- 1 Şubat 2015
- 36
- 21
- 38
- 33
Canim idrar da cikmaz diye duydum ama yine de sen bilirsin sonucu alinca yaz olur mu ben bile heyecan yaptim insallah olumludurabilk isteyen herkese insallah. yarın tekrar kanda baktırıcam bu gecede idrar testi yapmayı düşünüyorum
DUN AKŞAM IDRAR TESTI YAPTIM IKINCI CIZGI SILIK CIKTI BUGUN SAAT 11 DE DOKTORUMDA RANDEVUM VAR BAKALIM BI DE KAN TESTIYLE ONAYLAYALIM CAPSLOCK ACIKKALMIS KUSURUMA BAKMAYINCanim idrar da cikmaz diye duydum ama yine de sen bilirsin sonucu alinca yaz olur mu ben bile heyecan yaptim insallah olumludur
Canım hadi Hayırlısı başka sayfalarda duydum hep silik çizgi sonucu hep pozitif inşallah Sevinçli bir haber alırsınDUN AKŞAM IDRAR TESTI YAPTIM IKINCI CIZGI SILIK CIKTI BUGUN SAAT 11 DE DOKTORUMDA RANDEVUM VAR BAKALIM BI DE KAN TESTIYLE ONAYLAYALIM CAPSLOCK ACIKKALMIS KUSURUMA BAKMAYIN
Doktorun bisey demedi mi canm?Meraba adetim üç gün kala beta hcg 30 çıktın birgün sonra 99,54 kesin hamilemiyim
Evet Allah'ın izniyle gebelik var. Biraz sabret doktora gidince ogrenirsn kac haftalik oldgnu. Bak biz hamile olup olmadigimizi bile bilmiyorzİlk test sağlık ocağında yapıldı 30 olan doktor daha çok yeni Braz bekleyelim haftaya tekrar yapalım dedi ben dayanamadım ertesi gün yaptırdım 99,54 yükselmiş daha adetim e iki gün var bide eczaneden aldığım testte ikinci çizgi silik çıktı hamileysem kaç haftalık çözemedim canım.
olabilir canım... benimde adetim 1 gün geçince yaptım 0.66 çıkmıştı... ve sonra kat kat arttı çok şükürKizlar benimde regli 13 gün gecti 2 gün geçtiğinde kan testi yaptrdm 0.100 yani negatif çıktı. Gec döllenme olmus olabilir mi acaba?
ikinci tahlili kac gün gecince yaptn canimolabilir canım... benimde adetim 1 gün geçince yaptım 0.66 çıkmıştı... ve sonra kat kat arttı çok şükür
2 gün sonra yptım ve 16 olmuştuikinci tahlili kac gün gecince yaptn canim
Idrar yaptn mi peki hic ben yapiyrm negatif hep2 gün sonra yptım ve 16 olmuştu
benim idrarda çıkmıyor canım... ben kanda baktırıyorum... sendede iyi sabır varmış... gidip kanda baktırsana bacımIdrar yaptn mi peki hic ben yapiyrm negatif hep
Bugün tahlil yaptrdm sonuc pazartesi cikcakms . Aslinda doktorun odasina bile girmek istemiyrm ne gatif cikti ya bi kere nefret ettm . Töbe töbe. Dua et canm hamilelern duasi kabul olurms.benim idrarda çıkmıyor canım... ben kanda baktırıyorum... sendede iyi sabır varmış... gidip kanda baktırsana bacım
gününde baya geçmiş ama... İNŞAALLAH hamilesindir canım... o negatif lafını duymaktan bende nefret ediyorumBugün tahlil yaptrdm sonuc pazartesi cikcakms . Aslinda doktorun odasina bile girmek istemiyrm ne gatif cikti ya bi kere nefret ettm . Töbe töbe. Dua et canm hamilelern duasi kabul olurms.
Inşallah cnm. Sen ne kadarlk evlisin ve ne zamandir bebek istiyrsn :)gününde baya geçmiş ama... İNŞAALLAH hamilesindir canım... o negatif lafını duymaktan bende nefret ediyorum
ben bir senelik evliyim ve 33 yaşındayım...bir tane düşük yaptım 3 ay önce... RABBİMİN izni keremiyle bu seferki bebişim bizi bırakmayacak... darısı başına canım benimInşallah cnm. Sen ne kadarlk evlisin ve ne zamandir bebek istiyrsn :)
Inşallah sağlıkla kucagna alirsn.. :)ben bir senelik evliyim ve 33 yaşındayım...bir tane düşük yaptım 3 ay önce... RABBİMİN izni keremiyle bu seferki bebişim bizi bırakmayacak... darısı başına canım benim
ecmain canım benimInşallah sağlıkla kucagna alirsn.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?