Kizmar merhaba. Adetim 3 gun gecti bugun kan testinde 5.17 cikti sizce hamilemiyim?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar değerim 17 çıktı,benim gibi olup da sonradan yükselip düzene giiren var mı? Bu ne anlama geliyor..
kızlar bende 2 aylık evliyim şimdi yazdıklarınızı okudumda bu değerler kan testinde çıkıyor değilmi kaç olursahamileyiz demektir
Kızlar gecen cumartesi kasıklarımda ve sırtımda agrı karnımda şişkinlik şikayeti ile acile gittim reglime 5 gun oldugunu söyledim dr hcg istedi 1.1 cıkmıstı agrı kesici iğne yazdı vurdurmadım akabinde regl 3 gun gecikti bugün dördüncü gün lavaboda peceteye belli belirsiz pembe akıntı geldi bilgisi olan arkadaslardan yardımcı olmalarını istiyorum bu arada 10 aylık evliyim sat 24 mayıstı 26 gunde bir oluyorum beklenen 19 hazirandı...
kızlar bende hamiş olmak istiyorum adetim çok düzensiz 40 güne bir oluyor doktora gittim prolaktin yüksekliğin var dedi dostinex ve progestan kullanıyorum daha 22.günde kahverengi akıntılarım başladı 4 gündğr devam ediyor kan testinde beta hcg 1.20 çıktı sizce hamişmiyim :/
:26:
Ve kanamam oldugu gun evde idrar testi vardi yaptm dedim nasil olsa adet oldum yaptim 10 dk sonra ne goreyim silik ciZgi.daha once hep tek cizgiydi gozlerime inanamadim sabahi zor ettim acaba hamileyim diye.sabah eczaneye kostum uc tane daha aldim.onlarda oyle coook silik boyle ucuk pembe cikti.dayanamadim o gun kan testi yaptrdim ve hamileydim allah herkese yasatsin bu mutlulugu burda cok seyler okudum gordum yani demem o ki sakin umutsuzluga kapilmayin strese girmeyin allahim isterse olur.benim negatifti sonra pozitif oldu o yuzden umudunuzu kaybetmeyin belki meleginiz sizinledir ve bu stresi ona yansitmayin.cok uzattim bliyorum ama kendi kndime soz vermistim hamile olursam yazacagim diye.
Selam kızlar , benm adetime şuanda 4 gün var yaklaşık 10 gündür gögüslerimde şişme acı var , ara ara kasık agrım oluyor . 3 gün ufak bir kaza geçirdim film çekilecekti çektirmeden test istedim kan testinde 0,100 çıktı doktor negatif dedi. Acaba hamilelik oluşmuş mudur oluştuysa çekildiğim filmlerin zararı olur mu ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?