- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi biriduymali
-
Canim seni üzmek istemem ama bu değerin yükselmesi gerekiyordu en azından 2 günde 1 %60 civarı. Doktora gittin mi? O açıklar zatenkızlarrr bilgisi olan yok mu
Allahtan gelen başımız gözümüz üstüne canım ne diyelim...evt canım gittim doktorda aynı şeyi dedi ama bi umut arıyorum çok istiyorum 2 sene öncede gelişmediği için kürtaj olmuştum bu ikinci olunca baya üzüldüm ama yüce rabbimden gelene bişe denmiyo
Yarın tekrar kan ver canım. Değer ilk değerden yüksek olmalı. Tabi ne kadar yükseldigi de önemli. İnşallah sağlıklı gebelik olsun hayırlısıyla kucağına almak nasip olsungünaydın kızlar konuyu görünce ben de yazaym dedim. 28 ekim benm adet tarihim. evde test vardı merak ettm dün yaptım. erken testlerden değildi ama normal testlerden. 2.çizgi gözle görülecek bi şeklde silik çıktı. silikti ama yani net gözüküyodu. gittim kan verdm değer 29 çıktı. bu sabah da test yaptm merakımdan ama bu seferki başka bi markanın testiydi yine normal testlerdendi. yine silik 2.çizgi çktı. şimdi ben sizce kendme hamileyim diyeblr mym yaa? burda böyle yorumlaır okuyunca değer geri düşebiliyomş adet tarihini beklemek lazm falan denilince tırstım içten içe
Yarın tekrar kan ver canım. Değer ilk değerden yüksek olmalı. Tabi ne kadar yükseldigi de önemli. İnşallah sağlıklı gebelik olsun hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun
Maalesef oluyor canım. Ama içini ferah tutmaya çalış. İşte o artış devam ederse hersey güzel demektir çoğu zamanonu biliyorum da işte kan vermek de istemiyorum sanırım. korkuyorum daha doğrusu. böyle çıktıktan sonra testte de göründükten sonra hala riskli bi durum var mı ben onu merak ediyorum
Maalesef oluyor canım. Ama içini ferah tutmaya çalış. İşte o artış devam ederse hersey güzel demektir çoğu zaman
Az artmis canim hemen sikma canini Allahtan ümit kesilmez dua erAdet geciktikten 2 gün sonra 68.5 , 4 gün sonra 140, 6 gün sonra 159 son değer az artmş. Düşük müyapacağım
Canim ne yaptin senden cesaret alip test yaptim ben ertesi günü ve cikti çok şükür sende durumlar nedirSaolun kızlar ama dpktor öyle bir dedi ki düsük hemde cok dedi bende adetime var hala dedim olsunn diyince kafam karıstı dıs gebelik falan diye korktum haftaua işte gel bakalım tekrar dedi insallah kızlar sizlerde hamilesinizdir benim baya bir kistim vardı pko demişti bana inci gibiydiler masallah kistlerim sadece 5 gün ya içtim içmedim sogan kürünü hemen hamile kalmısım duyunca dün cok sasırdım inanın cünkü ogluma kardes istiyorduk yaklasık 8 aydır olmadı ama 2.3 hafta içinde hamile kalmısım darısı isteyenlerin basına insallahhhh
Canim bence yapma test yani en azından idrar testini yapma. insanın morali bozuluyor. adetime 1 gün kala yaptım ben geçen hafta silik çizgi bile yoktu. adetim 3 gün gecikti ve test yaptım idrarda çıktı sonra gidip kan tahlili yaptirdim. beta hcg 124 çıktı. hamileyim.Hayirli olsun öncelikle :) pazartesi benim de 6 gün kalmis olacak senden cesaret alip kan tahlili yaptirasim var :)
Aaa görmemişim tebrik ederim çok sevindimCanim ne yaptin senden cesaret alip test yaptim ben ertesi günü ve cikti çok şükür sende durumlar nedir
Teşekkür ederim canim 7 gün önce öğrendim ben çok şükür simdi de normal bi şekilde ilerliyor inşallahAaa görmemişim tebrik ederim çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?