İdrar testini eger erken test değilse adetin uzerinden 1 hafta 10 gun kadar gecip oyle yapman lazım. Sende ben gbi sabırsızın:) kanda da negatif benimde 10 gunum var kan testi yaptı doktorum bence adetinin gecmesini bekle kan testi yaptır onda kesin cıkıyoArkadaşlar lütfen bana yardımcı olun.reglimden 8 gün önce hcg testi yaptırdım ve sonuç 0.100 çıktı ,dün yani reglime 1 hafta kala da ucuz olan idrar gebelik testinden Yaptım sadece net bir şekilde tek bir çizgi çıktı.Bu şekilde hamile kalanların olduğunu duydum.Test sonucumu doktora göstermedim,olumsuz felan der diye çekindim.Tekrar test yapılsa ne zaman yaptırmalıyım en uygun zaman ne zaman? Yardımcı olursanız minnettar kalırım
Birde adet söktürücü veriyorlarmış,daha regl gelmeden neden bunu veriyorlar acaba bilgin var mı?İdrar testini eger erken test değilse adetin uzerinden 1 hafta 10 gun kadar gecip oyle yapman lazım. Sende ben gbi sabırsızın:) kanda da negatif benimde 10 gunum var kan testi yaptı doktorum bence adetinin gecmesini bekle kan testi yaptır onda kesin cıkıyo
Reglin geciktgi için veriyolar gebe olmadıgından emin oldgnda adet gör diye veriyo doktorlarBirde adet söktürücü veriyorlarmış,daha regl gelmeden neden bunu veriyorlar acaba bilgin var mı?
En az 5 olması lazım degerin o da ilk gunlerki gebelik sonucları onun altından gebelikten bahsetmiyolar benim 2 haftalıkken 100 cıkmıştı değerim sonra 2 kat artıyo benim artmadı bi süre sonra saglıksızdı kurtaj olmuştum allah kimsenin basına vermesin cok zorÇok teşekkür ederim H hera202035Çok sabırsızım malesef bu başlık altındaki 100 sayfayıda detaylıca okudum ama sanki saatler Geçmek bilmiyor.Doktora da sonucu gösteremedim devlet hastanesi olduğu için önemsemeyip yok der direk gönderirim bir daha kan tahlili istemez diye gidemiyorum.şu bir hafta bi geçse artık ya daha öncede yaptırmıştım test 0.0 veya 0.1 , 0.001 çıkmıştı bu 0.100 çok kafa karıştırıyor
Bu degerlerde gebelik var sayılmıyo adetin kaç gün gecti? Bende senin gbyim cok istiyorum bazen kafayı sıyırma noktasına geliyorumüzüldüm canım Rabbim sağlıklı hayrlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Benim ilişki ve yumurtlama Arasında yaklaşık 5 ile 8 gün vardı,yani eğer Döllenme olduysa cuma Gününe kadar anca bir kaç gün geçmiştir,Buda demek oluyor ki bu 0.100 sonucunun çıkmasını geç Döllenme olarak görüyorum.2 günde bir de iki katına çıktığına göre eğer gebelik durumu olmuşsa Şuan 0.600 Anca olmuştur tabi varsa tek çözüm beklemek beklemek
Kıyamam ya daha reglime 1 hafta var gecikme olmadı,beklemek insanın sinirlerini geriyor malesefBu degerlerde gebelik var sayılmıyo adetin kaç gün gecti? Bende senin gbyim cok istiyorum bazen kafayı sıyırma noktasına geliyorumbenim 10 gun var adetime kan degerim 2 cıktı yani gebelik uok dedgm gbi 5ten fazla olması lazım
En guzeli sabredip adetin gecmesini beklemekKıyamam ya daha reglime 1 hafta var gecikme olmadı,beklemek insanın sinirlerini geriyor malesef
Nasıl olmuştu anlatsanda canım ya :) meselâ kanda ilk ne zaman çıkmıştıBelki gec dollenme olmuştur biraz daha bekle adet olmazsan bida kan testi yaptır benim ilkinde gec dollenme olmuştu :)
Merhaba ilk gebeliginizden bahsedermisin biraz bende gec dollenme diye bekliyorum 3-4 gun gecti adetim 1 gun gectiginde idrar testinde negatif cikmisti simdi bi umut bekliyorum 6 ay olacak evleneli hic sasmazdi gunum bekarken gecebiliyordu ama simdi ilk defa gectiBelki gec dollenme olmuştur biraz daha bekle adet olmazsan bida kan testi yaptır benim ilkinde gec dollenme olmuştu :)
Bahsettm cnm belki bi yararı olur tecrube oluyo artıkMerhaba ilk gebeliginizden bahsedermisin biraz bende gec dollenme diye bekliyorum 3-4 gun gecti adetim 1 gun gectiginde idrar testinde negatif cikmisti simdi bi umut bekliyorum 6 ay olacak evleneli hic sasmazdi gunum bekarken gecebiliyordu ama simdi ilk defa gecti
reglıne kaç gun var canımMerhaba hanımlar. Benim de geçen ay ilişkiden iki gün sonra ,sol kasigim ağrımaya başladı .gogus agrisi disinda, bütün belirtileri yaşadım, o kadar emindim ki bebk olduğundan.. Adetime iki gün kala hafif pembemsi lekeler de görünce kesin bebek yerleşiyor dedim ama iki gün sonra gece adet oldum çok üzüldüm. Herzmnkinden az oldu ve uç gün yoğun geldi. Sonra yine kahverengiye döndü ve bitti. O zamanlar yaptığım bhcg 0.1 çıkmıştı..bugün aynı kasikagrimdan dolayı doktora gideyim barı dedim, sanki her an adet olacakmış im gibi sürekli bir sancı var.nneyse muayene etti, ultrasonla bakarken "şüpheli bisey var, bhcg ye bakalım " dedi ...sonuç 0.5 ...bu sonuçla gebelik olmaz ama buradaki yaşayanları okuyunca umutlaniyiruz hala..bebk değilse ne olabilir acaba, kötü bisey mi ki..moralim bozuk, nedusunecegimj şaşırdım..sonucu yarın gösterilen doktora ama belki aranızda böyle bisey yaşayan vardır...bhcg 0.5 ken sonradan hamile olduğunu öğrenen var mi aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?