hiçbir adet belirtisi yaşamadım ne ağrı ne sancı ne göğüslerde hassasiyet vb. adet tarihimde doktora gittim ultrason ile baktı ve rahim kalınlaşmış hamilesin kesin dedi sonra kan testi istedi ama 1,25 gibi bir değer çıktı. yani hüsran. adetim gelmeyince ikinci bir test yaptırdım o da 0.100 çıktı ikinci yıkım. ama hala adetimi bekliyorum. birde acayip bir yerim ağrıyor. göbek deliğimin sağ tarafı artık kendi kendime kuruyorum duruyorum valla ya kırmızlar gelsin ya bebiş. Rabbim hangisi hayırlısı ise onu versin başka duam yok. o hepimiz için en hayırlısını bilir. malum biz neyin hayırlı neyin şer olduğunu bilemeyiz.
valla canım normal 28 günde bir olanlara göre daha geçmedi ama ben 22 günde bir olduğum için 5 gün geçti en son testi iki gün önce yaptırdım. bilmiyorum acaba benim için erkenmi oldu? yani otuz günde bir olanlara göre erken mi davrandım
Benimde bes gun gecti en son iki gin once erken testlrden yapmistim negatif ciktiii bende bekliorum eger bikac gun daha olmazsa kan testini yinelicem seninde erken olabilirrr bekle adet olmazsan kan testi yaptrrr cnm ne zor yaa bu gecikmeler insani yoruo olcaksa tam zmninda olsunda bosuna umutlanmiyalimm bari;(((
cnm bende adetime 11 gün kala test yaptırmıştım 2.30 çıktı. şuan adetime 6 gün var. sence bu değer yükselmişmidir ?
stresten de gecikmi,ş olabilir. ben de yeni evlendiğimde 15 gün gecikmişti. rahat ol. sıkıntı yapma kendine. kan da çıkmadıysa hamile değilsindir.çünkü çok gecikmiş adetin.
istiyorsan da bebiş, allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşallah...
selam, ben de adetime 4 gün kala test yaptırdım 0,1< gibi bir sey yazıyor, negatifmiş. ama cok belirtim vardı hatta dahiliyeye gtmiştim kalp carpıntım var ve cok yorgun hissediyorum, ateş basıyor, sürekli tuvalete gidiyorum.. dahiliye doktoru dedi hamile olabilirsiniz test yaptırın diye biz de eşimle bi heveslendik kiadetim gecikirse tekrar yaptırırım diye düşünüyorum kaldı 3 gun
ilkten negatif gören arkadaslarda belirtiler var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?