Beta hcg

evt canım gittim doktorda aynı şeyi dedi ama bi umut arıyorum çok istiyorum 2 sene öncede gelişmediği için kürtaj olmuştum bu ikinci olunca baya üzüldüm ama yüce rabbimden gelene bişe denmiyo

evt canım gittim doktorda aynı şeyi dedi ama bi umut arıyorum çok istiyorum 2 sene öncede gelişmediği için kürtaj olmuştum bu ikinci olunca baya üzüldüm ama yüce rabbimden gelene bişe denmiyo
Allahtan gelen başımız gözümüz üstüne canım ne diyelim...
Bizimde 1.5 sene sonra oldu bakalım Allah nasip ederse. Hergün dua ediyorum Allah kimseye aratmasın.. Ama geçicek bugünler annesi. Bebeğinin doğacagi gün belli sadece zamanını bekliyor.

ÖYLE TABİ CANM allahtan gelen o isterse oluyo nekadar çabalasan istemezse olmuyo inşallah sende hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canım inşallah geleceği günü kucağıma aldığım günü sabırsızlıkla bekliyorm

günaydın kızlar konuyu görünce ben de yazaym dedim. 28 ekim benm adet tarihim. evde test vardı merak ettm dün yaptım. erken testlerden değildi ama normal testlerden. 2.çizgi gözle görülecek bi şeklde silik çıktı. silikti ama yani net gözüküyodu. gittim kan verdm değer 29 çıktı. bu sabah da test yaptm merakımdan ama bu seferki başka bi markanın testiydi yine normal testlerdendi. yine silik 2.çizgi çktı. şimdi ben sizce kendme hamileyim diyeblr mym yaa? burda böyle yorumlaır okuyunca değer geri düşebiliyomş adet tarihini beklemek lazm falan denilince tırstım içten içe

Yarın tekrar kan ver canım. Değer ilk değerden yüksek olmalı. Tabi ne kadar yükseldigi de önemli. İnşallah sağlıklı gebelik olsun hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun

Yarın tekrar kan ver canım. Değer ilk değerden yüksek olmalı. Tabi ne kadar yükseldigi de önemli. İnşallah sağlıklı gebelik olsun hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun

onu biliyorum da işte kan vermek de istemiyorum sanırım. korkuyorum daha doğrusu. böyle çıktıktan sonra testte de göründükten sonra hala riskli bi durum var mı ben onu merak ediyorum

onu biliyorum da işte kan vermek de istemiyorum sanırım. korkuyorum daha doğrusu. böyle çıktıktan sonra testte de göründükten sonra hala riskli bi durum var mı ben onu merak ediyorum
Maalesef oluyor canım. Ama içini ferah tutmaya çalış. İşte o artış devam ederse hersey güzel demektir çoğu zaman

Kızlar bende bugün kan testi yaptırdım 5,73 çıktı adetime daha 3 gün var sizce hamile olabilir miyim?

Adet geciktikten 2 gün sonra 68.5 , 4 gün sonra 140, 6 gün sonra 159 son değer az artmş. Düşük müyapacağım

Kimyasal gebelik geçirdiğim de benim de böyleydi az az artis olmuştu ama diyorum ya dua et Rabbim ol desin yeter ki

Canim ne yaptin senden cesaret alip test yaptim ben ertesi günü ve cikti çok şükür sende durumlar nedir

Hayirli olsun öncelikle :) pazartesi benim de 6 gün kalmis olacak senden cesaret alip kan tahlili yaptirasim var :)
Canim bence yapma test yani en azından idrar testini yapma. insanın morali bozuluyor. adetime 1 gün kala yaptım ben geçen hafta silik çizgi bile yoktu. adetim 3 gün gecikti ve test yaptım idrarda çıktı sonra gidip kan tahlili yaptirdim. beta hcg 124 çıktı. hamileyim.

Ben kızıma hamileyken bir gün kala 11 çıkmıştı. İlerleyen haftalarda doktorum geç döllenme demişti. Hayırlı olsun bebişin inşlh

Kızlar herkese selam, az önce beta hcg sonucumu öğrendim. 6548 çıktı, bir hafta önce regl günümdü kahverengi leke gelmişti de adet oldum sanmıştım. Bugün sabah şüphelenip idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. Şimdi de kan tahlili sonucumu öğrendim. Sizce durum nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…