gebelik var canım 5 ve üzeri yeni olduğu için değer düşük daha adet günün bile geçmemiş iki gün sonra tekrarla gidişatına bakMerhabalar arkadaşlar,
Ben 35 yaşındayım ve 3 aylık evliyim... Sistit oldum sandım garip bi hissiyat vardı ondan dolayı kan aldırdım ve sonuç 17,15 çıktı. Normalde en son 27 eylülde regl olmuştum ve bu ay için yarın regl olmam lazım... daha kimseye söyleyemedim ne olduğundan emin olmadığımdan.. adetten önce test yaptırıp bu değerleri gören var mı??? Şimdi ne yapmalıyım?
En sağlıklısı yarın yaptırman 2 günde 1 değerin iki katına çıkması gerekiyorDün yaptırmıştım, normalde yarın regl günüm ama heyecandan bugün yine yaptırsam mı diyorum. Ne dersiniz? Bugün yaptırayım mı
Gebelik var canımMerhabalar arkadaşlar,
Ben 35 yaşındayım ve 3 aylık evliyim... Sistit oldum sandım garip bi hissiyat vardı ondan dolayı kan aldırdım ve sonuç 17,15 çıktı. Normalde en son 27 eylülde regl olmuştum ve bu ay için yarın regl olmam lazım... daha kimseye söyleyemedim ne olduğundan emin olmadığımdan.. adetten önce test yaptırıp bu değerleri gören var mı??? Şimdi ne yapmalıyım?
Sanırım kimyasal olacak yükselme olmamışBen dayanamayıp bugün de yaptırdım ve dün 17.15 olan sonuç bugün 15.88 çıktı. Normal mi bu????
Kimyasal gibi cnm. Adetin gecti mi?Bugün de yaptırdım ve sonuç 20.9
İyice karıştım ne oldu şimdiii???
Bugün de yaptırdım ve sonuç 20.9
AyBugün de yaptırdım ve sonuç 20.9
Hakkınızda hayırlısı olsun peki farklı yerlerde mi test yaptırdınız?Çok sağolun kızlarr,
Artık haktan hayırlısı…
Daha bugün regl günüm henüz olmadım, bir hafta içinde belli olur her şey sanıyorum. Hayırlısı…
Benimde 40 di 2gun sonra 70 çıktı banada kimyasal olabilir diyolarCanım değer düşerse kimyasal gebelik demektir. Yarın yaptırdığın testin en az 30-35 aralığında çıkması lazım. 15 ten düşük olursa regl ile arılacak demektir
Bennce değildir yani inşallah değildir allah sağlıkla kucağınıza versinBenimde 40 di 2gun sonra 70 çıktı banada kimyasal olabilir diyolar
amin inşallahBennce değildir yani inşallah değildir allah sağlıkla kucağınıza versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?