- 21 Ocak 2015
- 2
- 3
- 3
- 37
Canım benim bugün sabah minnacık kahve bi leke ve şimdi az önce yine kahve bi leke geldi. Herhalde yerleşme kanaması değildir çünkü kan testim yine 0.67 cıktıSonucu yazarsın canım merak edıorum senı. Insallah güzel haberler alırız. Hastanaye gıdıp kan verıp sonra bu dusuk degerlerı görmek ınsanın moralını bozuyor.
Canım tamamen aynı duurumdayız. Ben de de dun cok cok az kahverengı leke oldu. Bugun de bıraz daha fazlz kahverengı akıntı devam edıo. Bu ay tutturamadık. Hayırlısı. En kısa zamanda hayırlısıyla gelsın en hayırlı zamanda kuzularımız ınsallah...Canım benim bugün sabah minnacık kahve bi leke ve şimdi az önce yine kahve bi leke geldi. Herhalde yerleşme kanaması değildir çünkü kan testim yine 0.67 cıktıAh ah herhalde adet olurum ben bu gidişle.
Bir dahaki aya beraber haberleserek devam edelim calismalara olmazsa :) kismet ya, insallah bi dahaki aya hayirlisiyla beraber olsun.Canım tamamen aynı duurumdayız. Ben de de dun cok cok az kahverengı leke oldu. Bugun de bıraz daha fazlz kahverengı akıntı devam edıo. Bu ay tutturamadık. Hayırlısı. En kısa zamanda hayırlısıyla gelsın en hayırlı zamanda kuzularımız ınsallah...
Bir dahaki aya beraber haberleserek devam edelim calismalara olmazsa :) kismet ya, insallah bi dahaki aya hayirlisiyla beraber olsun.
Regl bittikten sonra değil reglin 3. günü kan tahlili istiyorlar genelde, gideceğiniz hastaneyi arayıp önceden sorun en net bilgili öyle öğrenirsiniz.kızlar malesef bende dun aksam ınanılmaz bır sancıyla regl oldum. umudumuz onumuzdekı aya. bu ay esımle beraber doktora gıdecegız. umarım esımde hıc bır sıkıntı cıkmaz. bu arad regl bıttıkten sonra kacıncı gun doktora gıtmek daha ıyı olur.
Canım ıstersen adet gecımen bır haftayı bulunca gıt doktora. Cunku normal sartlarda yanı gec dçllenme falan degılse bu kan da sonucun çıkması gerekiyor. Hem zaten bebek ıstemeye başlayınca bazen psıkolojık olarak da adet gecıkebılıyor.Kimse yokmu kızlarrrrrrrrrr???????
Canım ıstersen adet gecımen bır haftayı bulunca gıt doktora. Cunku normal sartlarda yanı gec dçllenme falan degılse bu kan da sonucun çıkması gerekiyor. Hem zaten bebek ıstemeye başlayınca bazen psıkolojık olarak da adet gecıkebılıyor.
Aynen dediğin gibi olmuş canım dün gece adet olum çünkü.ilk deneme olduğu için istem dışı takmışım kafama ama bundan sonra burayıda cok okumuycam ama burdakiler sağolsun bana cok sey öğrettiler bundan sonraki aylar daha rahat olucam sanada cok tesekkür ederimallah isteyen herkese nasip etsin inşallah banada tabi tekrar sağol canım
amin canım isteyen herkese insallah. yarın tekrar kanda baktırıcam bu gecede idrar testi yapmayı düşünüyorumCanım eğer iki gün sonra iki katına çıkarsa ümitlen mesela benim iki aşılamamda da negatif yani 1.5 ve 0.5 çıktı senin değerin yükselmiş birdahaki kan ver sen en iyisi Rabbim gönlüne göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?