- 28 Ağustos 2013
- 92
- 47
- 28
Hastalandim canim cok üzüldüm ama kismet meger enfeksiyon varmis simdi fitil kullaniyorum
üzülme canım ben de hastalandım hem de taa bahara denerim bi daha ancak eşim görevde,
neyse buna da olumlu bakacağım vücudumu hazırlayacağım kafamı da rahatlatacağım demek ki böylesi daha iyiymiş napalım
ümitsiz kalmak ne zor Allahım. kendimize potansiyel hamile gözüyle bakıyoruz. sonuç hep negatif. 3. aşılamam oldu bu ay. bugün tam aşılama olalı 14 gün oldu. dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 0,703. nolur dua edin arkadaşlar. pes etmekten korkuyorum. Allahım isteyen herkese evlat versin
selam kızlar size bişi sorucam
1 aralıktı benım sat ım.
Hala adet olmadım hamılelık belırtılerı var vucudumda ama dun ku kan testım 0,1 çıktı..
Ama adet olmama daha olabilir. Yada geçmiş de olabilir tam kestiremiyorum bazen uzun suruyo ..
Hala adet olmadıgım ıcın tedırgınım. Az daha beklıyeyım mı adet sokturucu kullnayım mı kızlar?
Selamm.... ben kan testi yaptirtim ve 0.1m cikti ama adet olacak gibi kasiklarim agriyo belim agriyo goguslerim sisti resmen dokunamiyorum ve surekli idrara cikiyorum sizce bu bir gebelik belirtilerimi lutfenn yardimmm edin...
Ne yapmaliyim adetim bitincemi doktora gitmeliyim?valla canım ne hamilesin nede değilsin diyebilirim belirtiler bazen adetle aynı oluyor ben ilk kızımda adetimin günü bel ve karın ağrısı oldu bunda adetime 3 gün kala göğüslerim şişti ama hiçbir ağrım yoktu birde adet olunca karnım şişer bunda dümdüzdü oradan şüphelendim ama adet olunca yok olmadı dedim 3. günü gittim hamileydim
ümitsiz kalmak ne zor Allahım. kendimize potansiyel hamile gözüyle bakıyoruz. sonuç hep negatif. 3. aşılamam oldu bu ay. bugün tam aşılama olalı 14 gün oldu. dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 0,703. nolur dua edin arkadaşlar. pes etmekten korkuyorum. Allahım isteyen herkese evlat versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?