Beta hcg

Sat ? Ben çok cahilim bu konularda ya :)
Son adet tarihi ☺ benim 3.5 hastalıkken 67 idi değerim kişiden kişiye değişir hcg bazı gebeliklerde hızlı artar ki bu aşırı bulantıya sebep olur kimisinde daha normal artış olur bu gebelik daha kolay. Yani reglinize 1 hafta kala yaptırdıysanız bu değer 3 haftalık der regl gününüzde 4 haftalık olduğunu söyler ☺ hayırlısı olsun

30 aralıkta oldum .
Canim kese icin 1 hafta beklemelisin belki biraz daha fazla degerin dusuk su an. Bir de sen yinede 2 gunde bir kan ver bu surecte degerin son adete gore dusuk cunku. Allah korusun kimyasal gebelik vs olmasin takibe al. Doktor da sorar cunku kese zamaninda degerlerinin artis durumunu. 2 gunde bir 2 kati artmasi grrekiyor. Yani carsamba gunu 150lere cikmali

Sata gore 1 aylik yani 4 hafta gozukuyor ama deger dusuk buyuk ihtmal gec dollenme. 2,5 - 3 Haftalik gozukuyor
Peki bu karın ağrısı ve sürekli uyku hali üşüme
Ya ayın 23inde kan testi yaptırdım 2 çıktı sonuç. Anladım ki hiç bsy yok . Ama regl dönemimde geldi geçti 1 buçuk hafta . Şimdi de bu sonucu aldım geç dollenme dedikleri bu olabilir mi ki acaba ? :)

Bide bu ay göğüslerim çok acıdı adetlerimde hiç olmazdı böyle kesin hamileyim demiştim dün namaz kılarkende başim döndü belki piskolojik
Bide bu ay göğüslerim çok acıdı adetlerimde hiç olmazdı böyle kesin hamileyim demiştim dün namaz kılarkende başim döndü belki piskolojik
Canim cok dua et . Rabbim den gelen herşeye boynumuz kıldan ince. Sen Yaradana sığın vakti geldiğinde olur inşallah.

Bu zatenn cnm. Ama senn bu degeri artik gordun ve 2 gunde bir normal artis takibi yapman lazim. Degerlerin 1200 civari olunca keseyide gorursun.

Benim degerlerim su sekilde

25 aralik son adet tarihim
4 ocak catlatma ignesi
7 ocakta yumurta catladi iliski oldu

Ignenin 11. Günü ilk test tarihim
Beklenen adet 22 Ocak 2017

15 ocak 14.98
16 ocak 24.87
18 ocak 92.51
19 ocak 155.81
21 ocak 373.21
23 ocak 695.77
27 ocak kesemi gordum

Ay maşallah. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. O zaman ben yarın bi gidip değeri ölçtüreyim bakalım

Dün çıktı yarın aç karına bi gidip baktirayım canım . Çok kansızlık var zaten hiç kan vermek istemiyorum
Gebelik testi icin ac karna gitmek zorunda degilsin bu arada bilgin olsun. Zaten kansizlikta varmis. Doyur karnini oyle git. Yemek icmek hcg hormonunu etkilemiyor cnm

Ayşegülcügümmmm canimm :) bu kadar üşümem de normal mi sence . Titriyorum resmen ya
Onu bilmiyorum kansizlikda var diyorsun ondan olabilir. Bu degerle henuz gogus ucu agrisindan baska pek bi belirti yasamazsin. Ben 5 hafta 1 gunluk gebeyim hala sadece gogsum agriyor. Belirtiler tam anlamiyla 7 haftada azginlik gosterirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…