- 12 Ocak 2015
- 83
- 12
- 8
- 33
- Konu Sahibi biriduymali
-
Hayirli olsun öncelikle :) pazartesi benim de 6 gün kalmis olacak senden cesaret alip kan tahlili yaptirasim var :)Mrb kızlar dün paylasmıstım kasık ve gögüs agrışarım var diye acike gittim dayanamayıp hamileymişimama degerim düşük cıktı 11 cıktı betahcg doktor haftaya gel tekrarlayalım adetimede normalde 7 gün var acaba yükselirmi ki degerlerim yeni oldu içinmi bu kadar düşük cıktı basına böyle bişi gelen varmı acaba şimdiden tesekürler
Amin canim inşallah bende soğan suyu içtim ama kabuğunu soymadan kaynatmak gerekiyormus yanlis uygulamisimSaolun kızlar ama dpktor öyle bir dedi ki düsük hemde cok dedi bende adetime var hala dedim olsunn diyince kafam karıstı dıs gebelik falan diye korktum haftaua işte gel bakalım tekrar dedi insallah kızlar sizlerde hamilesinizdir benim baya bir kistim vardı pko demişti bana inci gibiydiler masallah kistlerim sadece 5 gün ya içtim içmedim sogan kürünü hemen hamile kalmısım duyunca dün cok sasırdım inanın cünkü ogluma kardes istiyorduk yaklasık 8 aydır olmadı ama 2.3 hafta içinde hamile kalmısım darısı isteyenlerin basına insallahhhh
Bence gayey iyi cikmis canim strest yapmadan hamileliginin tadini cikar insallah hic bir sorun yasamazsinMrb kızlar dün paylasmıstım kasık ve gögüs agrışarım var diye acike gittim dayanamayıp hamileymişimama degerim düşük cıktı 11 cıktı betahcg doktor haftaya gel tekrarlayalım adetimede normalde 7 gün var acaba yükselirmi ki degerlerim yeni oldu içinmi bu kadar düşük cıktı basına böyle bişi gelen varmı acaba şimdiden tesekürler
Canım noldu doktor gördümü bbeğiniAmin canım saolasın evet bugün yaptırdım 11 60.57 olmus degerim iki gün sonra ultrasonla bakacak gitcem tekrar beta vercem inslahh
benmde 7 gün varken 14,61 çıktı doktor büyük ihtimal gebesin ama 4 gün sonra gel dedi inşllah uükselir yaaaaMrb kızlar dün paylasmıstım kasık ve gögüs agrışarım var diye acike gittim dayanamayıp hamileymişimama degerim düşük cıktı 11 cıktı betahcg doktor haftaya gel tekrarlayalım adetimede normalde 7 gün var acaba yükselirmi ki degerlerim yeni oldu içinmi bu kadar düşük cıktı basına böyle bişi gelen varmı acaba şimdiden tesekürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?