Ne yapmaliyim adetim bitincemi doktora gitmeliyim?
valla canım ne hamilesin nede değilsin diyebilirim belirtiler bazen adetle aynı oluyor ben ilk kızımda adetimin günü bel ve karın ağrısı oldu bunda adetime 3 gün kala göğüslerim şişti ama hiçbir ağrım yoktu birde adet olunca karnım şişer bunda dümdüzdü oradan şüphelendim ama adet olunca yok olmadı dedim 3. günü gittim hamileydim
merhabalar ben eylül ayında düşük yasadım kendılıgınden düştü sımdı cocuk ıstedık benım en son sat tarıhım 25 aralık 2013 dü adetlerim duzenlidir 21,01,2014 yada 22,01,2014 adet olucam(olmasam keske hamıle olsam) neyse konuya geleyım ben dayanamdım erkenden kan tahılılı verdım 13,01,2014 adetıme 9-10 gün kala cıkan sonuc 0,100 moralım sıfırlandı tabı sonra ıdrar testı yaptım oda negatıf ya bu deger yukselırmı belım ınanılmaz agrıyor normalde bu kadar agrımazdı uyku halım var ole bana ne olur soyleyın kanda adetıne 9-10 gün kala negatif cıkan ve daha sonra pozitif cıkan varmı 4 gün kaldı bu arada adet gunume
Benim oyle oldu adetim 2 gun gecti kan testi yaptirdjm pozitif cikti
Caanim adetim 2 gun gecti test yaptirdim 151ml cikti yani hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
çok sevindim canım Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin benimde 9 haftalık oldu hayırlı doğumlar inşallah...
Günaydın arkadaşlar...
Uzun zamandır konuyu takip etmeme rağmen ancak yazma gereği hissettim
5 aydır eşimle çocuk istiyoruz. Normalde 1-2 günlük aksaklıkları saymazsak 28 günde bir adet olurum. SAT 3 şubat olmasına rağmen halen regl olmadım. 3 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı. Fazla güvenmediğim için kan testi yaptırdım 2 gün önce 0,100 çıktı betam. Bunlara rağmen herhangi bir adet belirtim mevcut değil. Konuda deneyimi olan arkadaşlardan yardımcı olabilecek, ihtimalleri değerledirebilecek birileri olursa çok sevinirim :)
aynı durumdayız canım ben 3 gün önce yaptırdım 0,001 çıktı. Bu günde regle günüm henüz bişey yok bir belirtimde yok inş. da olmaz1 yılı aşkındır uğraşıyoruz .Şubat 'ın 28 çekmesi etkiler mi acaba tarihi pekte anlamam ama aklıma geldi
adetime 6 gün kala kan testi yaptırdım 0.295 çıktı hamile değilim diye üzülmüştüm ama sonra adetim 4 gün geçince yaptırdım 1299 çıktı şimdi oglumuzun bize katılmasını bekliyoruzzz i
27-06-2011, tarihinde yazmıştım bu mesajı şimdi yine hamileyim özgürüme kardeş geliyor 4 martta kan testim 19.33 çıktı 6 martta yani adet günümde 49.38 çıktı sizce nasıl acaba pazarteside kan vericem inşallah
günaydın arkadaşlar
bende bu ay aşılama yaptırdım aşılamamın 12.gününde kan tahlili yaptırdım 2 çıktı değer bugün adetimin 31 günü normalde en geç 30 gün olurdum olmadım. acaba geç döllenme olabilirmi değer yükselmişmidir ama adet ağrılarımda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?