- 22 Kasım 2015
- 1.227
- 984
- 123
- 31
- Konu Sahibi Cahil Filozof
Geciktiniz mi peki erken miİnşallah Ekim ayı hepimizi mutlu etsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geciktiniz mi peki erken miİnşallah Ekim ayı hepimizi mutlu etsin![]()
Yumurtlama günlerimi bilmiyorum takip etmedim adetime 2 gün kala öğrendimYumurtlamadan kaç gün geçmişti? Beta 18 ken
Hayır erken henüz bir hafta var adeteGeciktiniz mi peki erken mi
Sürekli ağlıyorum tutunamayacak diye cok üzülüyorumAy ben sizin yorumlarınıza hep denk geliyorum bence çok güzel ilerleyecek süreciniz ne güzel gebesiniz güzel düşünün olumsuzlukları aklınıza getirmemeye çalışın inşallah güpgüzel ilerler![]()
ay hayırlı olsuunn2,7 ile öğrendim sonra 23 oldu sonra arttı.
Hayırlı olsun
Avakado gibi tutunmayı sağlayan yiyecekler öneririm
Cinsel ilişkiye girmeyin bi 8-10 hafta
Evet başlarda yaşıyordum özellikle sol tarafay hayırlı olsuunnalt karında dolgunluk gerginlik ve batma yaşıyo musunuz buna ek belde şiddetli ağrı
![]()
benim iki tarafta da oluyor ama öyle zorlayacak bir ağrı değil hafif batma sancı gibi korkutuyor beni birazEvet başlarda yaşıyordum özellikle sol taraf
Yerleşme oluyordur inşallah önerim bi süre cinsellikten uzak durunbenim iki tarafta da oluyor ama öyle zorlayacak bir ağrı değil hafif batma sancı gibi korkutuyor beni biraz
Benim de oluyor regl ın daha az şiddetlisi gibi benimkibenim iki tarafta da oluyor ama öyle zorlayacak bir ağrı değil hafif batma sancı gibi korkutuyor beni biraz
Ama stres de etkiliyordur belki aksi bir durum yokki neden ağlıyorsunuzSürekli ağlıyorum tutunamayacak diye cok üzülüyorum
zaten o şekilde yapıyoruz bir süredir, inşallahYerleşme oluyordur inşallah önerim bi süre cinsellikten uzak durun
evet onum gibi ama az şiddetlisiiBenim de oluyor regl ın daha az şiddetlisi gibi benimki![]()
Daha önce gebelik yaşamış arkadaşlarıma sordum normal dediler.. ara ara hafif bir ağrı geliyor gibi oluyor sonra geçiyor gibi belimde de aynı şekildeevet onum gibi ama az şiddetlisiiinşallah normaldiir
![]()
belim geçmiyor gibi benim hep bi ağrı var bazen şiddetleniyor sadece ama alt karnım dediğiniz gibi gelip geçiyorDaha önce gebelik yaşamış arkadaşlarıma sordum normal dediler.. ara ara hafif bir ağrı geliyor gibi oluyor sonra geçiyor gibi belimde de aynı şekilde
Ben de yarın kan vereceğim güzel haberler alırız inşallah yazarımbelim geçmiyor gibi benim hep bi ağrı var bazen şiddetleniyor sadece ama alt karnım dediğiniz gibi gelip geçiyoryarın yeniden kan vericem mesaj atın bana sizde verince
Kan verdiniz mi? 3 kat artmış benimbelim geçmiyor gibi benim hep bi ağrı var bazen şiddetleniyor sadece ama alt karnım dediğiniz gibi gelip geçiyoryarın yeniden kan vericem mesaj atın bana sizde verince
yalancı pozitifmiş benim artık hiç bir şeye inancım kalmadı sizlerde testlerle kafayı bozmayın benim gibi çok gerginim çok sinirliyim bu kadarı şaka heralde dedim bu kadar bel kalça ağrısına da gidip ameliyat olayım çünkü sebepsiz yere bu ağrılar çekilmez, benim için bitti hepinizin hakkında hayırlısı olsunAy evet gerçekten vaarr
Kan mı verdinizyalancı pozitifmiş benim artık hiç bir şeye inancım kalmadı sizlerde testlerle kafayı bozmayın benim gibi çok gerginim çok sinirliyim bu kadarı şaka heralde dedim bu kadar bel kalça ağrısına da gidip ameliyat olayım çünkü sebepsiz yere bu ağrılar çekilmez, benim için bitti hepinizin hakkında hayırlısı olsun
Hayır başka marka test yaptım dün freely yapmıştım bu gün prodictor ve artimed yaptım net negatifKan mı verdiniz
Niye kan vermediniz kiHati
Hayır başka marka test yaptım dün freely yapmıştım bu gün prodictor ve artimed yaptım net negatif