- Konu Sahibi biriduymali
-
MaşAllah cok iyi, umitlendirmiş gibi olmym ama cogul gebelik olma ihtimalide varKızlar herkese selam, az önce beta hcg sonucumu öğrendim. 6548 çıktı, bir hafta önce regl günümdü kahverengi leke gelmişti de adet oldum sanmıştım. Bugün sabah şüphelenip idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. Şimdi de kan tahlili sonucumu öğrendim. Sizce durum nedir?
Hayırlısı olsun inşallah canım, senin yazını okuyunca daha bi heyecanlandım. Bir aksilik olmasın, sağlıklı sıhhatli olsun da bir de olur iki de :)MaşAllah cok iyi, umitlendirmiş gibi olmym ama cogul gebelik olma ihtimalide var
inşAllah kendini fazla yorma lekelemeler simdilik normal yerleşmeden dolayi:)) rabbim herkeze hayırlısıyla saglıklısıyla evlatlarini kucaklarina almayi nasib eder inşAllahHayırlısı olsun inşallah canım, senin yazını okuyunca daha bi heyecanlandım. Bir aksilik olmasın, sağlıklı sıhhatli olsun da bir de olur iki de :)
İkiye yakın katlamış iyi gözüküyor benceKizlar bugun 3.kez testi tekrarladim ilki 193 ikinci 364 ucuncu 667 artislar iki kati degil tedirginim doktora gosteremedim sizce nasil
Ins canim doktorada gosteremedim emin olamadimİkiye yakın katlamış iyi gözüküyor bence
Korkma Allah esirgesin kötü bişey olduğunda beşer beşer zor artıyo ve düşüyor değer sende artmışIns canim doktorada gosteremedim emin olamadim
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba bende aynı tedaviyi görüyorumMerhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.