Beta hcg

biriduymali

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
83
12
8
33
Mrb kızlar dün paylasmıstım kasık ve gögüs agrışarım var diye acike gittim dayanamayıp hamileymişim ama degerim düşük cıktı 11 cıktı betahcg doktor haftaya gel tekrarlayalım adetimede normalde 7 gün var acaba yükselirmi ki degerlerim yeni oldu içinmi bu kadar düşük cıktı basına böyle bişi gelen varmı acaba şimdiden tesekürler

adete 7 gün kala 11 çıktıysa bu çok iyi birşey,endişelenmek için de hiçbir sebep yok.adet gününüzde 80küsür çıkar muhtemelen.hayırlı olsun inşallah

Hayirli olsun öncelikle :) pazartesi benim de 6 gün kalmis olacak senden cesaret alip kan tahlili yaptirasim var :)

Saolun kızlar ama dpktor öyle bir dedi ki düsük hemde cok dedi bende adetime var hala dedim olsunn diyince kafam karıstı dıs gebelik falan diye korktum haftaua işte gel bakalım tekrar dedi insallah kızlar sizlerde hamilesinizdir benim baya bir kistim vardı pko demişti bana inci gibiydiler masallah kistlerim sadece 5 gün ya içtim içmedim sogan kürünü hemen hamile kalmısım duyunca dün cok sasırdım inanın cünkü ogluma kardes istiyorduk yaklasık 8 aydır olmadı ama 2.3 hafta içinde hamile kalmısım darısı isteyenlerin basına insallahhhh

Birde kızlar ya ben dün gittim ya pazartesi gidim poliklinige yoksa cumayamı bırakıö sizce 3 günde yükselirmiki??

Deger super hayirlisi olsun :)

Amin canim inşallah bende soğan suyu içtim ama kabuğunu soymadan kaynatmak gerekiyormus yanlis uygulamisim

Evet kabuguyla yıka temizce bıcak kullanmadan ortadan böl kaynat iç sabah aksam birer bardak inan bana ben 5 gün içitim oda sabah içiyorsam aksam unutuyordum sonuc bu hamileyim birde pko demişti doktorum

Adetime 6 gün kala 5 çıktı adet günümde 127 idi. Bence gayet iyi inşallah katlayarak devam eder. Önemli olan o. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah :)

Amin canım saolasın evet bugün yaptırdım 11 60.57 olmus degerim iki gün sonra ultrasonla bakacak gitcem tekrar beta vercem inslahh

merhaba. yeni katıldım aranıza. Adetime 6 gün varken kan testi yaptırdım. hcg 0,4 çıktı. ama göğüşlerimde ağrı var bir haftadır. midem rahatsız sabahları. acaba bunlar psikolojik mi çok istediğim için ya da testi erken yaptırdığım için mi düşük çıktı böyle düşük çıkıp da değeri yükselen hamile kalan var mı? çok moralim bozuldu eşime söyleyip şimdiden üzmek de istemiyorum acaba yükselir mi sonradan değerim yardımcı olun

Bence gayey iyi cikmis canim strest yapmadan hamileliginin tadini cikar insallah hic bir sorun yasamazsin

benmde 7 gün varken 14,61 çıktı doktor büyük ihtimal gebesin ama 4 gün sonra gel dedi inşllah uükselir yaaaa

merhaba arkadaşlar yeni katıldım.öncelikle allah bebek isteyen herkese versin hayırlı ve sağlıklı bişekilde bende bebek isteyenlerdenim inşallah. sorum şöyle arkadaşlar cuma günü beta hcg yaptırdım 62,64 cumartesi 57,99 bugünde 56,99 çıktı sizce değerim tekrar yükselir mi? bu durumu yaşayan oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…