- 9 Mart 2015
- 203
- 325
- 103
- 39
evet 4 gün gecmişti bazen gec döllenme olabilcegini söyledi doktorIlk yaptirdiginda adetin gecmis miydi ?
Merhaba,
adetime bir gün kala predictor early ile test yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm. Hemen ardından hevesle kan testi yaptırdım ancak negatif çıktı ama değeri yazmıyor sadece 1,20 den düşük olduğu yazıyordu. Bugün adet günüm ama tık yok ayrıca herhangi bir belirtide yok. Adetimde çok düzenlidir bir gün bile şaşmaz. umutlanmaya da korkuyorum ama hamile olma ihtimalim var mı? Daha önce böyle bir durum yaşamış olan varsa bana yardımcı olabilir mi?
Çok üzüldüm canım. İşte ister istemez insan umutlanmak istiyorbende senin gibi aşamalardan gectim bende kan testindede düşük olsada gebelik vardı ama suan düşük yaşadım kan testinde beta hgc düşükse gebelik olmuyor ne yazıkki seni üzmek istemem ama ben kendimi okadar cok umutlandırdımki 1 aylıkken bebegim tutunamadı gec döllenme olmuş ama rahimde tutunamamış
Vallahi doktorun umut vermiş ne güzel benim dün 2. Gecikme günümdü bhcg 1.20 çıktı hamile değilsin bi kaç güne kendiliğinden regl olursun dedi gönderdi. Ama hala tık yok bekliyorum.Merhaba siteye yeni üye olmama rağmen uzun zamandır Yorumları takip ediyorum.adet günümden 2 gün gecikti adet günümde test yaptım negatif çıktı dayanamadım dün kan testi yaptırdım Beta hcg değerim 0,10 çıktı erken mi davrandım test için bilemiyorum acaba hala umutlanmalımıyım doktor dün erken geldiğimi sonuç olumsuz olursa üzülmemi söyledi bi hafta gecikirse tekrar bakalm dedi yardımcı olurmusunuz bana
Merhaba,
adetime bir gün kala predictor early ile test yaptım silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm. Hemen ardından hevesle kan testi yaptırdım ancak negatif çıktı ama değeri yazmıyor sadece 1,20 den düşük olduğu yazıyordu. Bugün adet günüm ama tık yok ayrıca herhangi bir belirtide yok. Adetimde çok düzenlidir bir gün bile şaşmaz. umutlanmaya da korkuyorum ama hamile olma ihtimalim var mı? Daha önce böyle bir durum yaşamış olan varsa bana yardımcı olabilir mi?
Ciddi misin? Şuan bana umut verdin. İnşallah beklediğin sonucu alırsın.Arkadaşım Merhaba, iki gün önce adet günümdu gebelik şüphesiyle beta yaptırdım 1.20 çıktı. Dr.gebelik yok dedi benim ısrarimla 2 gün sonra tekrar baktık yani dün 69.00 çıktı. Dr.sasirdi ilk defa böyle bişe gördüm 2 gün sonra tekrar bakalım dedi.yarim gidecem çok saskinim bende ,sende tekrar baktı canım çok sürpriz olabiliyor.Dua edin banada yarın tekrar beta hcg bakılacak.
Ciddiye tabi ,senin içinde umut olur inşallah ,benim bundan önceki bebeğim de 7 haftalik ogrenmistim testlerde hiç çıkmamış .adet gelmediyse sabırla bekle Allah büyük..Ciddi misin? Şuan bana umut verdin. İnşallah beklediğin sonucu alırsın.
merhaba sizin bu durumunuz benide umutlandırdı benim de adefim ilk defa bu kadar gecikti tam onbeş gün dün kan testi yaptırdım negatif çıktı dr adet söktürücü verdi kullanma konusunda tereddütlüyüm sizce ne yapmalıyımCiddiye tabi ,senin içinde umut olur inşallah ,benim bundan önceki bebeğim de 7 haftalik ogrenmistim testlerde hiç çıkmamış .adet gelmediyse sabırla bekle Allah büyük..
canım ya benmmde ilk kez 14 gün oldu yok adet . bu sabah idrar testi yaptım cıkmadı birşey yaaaa ne olur bırsey dıyınmerhaba sizin bu durumunuz benide umutlandırdı benim de adefim ilk defa bu kadar gecikti tam onbeş gün dün kan testi yaptırdım negatif çıktı dr adet söktürücü verdi kullanma konusunda tereddütlüyüm sizce ne yapmalıyım
siz nasıl öğrendiniz gebeliğinizi
Canım benim bir hafta daha bekle adet olmazsa tekrar beta hcg baktı, 6 -7 haftalik sağlıklı gebelikte ultrasonda görünüyo benim öyle olmuştu sürpriz gebeligimhayırlısı olsun canım yoksa da önümüzdeki maçlara bakcaz dimi yaamerhaba sizin bu durumunuz benide umutlandırdı benim de adefim ilk defa bu kadar gecikti tam onbeş gün dün kan testi yaptırdım negatif çıktı dr adet söktürücü verdi kullanma konusunda tereddütlüyüm sizce ne yapmalıyım
siz nasıl öğrendiniz gebeliğinizi
canım benim bende bir hafta daha bekleyip idrar testi yaparımdiyordum offf canım sıkıldı yaaaCanım benim bir hafta daha bekle adet olmazsa tekrar beta hcg baktı, 6 -7 haftalik sağlıklı gebelikte ultrasonda görünüyo benim öyle olmuştu sürpriz gebeligimhayırlısı olsun canım yoksa da önümüzdeki maçlara bakcaz dimi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?