Öyle yapmaya calısıyorum :) Rabbim sağlıklı sıhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimiziEderim canım niye etmiyim ama sende kotu dusunme iyi dusun iyi olsun bol bolda dinlen pozitif ol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yapmaya calısıyorum :) Rabbim sağlıklı sıhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimiziEderim canım niye etmiyim ama sende kotu dusunme iyi dusun iyi olsun bol bolda dinlen pozitif ol
Amin canımÖyle yapmaya calısıyorum :) Rabbim sağlıklı sıhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
Allah razı olsun canım amin inşallah çok üzülüyorumAllah yardimciniz olsun canim ins degerin guzel artar bebeginide gorursun
Selamlar ben de aynı dertten muzdaripim akıbetiniz ne oldu merak ettim şu an 4+4 gebelik haftasındayım dr keseyi gördü bugün ama beta hcg 4600 çok fazla bekleyeceğiz ikiz olabilir dedi forumlarda erkek bebeklerde yüksek oluyor yazılmış.teşekkürler8230 cok yüksek değil mi ama
Selamlar ben de aynı dertten muzdaripim akıbetiniz ne oldu merak ettim şu an 4+4 gebelik haftasındayım dr keseyi gördü bugün ama beta hcg 4600 çok fazla bekleyeceğiz ikiz olabilir dedi forumlarda erkek bebeklerde yüksek oluyor yazılmış.teşekkürler
Yaa çook endişelendim 2. Çocuk bizim bu ve ikiz kelimesi korkuttu açıkçası ya da başka bi sorun mu var acaba dedim..ama biz eşimle adetim günümden sayarsak 11. Gün itibariyle beraber olduk( kusura bakmayın bulamadım ne yazacağımı) yine de erken yumurtlama diyebilirmiyiz?Selamlar
Cogul gebeliğin cinsiyetin vs değerin yüksekliğiyle ilgisi olmuyormus. Bebegim kız ve tek.
Yumurtlamayla alakalı bişey bende erken yumurtlama olmus ondan değerde olması ger kenden yüksek cıkıyor muhtemelen siZinkide öyledir.içiniz rahat olsun .
5 haftalıkken kalp atısı duyuldu doktor cok erken mumkun değil dedi adet tarıhımı değiştirdi erken yumurtlamadan dolayı
Yaa çook endişelendim 2. Çocuk bizim bu ve ikiz kelimesi korkuttu açıkçası ya da başka bi sorun mu var acaba dedim..ama biz eşimle adetim günümden sayarsak 11. Gün itibariyle beraber olduk( kusura bakmayın bulamadım ne yazacağımı) yine de erken yumurtlama diyebilirmiyiz?