benim adetime 2 gün kala yaptırdım 2 çıkmıştı.doktor hamile değilsin dedi.bi hafta daha bekledim adet olmayınca kan testini tekrar ettik.sonuç 44,99 çıktı.geç döllenmeymiş.doktorum 3-4 günlük demişti.geç döllenmelerde çıkamıyomuş. ilk defa bu bebğimde kan testi yaptırmıştım.
ben adet gunumde gıttım 0.01 cıktı sımdı 3 gun gectı daha adet gormedım sızce beklemelımıyım yoksa hemen bellı olur mu
canım benimde adet günümde 0.43 çıkmıştı. ve hala adet olmadım. bekliyorum bence 1 hafta bekle hem kendini yıpratmamış olursun. tahlil yapıp çıkmazsa acaba erken mi dersin yine. benimde haftaya pazartesi tam 1 hafta geçmiş olucak adetimin üzerinden çıkmazsa emin olucam en azından. bence sen de biraz daha bekle canım.
Merhaba Arkadaşlar. Ben 18haziranda hastalandıktan sonra kimyasal gebelik geçirdim ve 20 temmuzda hasta oldum. 1 ay ara verdim şimdi 20 ağustosta hastalandım ve bebek istiyoruz. bende kimyasaldada olduğu gibi bel , kasık v.s tüm belirtiler gne var. ama korkuyorum gene kimyasal gebelik olucak diye. bu belirtiler normalmi yoksa düşüğemi işaret. ayrıca 05.09 dayanamayıp test yaptırdım ki daha 13 gün hasta olmama varken tabi <2 çıktı. sizce bu değer yükselirmi ? yani normalde 0,00çıkması gerekmiyormuydu.
ben en düşük 0.01 gibi bişey çıkıyo. 0 çıkmıyo. ben de adet günümde test yaptırmıştım. 0.43 çıkmıştı. npazatesi tekrar yaptırıcam. ben ce sen test için erken davranmışsın. allah gönlüne göre versin canım. ben de adetinin geçmesini bekle.[/
Kızlar merhaba, Ben ağustosun 14 ünde hcg ye baktırdım negatif çıktı. ayın 25 inde regl olacaktım 22 sinde oldum ve sadece 1 gün sürdü ondan sonraki 2 gün de sadece pembe akıntı oldu. acaba hamile miyim? çok uyku hali var. iştahım açıldı. kasıklarıma ara sıra sancı giriyor şişlik var ve sık idrara çıkıyorum. demin idrar testi aldım negatif çıktı. yardım edinn kızlarrr..
ben de acelece davranmadım ama dayanamıyorum artık. çünkü geçen sene nisan ve eylülde 2 defa bebeğimi kaybnettim. canım sıkılıyor baya
Yaklasik 2 haftadir sol kasiklarimda ge belimde siddetli agri var adetim 2gun gecti. Doktora gittim enfeksiyon vs hicbisey cikmadi gayet sagliklisin dedi kan testi yaptirdim 0.100 çıktı( hala kasık agrilarim var ama adet ağrısı gibi degil ne oluyor bana kan testine moralim çok bozuldu Rabbim isteyen herkese nasip etsin ınş
06.09.2013
Merhaba Arkadaşlar. Ben 18haziranda hastalandıktan sonra kimyasal gebelik geçirdim ve 20 temmuzda hasta oldum. 1 ay ara verdim şimdi 20 ağustosta hastalandım ve bebek istiyoruz. bende kimyasaldada olduğu gibi bel , kasık v.s tüm belirtiler gne var. ama korkuyorum gene kimyasal gebelik olucak diye. bu belirtiler normalmi yoksa düşüğemi işaret.
Ayrıca 05.09 dayanamayıp test yaptırdım ki daha 13 gün hasta olmama varken tabi <2 çıktı. sizce bu değer yükselirmi ? yani normalde 0,00çıkması gerekmiyormuydu.
17.09.2013
Günaydın arkadaşlar. Bu site eminim ki herkeze bir bilgi sahibi yapmıştır. En azından benim öyle oldu. Bende belki başkalarının sorularına bir nebze cevap bulmaları için kendi belirtilerimi yazayım dedim. Dün reglime 4 gün vardı ama ben dün dayanamayıp eczaneden test aldım ve 2 çizgiyi çok net gördüm. Bu kadar erken çıkarmı demeyin, çıktı. Daha sonra emin olmak için gidip beta hcg testi yaptırdım ve 133,6 çıktı.Yani eğer ( inşallah olmaz) kimyasal gebelik ile sonuçlanmazsa şuan hamileyim.:18:
Belirtilerim
Ben belki erkendi ama aşağıdaki belirtileri zaman zaman hepsini yaşadım.
1-Şiddetli bel ağrısı ( yumurtlama dönemi sanırım nerdeyse oturup aglıyacaktım ama şimdi azaldı)
2-Hafif kasık ağrısı
3-Devamlı adet olacakmışım gibi bedensel işaretler
4-Göğüslerde şişlik ve son 2-3 gündür damarların belirginleşmesi
5-Beyaz Akıntı
6-Mide Bulantısı
7-İştah açılması ve aşırı su ihtiyacı
8-Sık sık idrar çıkma ( belkide aşırı susamam sık idrara çıkmamdan kaynaklıdır bilmiyorum )
Allah isteyen herkezi bebek sahibi yapsın.
Ya herkes iyi kötü birbirine birseyler yaziyor bir benim yazdiklarima kimse cevap vermiyor siniflandirmami var anlamadimki ama
Merhaba kızlar;
ben dün gittim tekrar test yaptırdım ve oranım 895,6 çıktı.3 gün içinde 133,6 dan 895,6 ya yükselmiş. Sizce bu oran çok yükselmemişmi ?
tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin, bende de adete 4 gun var. kasık agrıları basladı bugün. göğüslerim 10 gundur acıo zaten, adete 8 gun kala hcg 1,48 cıkmıştı umarım artmıştır,
idrar testim de pozitif cıkmıştı o yuzden bugün idrar testi alacaktım ama hayal kırıklığı yasatıo diye vazgectim adetimi beklıorum
senin kasık agrıların, göğüs acımaların ne zaman basladı?
Valla bn belirtileri çok erken yaşamaya başladım ama göğüs ağrım son zamana doğru oldu. bende adetime 4 gün kala test yaptım öğrendim. şuanda hafif ara ara ağrım oluyor allaha şükür. ben 13 gün kala yaptığımda 2 çıkmıştı. sende 3-4 gün daha bekleyebiliyorsan bekle. üff beklemek çok zor biliyorum ben bekleyememiştim. :))
Sat: 20 ağustostu
5 Eylül : 2
16 Eylül :133,6
19 eylül: 894,6
21 Eylül : 2687,6
25 Eylüldede şükür keseyi gördük. şimdi 2 hafta sonra kalp atışını duyacaz inşallah.
umarım sende hamilesindir. allah isteyen herkese nasip etsin.
saol canım insallah öyleyimdir ben de test alsam mı bilmıyorum belki yarın yaparım sabırsızlıktan ölecem valla :)
yazarım sana sonucunu :)
Zaten regl oluncada hayal kırıklığına uğramıyoruzmu tmm belki erken diye çıkmayabilirde ama sonuçta içini rahatlatcaksın. Öylede negatife üzülüyon böylede değişen bir durum yok. Belki poztif çıkar sende benim gibi erkenden öğrenirsin. :)))
canım hastalandın mı noldu?
adeti gectiği halde düşük degerse ya gec döllenmedir ya da kasık agrılarının baska bir sebebi vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?