Beta hCG sonucum yardım..

2 güne bir 2 kat artıyor dolayısıyla normal seyrinde diyor. O aradaki bozukluk hastane değişmiştim aynı laboratuvarda yaptır dedi diğerlerini aynı yerde yaptırdım. Bakalım cuma yine yapılacak 160 üstünü görecek miyiz

Sonucunuz ne durumda acaba? İlerleme güzel mi

Canım nedir sonucun inşallah güzel ilerler ama bı düşüş bı artış olduğu zaman dış gebelikle sonuçlanıyor benim öyle olmuştu ama inşallah senin sağlıklıdır bebişin olması gerektiği gibi ilerler herşey gönlünce olsun

Testin aynı yerde aynı saatlerde yapılması çok önemli. 2 günde bir en az 1.5 -2 kat arası artması gerekiyor. Artmıyorsa sağlıklı gebelik değildir. Kimyasal ve ya dış gebelik. Çok iyi anlıyorum sizi erken öğrenmenin böyle dez avantajları oluyor. Ama rutin hayatınıza devam ederek 2 günde bir aynı yerde test yaptırıp sonuçlar şle beraber doktorunuza görünün.

Yüksek ihtimal dış gebelik artış azalış tekrar artış olmuş. Geçmiş olsun
Keşke bu şekilde yazmasanız, benimki beklenmeyen ve uğraş olmadan gelen bir gebelikti ama bekleyen uğraşan kafaya takan çokça hemcinsimiz var. Bakın bugün 674 çıktı. Hala ne olacağını Allah bilir ama yine de “geçmiş olsun” diyecek kadar keskin bir dille bunu ifade etmeyin kimselere lütfen

Bu küçük değere denk geliniyorsa gebelik sağlıklı değildir, birkaç güne adet olursun

Sizin yazdığınız sonuçlara göre yorum yaptım bunda kötü bir şey göremiyorum aynısı kendimde yaşadım iki tane çok yakın arkadaşımda yaşadı süpriz gebelikmiş demekki henüz tecrübeniz yok iki senidir bu konularla cebelleşiyorum burda göz göre göre hamilelik hakkında ümit verip karşıdaki kişiye boş umut vermem temennimiz sağlıkla ilerlemesi gebeliğin gönülden isterim bunu. İnşallah bi mucize ile ilerler takip edicem konunuzu. Dış gebelik kötü bir durum hızlıcıa sonlandırılması gereken bi gebelik anne adayına büyük sorunlar açıyor. Yüksek ihtimal dedim kesin kesin demedim tabi Allah bilir yinede. Hakkınızda hayırlısı olsun bilgilendirirsiniz burdan gidişatı

Ayyy nasıl mutlu oldum kaç gündür yazdiniz mi diye bakiyordum,saglikla gelsin inşallah

Selamlaar,

1 Kasım'da 674 çıkmıştı, bugün dayanamayıp tekrar baktırdım ve 1624 çıktı

Ben adet olacağım gün 19 ile öğrenmiştim kuzummm şuan 6+5 olduk

Yine dayanamayıp baktırdım ve 3445 çıktı

Dün keseyi de gördük, haftaya da kalp atışını duyarız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…