Ayni sey benimde basima geldi bugun 13. Gun gecikmede dun kan testi 0.1 . Yarin kadin dogumda randevum var bakalim ne diyecekKızlar size bişey soracağım adetim gecikeli 15 gün oldu perşembe günü kan testi yaptık 0,1 ve dün yaptırdım 0.100 ama hala adet olmadım doktor gebelik yok dedi progestan verdi acaba hamilemiyim haftaya kadar olmazsam tekrar test yaptiracagim hayatım boyunca hiç adetim bu kadar gecikmedi
Belirsizlikden delirmek üzereyim reglime 3 gün var ayoiın 6sında olmam gerek. 30unda pembe lekelenme oldu 31inde beta hcg 0.1 çıktı. Bi çok kişi gebesin diyo sol kasık batmalarımda vardı çünkü. Muayene de kist falanda çıkmadı. Ama birçok kişide 0.1 den yükselmez beta hcg diyo ne de olsa 6gün önce yaptırmışsın reglinden diyo. Kasık ağrım da kesildi. Hiç bi regli belirtisi de yok. Sadece hep akıntım vardı benim şu vakte kadar. Ama kuruyum artık. Stres yaptım,sıkıldım,kararsız kaldım. Bebeğime kavuşmak istiyorum. Çok mu şey istiyprum ki???
slm arkadaşlar bende bügun tahlil yaptırdım beta hcg 0.100 çıktı yani negatif ama adet görmeme daha 5 gün var sizce sonuç ne olur olma ihtimali var mı bilgi verirseniz sevinirim
bu yazıdan sonra ne zaman hamile kaldınız acaba aralık gibi gözüküyor amamrb arkadaşlar bende adetimin 25, 29 ve 33 günleri test yaptım negatif çıktı. bugün 35. gündeyim hala adet olmadım. Sizce hamile olabilir miyim
SAT 6 aralik canimbu yazıdan sonra ne zaman hamile kaldınız acaba aralık gibi gözüküyor ama
33. gün kan testinde mi negatif çıkmıştıSAT 6 aralik canim
kanda adetinizden kaç gün sonra çıktı acaba ben,m de adetim gecikeli 7 gün oldu bugün 5. günde kanda 1.2 çıkmıştı idrarda ikinci çizgiyi gördüm ovulasyonlarım hep çift çıkıyor kafam çok karışık sürekli ağlamak istiyorumAyni sey benimde basima geldi bugun 13. Gun gecikmede dun kan testi 0.1 . Yarin kadin dogumda randevum var bakalim ne diyecek
Evet33. gün kan testinde mi negatif çıkmıştı
Canm hevesni kırmak istemem ama idrar testine guvenme kan testi daha saglıklı ve idrar testi yapınca 5 dkdan fazla bekleme sure uzadıkca 2. Cizgi kendlğnden ckıyo bilgin olsun inş ben yanılıyormdr..kızlar bana da bir şey söyleyin lütfen. bugün son adet tarihimden itibaren 36. gün. ve hala adet olmadım 2 gün önce idrar testi yaptım sonuç resimdeki gibi çıktı. dün sabah kan verdim hcg 1.2 çıktı. kafayı yicem sizce geç döllenme olmuş olabilir mi böyle bir şey yaşayanlar varsa nolur cevap yazsın. tekrar kan vermeye korkar oldum. bugün adetim gecikeli 5 gün oldu
Teşekkürler tatlım :)Canm hevesni kırmak istemem ama idrar testine guvenme kan testi daha saglıklı ve idrar testi yapınca 5 dkdan fazla bekleme sure uzadıkca 2. Cizgi kendlğnden ckıyo bilgin olsun inş ben yanılıyormdr..
Belki gec dollenme olmuştur biraz daha bekle adet olmazsan bida kan testi yaptır benim ilkinde gec dollenme olmuştu :)Teşekkürler tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?