Allahım bize de sağlıklı çocugumuz olmasını nasip etsin , çok istiyorumBen de bircok belirti yaşıyorum 10 gun varken 0.100 çıktı ama hala umudum suan 5 gunum var ağrılar ve diğer belirtiler devam ediyo umarim ikimiz de hamileyizdir ve burda okuduğum kadariyla hamileligin basinda hucreler kendini surekli yeniledigi icin bi sıkıntı bile olsa yenilenicektir diye dusunuyorum cunku basta insanlar hamile olduklarini anlamadan nelere maruz kaliyolar allah korur onları
Kan testi yaptirdm tabi.koca bir 0.100 yikildim o an cnku cok umitliydim.eve geldim bu siteyi hep takip ettgim icin arastrdim negatif cikipta sonradan hamile olan varmis.bi umut dedim tabi hergun idrar testi aliyodum yuzume vuruyodu sanki o tek cizgiyi yok yok yok diye ve adetime 3 gun vardi belim adet olacakmisim gibi agriyodu ve lavaboya gttigimde kan gelmisti adet oldum sandim o kdr uZuldum ki anlatamam.ama damla seklindeydi yine arastrma yaptim implantasyon kanamasi olabilirdi ! Yine umutlandim cnku adetim cok yogun olur.
Tebrik ederim. Saglıkla kucagına almak nasip olsun inşallah.Benim de SAT 12 Ekim ve kan tahlili yaptırdıgım gün 7 Kasım sonuç 1.20'nin altında negatif. bugun 32. gün hala adet görmedim ovulasyon testleri gittikçe koyuyu veriyor gebelik testleri ise gölge pembe. Yarın kısmetse doktora gidiyorum umarım hayırlıysa ben de hamileyimdir. Beklemek çok yıpratıcıSat 12 Ekim. 7 Kasımda 0,10 çıktı 11 Kasımda yani bugün 8,98 çıktı. Daha çok yeni çünkü
Ay seni gorunce umut doldu gene icim canim.bende adetime uc gun kala kan testi yaptrdm 0.100 cikti.bu ay cok umutluydum.hayallerim suya dustu.hatta ykldm.bakalim bu umut vardir ve belki adetim gelmez bugun son gun yarin adet gunum.Sat 12 Ekim. 7 Kasımda 0,10 çıktı 11 Kasımda yani bugün 8,98 çıktı. Daha çok yeni çünkü
Selam kızlar , benm adetime şuanda 4 gün var yaklaşık 10 gündür gögüslerimde şişme acı var , ara ara kasık agrım oluyor . 3 gün ufak bir kaza geçirdim film çekilecekti çektirmeden test istedim kan testinde 0,100 çıktı doktor negatif dedi. Acaba hamilelik oluşmuş mudur oluştuysa çekildiğim filmlerin zararı olur mu ona
canım ıns vardır bıraz daha bekle ıstersen burda bı cok kısının sonradan yukselmıs ıns yukselır bende bekliyorum 1.22 cıktı hayırlısı hakkımızdaKİMSE YOK MUUU
İnş canim cumartesi Dr randevum var o zamana kadar bakalim kirmizi kart gorucekmiyim gerçi 10gundur göremedim belki de başka bisey bi sorun vardır bilemiyorum. Sen ne kadar geciktincanım ıns vardır bıraz daha bekle ıstersen burda bı cok kısının sonradan yukselmıs ıns yukselır bende bekliyorum 1.22 cıktı hayırlısı hakkımızda
İnş canim cumartesi Dr randevum var o zamana kadar bakalim kirmizi kart gorucekmiyim gerçi 10gundur göremedim belki de başka bisey bi sorun vardır bilemiyorum. Sen ne kadar geciktin
İnş canim cumartesi Dr randevum var o zamana kadar bakalim kirmizi kart gorucekmiyim gerçi 10gundur göremedim belki de başka bisey bi sorun vardır bilemiyorum. Sen ne kadar geciktin
Canim çok üzüldüm hakkimizda hayirlisi olsun psikolojik olarak ta çok etkileniyoruz Allah hepimize tez vakitte saglikli bebisler versin durumdan haberdar et takipteyim burdao yüzden bılmıyorum adet gunumu falan olsaydım bı fıkır olurdu bana ama bekliyorum
Canim çok üzüldüm hakkimizda hayirlisi olsun psikolojik olarak ta çok etkileniyoruz Allah hepimize tez vakitte saglikli bebisler versin durumdan haberdar et takipteyim burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?