beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Biraz bekle testi tekrarla canim

Evet canim olabilir sakin sokturucu flan kullanma dikkat et

Yok canım doğal gelmesini bekliycem gelirse gelir gelmezse 1 hafta sonra test yaparım.
Hayırlısı hakkımda Rabbim isteyen herkeze versin insallah 6.5 aylik kızım var :) bir kaçamak yapıp korunmadik ama bakalim

Yok canım doğal gelmesini bekliycem gelirse gelir gelmezse 1 hafta sonra test yaparım.
Hayırlısı hakkımda Rabbim isteyen herkeze versin insallah 6.5 aylik kızım var :) bir kaçamak yapıp korunmadik ama bakalim
reglin gelmesini beklemek bebek beklemek kadar zor iki arada bi derede kalıyorsun geçen ay benim de 9 gün gecikmişti bir de hamile miyim acaba düşüncesi ve sürekli kendini dinlemek.... hakkında hayırlısı olsun canım inşallah kısa zamanda rahatlarsın

Inşallah şekerim ilk kez gecikiyor genç Kız ken oluyordu evlendikten sonra düzene girdi 2 3 gün aksiyordu doğumdan sonra günü gününe oldu ama şaşırdım.
Bakalım düşünmüyorum normal Yaşantıma devam takvimde not aldım sadece 1 hafta sonrasına olur ya hepten unuturum :)
Ama sağolsun göğüslerim alarm gibi sürekli acıyor ve belli ediyor yani kızımda ilk belirtim goguslerimin acisiydi

benim daha bebişim yok ama 2 kez düşük yaptım ben de ilkinde acayip göğüs acısı çekmiştim ama ilk olduğu için bilemedim hamiş olduğumu geçen ay da idrar testim pozitif çıkmıştı ama kan 1.2 çıkmıştı adet oldum ama çok kısa sürdü. normalde 1 hafta falan sürerdi 2 günde bitti aspirin kullanıyorum belki de ondandır. burda hamileyken adet olanları da çok okudum ama ümitlenmiyorum artık.

Senin idrar testin pozitif ti şekerim evet biliyorum.
Kimyasal olmuş olabilir tutunamamistir.
Allah en kisa zamanda nasip eder inşallah

Benim de 14 ekimde 0.5 çıkmıştı doktorum muayenede söktürücü kullanma kendi kendine adet olacak gibisin dedi sonra 3 hafta bekledim ne gelen var ne giden, 9 kasımda da idrarda pozitif gördüm hemen kan testi yaptırdım 13888 çıktı tabi ben şok :)

Canim kaçıncı günde ogrendin bebek oldugunu

Maşallah 3 hafta iyi sabretmissin belirti olarak neler vardı şekerim ?

Sen kizina ne zamn hamile kaldin.eski mesajlarini görmüştüm hamile kalmaya calisiyordun.bebeginin olmasina cok sevindim.kacinci denemende hamile kaldin neler yaptin?belirtisi neydi?cok soru sordum ama anlayacagini dusunuyorum :)

Sen kizina ne zamn hamile kaldin.eski mesajlarini görmüştüm hamile kalmaya calisiyordun.bebeginin olmasina cok sevindim.kacinci denemende hamile kaldin neler yaptin?belirtisi neydi?cok soru sordum ama anlayacagini dusunuyorum :)

Kaldım kız 2014 Kasım ayında kaldım.
6.5 aylik kızım oldu teyzesi.
Çok şükür kavuştum 11 ay denedik 12.ayda hamile kaldım.
Yumurtlama testi kullandım yumurtlama dan hemen sonra göğüslerim şişti ağrı oldu ve 6 haftaya kadar devam etti.
Sonra hafif tansiyon düşüklüğü oldu okadar :)
Yumurtlamadan 9 gün sonra idrarda pozitif i gördüm.
Regl 3 gun kala kan verdim 60.73 çıkmışti.
Regl günü bir daha verdim 244.02 :)
Regl den 1 hafta sonra kese
Keseden 1 hafta sonra bebek ve kalp atışı :)
Ben hepsini yazarım kuzum ayıp ettin aa birde son olarak 17 temmuz 2015 te kucağıma aldım
15 temmuzda sancilandim rahim açılmadı 2 gün sancılı bekledim ama acilmayinca acil sezeryan a alındım çünkü bebek strese girmişti ve kordonu kısa mis ondan inememis aşağıya

POWERHACK sen ovulasyon testi kullandın mı? ya ben testlere güvenmiyorum artık. ama adetim de düzensizleşti yumurtlama günümü nasıl bulcam merak ediyorum. 19 ocakta adet oldum 22sinde tamamen bitti. dün akşam ilşki oldu ve bugün çok aşırı akıntım var şeffaf ve uzayıp giden. acaba yumurtam mı çatladı yoksa ilişki sonrası mı böyle oldu. bir de çok su içen biri değilim hatta günde bir bardak bile zor içerim ama sabahtan beri yarım saate bir tuvalete gidiyorum anlamadım gitti.

Cok sevindim canim.Allah anali babali buyutsun. Benim bu 3.ayim.bata 5 gun var ozamn iki gun sonra idrar testi yapayim cikar insallah.gerci benim adet agrilarim var gibi.cok erken cikmis masallah seninki testte.darisi tum isteyenlerin basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…