beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Aaaa, e Emar a da soktular seni ne yapacaksin peki simdi ? Peki yerlesme kanamasi vb bi sey yasadin mi ? Hayirli olsun canim bu arada, darisi basima ..
Emar sadece basim icin cekildi acik emardi persembe doktora gidicem bisey olmaz demislerdi.adet gunumde bir iki damla kahve leke geldi.hastalaniyorum sandim.bu arada cok usuyordum.bide kasigim solu batiyordu.en belirgin ozellikte nevresim degistiriken bile nefes nefese kaliyordum cabuk yoruluyordum
Isallah allah isteyen herkese versin
ben calisiyorum otobus arkasinda kosarken dilim disarda kaliyordu resmen
kac aydir istedim olmadi adetlerimde duzensizfi
bu ay ne yumurta gunu baktim nede iliskiden sonra uzandim o kadar kosmama uzanmama ragmen nasi oldu hala saskinim
allah verince hic bisey engel degil

Benimadet gunumde bhcg 2.00 çıktı. Bugun 3. Gunum gecikti hamilelik testi yaptmbozuk cikti bakalim nolcak bekliyorum

Basagrin oldumu şiddetli sekilde?

arkadaşlar 27 sinde kan testi yaptırdım normalde adet günüme dört gün var ama grip oldum ona göre ilaç kullanayım diye test yaptırdım pek umudum yoktu vaktim de azdı doktorla görüşemedim sonuç 1,20 çıktı 27- 28 çok az kahverengi akıntı geldi sizce hamile olabilir miyim ?

benimde ilk hamilelikte sanırsam adete 3 gun kala 2,49 cıkmıstı adet günümdede 69.9 du canım. olabiliyor yani..
simdiki hamilelikte adet gunumde kırmızı bildiğin akıntı geldi adet oldum sandım ertesi günde geldi hatta. sonra kesildi 2-3 gun sonrasında test yaptım silik cizgi pozitif cıktı.
bence tekrar bi test yaptır.

İnşallah canım öyledir aslında testi yaptırırken pek umudum yoktu 1,20 çıkınca kendi kendimi umutlandırdım şehir merkezine gidince yaptırmıştım küçük bir yerdeyiz hastaneye de gitmek istemiyorum fazla herkes duyar hemen idrar testinde çıkması için ne kadar beklemeliyim

benımki gec döllenme olmus adet gununu gecince silik cıktı. ama ben burdayım diyordu. senin adetın kac gun gecti normalde cogu ınsan adet gununde yaptıgı testte ogrenıyor hamılelıgını..

Y
Ya Allah aşkına biri yardım etsin adetime 6 gun var bugün kan verdim negatif çıktı ama kasiklarimda agri var surekli idrara cikiyorum ve en önemlisi sanki hamile yim gibi bir his var içimde dayanamıyorum kafayı yiyen 1 buçuk yıllık evliyim 3 ay önce dış gebelik geçirdim hemde en nadir rastlanan bebeğin kalp atışı başlamıştı ve yumurtalıkta oluşmuştur rahim filmde çektim hersey iyi tüpleri sağlıklı ama neden olmuyor Allahım sen acı bana

Öncelikle sakin olmaya calis. Bende 7 senedir bu bebeggi bekliyorum. Daha öncede iki kez hamile kaldim düşükle sonuçlandı ikiside çok aciydi. Bir de hiic kolay hamile kalamiyorum bu cok yipratici. Daha yeni evlisin bi hamilelik gecirmissin demek ki olabiliyor bu yuzden sikinti yapma. Kann testi yaptirmissin cikmamis ok ama daha erken 6 gün bence cook fazla benim adetime 3 gün kala 2 küsür cikmisti sonrasında yükselmişti.belki seninde böyle olur. Az daha sabretmeyi dene. Beklemekten başka caren yok çünkü. Allah gonlundekini tez zamanda versin.

Canim cok tesekkur ederim insanin kendisiyle ayni kaderde ayni dusuncelerde olan biriyle dertlesmesi kadar guzel rahatlatici bisey yok bunu anladim cok merak ediyorum acaba bende burda hamileyim diye bas bas bagricakmiyim Allahim sen hayirlisiyla benimde burdaki arkadaslariminda tez zamanda yuzumuzu guldur bedenimizi bebegimizle mujdele amin

aminnn Allah gonlune göre versinnn.

merhaba benim bat 26 ocak tı , bundan iki gün sonra beta baktırdım negatif geldi bugün adetim geçeli tam 5 gün oldu ara ara kasık ağrılarım oluyo bi kaç gündür çok halsizim geceleri çok ateş basıyo uyuyamıyorum
bu şekilde benim gibi olup hamile olan varmı

Kan testi 0.1 negatif cikipta sonrasinda pozitif olanlarin belirtileri nelerdi acaba ? Bende meme hassasiyeti mide yanmasi ve bugun baslayan bulanti var.

Ilk yaptirdiginda adetin gecmis miydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…