• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BetaHcg 27 olması??

Daha önce gebelik yaşamış arkadaşlarıma sordum normal dediler.. ara ara hafif bir ağrı geliyor gibi oluyor sonra geçiyor gibi belimde de aynı şekilde
belim geçmiyor gibi benim hep bi ağrı var bazen şiddetleniyor sadece ama alt karnım dediğiniz gibi gelip geçiyor 🩷 yarın yeniden kan vericem mesaj atın bana sizde verince

Ay evet gerçekten vaarr
yalancı pozitifmiş benim artık hiç bir şeye inancım kalmadı sizlerde testlerle kafayı bozmayın benim gibi çok gerginim çok sinirliyim bu kadarı şaka heralde dedim bu kadar bel kalça ağrısına da gidip ameliyat olayım çünkü sebepsiz yere bu ağrılar çekilmez, benim için bitti hepinizin hakkında hayırlısı olsun

yalancı pozitifmiş benim artık hiç bir şeye inancım kalmadı sizlerde testlerle kafayı bozmayın benim gibi çok gerginim çok sinirliyim bu kadarı şaka heralde dedim bu kadar bel kalça ağrısına da gidip ameliyat olayım çünkü sebepsiz yere bu ağrılar çekilmez, benim için bitti hepinizin hakkında hayırlısı olsun
Kan mı verdiniz

Back
X