- 10 Eylül 2015
- 321
- 581
- 103
- 38
- Konu Sahibi gurbettekigelin
-
Ben adetim 4 gün geçtikten sonra kan verdim 25 bhcg :) çıktı.. Zaten bir düşüğüm vardı, inanılmaz gerilmiştim.. 1 hafta sonra gittim 1700 çıktı. 5000de gördüm keseyi ve yolk kesesini. 6. haftada kalp atışı.. Umarım hayırlısıyla sana da nasip olur canımhımmm anladım cook tsk eederm.peki sizin değeriniz kaçtı acaba ilk öğrendiğinizde.bide keseyi ne zaman gördünüz
2 katına çıkması beklenen değerin yarı yarıya bile artmamış doktorunda seni hazırlamak adına bunu söylemiş olabilir. Hiç belli olmaz tabii sen bunu düşünme 2 gün sonra tekrarla testini.bu arada beslenme kesesi vs görünüyor bebeğin ama beta değeri yüzünden doktor moralimi çok bozdu cevap lütfennnn
Evet benimki baya düşüktü yine de doktor düşük demedi.. Haftaya ctesi falan gitsen keseyi görürsün katlanması normalse canım.amin cnm yaa inş.o kadar cıok bekledik ki... ilk defa pozitifi gördük bir mutluluk bir sevinç ama bu sefer dr bizi korkuttu. mesela senınkı 4 gun geçtiğinde bile 25 miş benm ki 2 gun geçtiğinde 144tü dr değer düşük dedi yaaa... bosubosuna benı strese soktu. bugun değerim 280e ulaşırsa sence nezaman dr a gtmelıyım tekrar.gelecek hafta mı sonrakı hafta mı
BU CUMARTESİ DEĞİL DEMİ?SONRAKİ CUMARTESİ 8BİNLERDE FALAN OLMASI GEREKIYO CUNKUEvet benimki baya düşüktü yine de doktor düşük demedi.. Haftaya ctesi falan gitsen keseyi görürsün katlanması normalse canım.
Aynen haftaya ctesi çok rahat görürsünüz hem de stresiniz olmaz nasıl geçecek diye kendinizi yormayın hemencik geçiyor zaman :)BU CUMARTESİ DEĞİL DEMİ?SONRAKİ CUMARTESİ 8BİNLERDE FALAN OLMASI GEREKIYO CUNKU
sağlıcakla kucağına alırsın canım üzme kendini ve bebişine de iyi bak :)tamam teşekkürler dün 2 farklı doktora gittim biri özel diğeri devlet, özelde ki moralimi çok bozdu bebeğe baktı kese normal ultrasonda görünüyor ultrasonda hersey normal ama beta değerim düşük. oradan çıkıp kadın doğum hastanesine gittim orada ki doktora bişe demeden yine ultrasona girdim gebelik güzel ilerliyor kese görünüyor dedi beta değerime baktı düşük ama aceleci olmamak lazım 1 hafta sonra netleşir dedi
Merhaba canım bende haberler kötü malesef. Dün beta hcg değerim 99 çıktı. Üç gün önceki değerim 97 idi. Bugün doktor kesinlikle sağlıksız bir gebelik dedi. Dış gebelik olabilir dedi. Yarınki beta hcg sonucuma göre karar verecek. Eğer artış olursa iğne yaparak bebeğin düşmesini sağlayacak. Değerim düşmüş olursa kendiliğinden düşük yapabilirsin dedi. Bununla birlikte 3.kez düşük yapmış oluyorum ama hayırlısı buymus demek kiBence artış gayet iyi 2 katı olması gerekiyomuş hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım gelişmeleri bekliyorum
Merhaba canım bende haberler kötü malesef. Dün beta hcg değerim 99 çıktı. Üç gün önceki değerim 97 idi. Bugün doktor kesinlikle sağlıksız bir gebelik dedi. Dış gebelik olabilir dedi. Yarınki beta hcg sonucuma göre karar verecek. Eğer artış olursa iğne yaparak bebeğin düşmesini sağlayacak. Değerim düşmüş olursa kendiliğinden düşük yapabilirsin dedi. Bununla birlikte 3.kez düşük yapmış oluyorum ama hayırlısı buymus demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?