Ben de ilk gebeliğimde kabaktan tiksinmiştim :) hepsi normal belirtiler. Allah tamamına erdirsinF
folik asit kullanıyorum unutmadıkça . Kan değerlerim biraz düşük benim de ama doktor kan ilacı vermedi . 3 . Aydan sonra önerdiklerini belirtti . Baya halsizlik sürekli uyku hali var . İshalim geçtikten sonra mide bulantım da biraz azaldı ama herşeyi yiyemiyorum . Özellikle et kokusu beni mahvediyor .
Hcg 2 günde yaklaşik 2 kat artar sizin bir günde bile çok iyi yükselmiş normal gibi benceBat 2 kala 66..1 gün kala 142 ...dün doktora gittik 5+3 hamileyim sadece keseyi görebildik. ..degerlerim normalmi sizce
Keseyi gördüğünüzde değeriniz kaçtı?Bat 2 kala 66..1 gün kala 142 ...dün doktora gittik 5+3 hamileyim sadece keseyi görebildik. ..degerlerim normalmi sizce
Doktor bi daha kan testini gerek görmedi artık USG den takip edicem dedi. ..ve 5+3 iken kese 7.95mm di. ...başka arkadaslarinkini okuyunca benimki küçük kalıyor. ..ve 2 bebek kaybım var 8 ve 9.haftalarda. ..şu an clexane iğne kullanıyorumTabi ilk karar verece
Keseyi gördüğünüzde değeriniz kaçtı?
Doktor bi daha kan testini gerek görmedi artık USG den takip edicem dedi. ..ve 5+3 iken kese 7.95mm di. ...başka arkadaslarinkini okuyunca benimki küçük kalıyor. ..ve 2 bebek kaybım var 8 ve 9.haftalarda. ..şu an clexane iğne kullanıyorum
Benim de 3 kayıp var 2 doz clexane kullanıyorum. Durumumuz çok benziyor. Gece yarısından beri kahverengi lekelenmeler ve ağrı varDoktor bi daha kan testini gerek görmedi artık USG den takip edicem dedi. ..ve 5+3 iken kese 7.95mm di. ...başka arkadaslarinkini okuyunca benimki küçük kalıyor. ..ve 2 bebek kaybım var 8 ve 9.haftalarda. ..şu an clexane iğne kullanıyorum
Adetime göre hesapladığımda 6+4 iken ultrasonda 6+0 çıktı ve 12 mm idi abdominal ultrasonla...[/QUO
Benim de 3 kayıp var 2 doz clexane kullanıyorum. Durumumuz çok benziyor. Gece yarısından beri kahverengi lekelenmeler ve ağrı var
Benim 4+6 da kesem 1.12 cm di . 6+3 te bebeğimi 8.8 mm olarak ölçtü . Benim ki erken döllenme olmuş olabilir çünkü değerlerim de adete 3-4 gün varken 137 çıkmıştı beta . Bence sıkıntı etme bu farklılık gösterebiliyor .Doktor bi daha kan testini gerek görmedi artık USG den takip edicem dedi. ..ve 5+3 iken kese 7.95mm di. ...başka arkadaslarinkini okuyunca benimki küçük kalıyor. ..ve 2 bebek kaybım var 8 ve 9.haftalarda. ..şu an clexane iğne kullanıyorum
Benim 4+6 da kesem 1.12 cm di . 6+3 te bebeğimi 8.8 mm olarak ölçtü . Benim ki erken döllenme olmuş olabilir çünkü değerlerim de adete 3-4 gün varken 137 çıkmıştı beta . Bence sıkıntı etme bu farklılık gösterebiliyor .
İlk iki hamileligim bebislerimin kalbinin durmasiyla sonuclaninca endişe ediyorum hersey yolundami diğer Hamileler le değerlendirmeye alıyorum kendi sonuclarimi...( beklemek çok zor günler geçmiyor aynı kötü günleri yaşamak istemiyorum kimseye soyleyemiyorum bile hamile oldugumun haberini mujdeleyemiyoruz. ..hep endişeli bekleyisler anliycaginiz
Birinin kalp atışı durdu, biri parsiyel mol gebelikti, sonuncu da düşük oldu. Diğer ikisinde kürtaj oldum. Genetik testler temizdi fakat 3 değerde mutasyon vardı. Her doktor 2 doz iğne dedi. Bugün olduğum yerdeki devlet hastanesine gittim progestan verdi. Doktoru aramadım ihmal ettim, zaten hamileliği aşırı karın ağrısıyla öğrenmiştim, son düşükten sonra adetim ve ağrılarım şaştı. 11,92 ile öğrendim bugün 391 olmuştu. Öğrendiğimden beri yatıyorum zatenPeki seninkiler dusuklemi sonuçlandı yoksa kalbimi durdu benimkiler gibi....neden 2 doz kullanıyorsun ben 1 doz 0.4 ml kullanıyorum genetik testlerim temiz çıktı ama doktor önlem olarak başlamak istedi. ...Bu arada kaç haftaliksin? ?? İğneler fazla gelmiş olabilirmi içerde bi kanama gerçekleşmiş belliki. Sürekli yat hicbirsey yapma .doktoruna da mutlaka Danış
Aynen sadece yakınlara söyleyebildim ben de, o da darılmasınlar diye, Rabbim güç versin cümlemizeİlk iki hamileligim bebislerimin kalbinin durmasiyla sonuclaninca endişe ediyorum hersey yolundami diğer Hamileler le değerlendirmeye alıyorum kendi sonuclarimi...( beklemek çok zor günler geçmiyor aynı kötü günleri yaşamak istemiyorum kimseye soyleyemiyorum bile hamile oldugumun haberini mujdeleyemiyoruz. ..hep endişeli bekleyisler anliycaginiz
Amin canım allah bize sabır ve güç versin. .Aynen sadece yakınlara söyleyebildim ben de, o da darılmasınlar diye, Rabbim güç versin cümlemize
Benim genetik testlerimi şu anki doktorum eksik buldu sadece 2 faktör çalışmışlar. .ya diğerlerinde mutasyon varsa diye bir daha istedi önlem olarakta iğne başladık. ..genetik bölümündeki doktorda bebeklerin kurtajdan sonra genetik incelemesi yapildimi diye sordu tabikide sadece patoloji incelemesi oldu. ..bakalım hayırlısı haftaya bugün doktor kontrolum var kalp atışını duyucaz inşallah. ..diğerlerinde hep 1 kere duymak nasip oldu. ..bunda devamı gelir inşallah. ...bi arkadasiminda kanaması vardı doktor ufak bi operasyonla düşük olmasın diye dikiş attı ve dogurana kadar yatırdı hiç kalkmadi onunda ilk 4 kaybı vardıBirinin kalp atışı durdu, biri parsiyel mol gebelikti, sonuncu da düşük oldu. Diğer ikisinde kürtaj oldum. Genetik testler temizdi fakat 3 değerde mutasyon vardı. Her doktor 2 doz iğne dedi. Bugün olduğum yerdeki devlet hastanesine gittim progestan verdi. Doktoru aramadım ihmal ettim, zaten hamileliği aşırı karın ağrısıyla öğrenmiştim, son düşükten sonra adetim ve ağrılarım şaştı. 11,92 ile öğrendim bugün 391 olmuştu. Öğrendiğimden beri yatıyorum zaten
Gerçekten zor bir durum inşallah duyarsınız kalp atışını iletişimde olalım. Maalesef hep ihmal benim 6 değerin 3ünde mutasyon vardı. Şehriniz ve isminiz ne ismen dua etmek isterimBenim genetik testlerimi şu anki doktorum eksik buldu sadece 2 faktör çalışmışlar. .ya diğerlerinde mutasyon varsa diye bir daha istedi önlem olarakta iğne başladık. ..genetik bölümündeki doktorda bebeklerin kurtajdan sonra genetik incelemesi yapildimi diye sordu tabikide sadece patoloji incelemesi oldu. ..bakalım hayırlısı haftaya bugün doktor kontrolum var kalp atışını duyucaz inşallah. ..diğerlerinde hep 1 kere duymak nasip oldu. ..bunda devamı gelir inşallah. ...bi arkadasiminda kanaması vardı doktor ufak bi operasyonla düşük olmasın diye dikiş attı ve dogurana kadar yatırdı hiç kalkmadi onunda ilk 4 kaybı vardı
Gerçekten zor bir durum inşallah duyarsınız kalp atışını iletişimde olalım. Maalesef hep ihmal benim 6 değerin 3ünde mutasyon vardı. Şehriniz ve isminiz ne ismen dua etmek isterim
Benim bir arkadaş var üniversitede o yardımcı oldu. Eksik tahlilleri o istetti sağolsun. Gaziantep pervin memnun oldumKesinlikle öyle ...arastira arastira nerdeyse doktorlar kadar bilgiye sahibiz. Mecbur birakiluyoruZ cunku.Keşke herkes işini doğru ve hakkıyla yapsa kimsenin canı yanmasa izmir bu arada Yasemin ...siz nerden ve isim ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?