Betahcg sonucu !!!

altincilekkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
93
23
98
Dondurulmuş 5.gün embriyo transferi oldum bugün 7.günümdü dayanamadm kan verdim ve kan sonucu 70.96 çıkmış değer normalmi? ilk denemem çok heyecanlıym sevinçliyim kimseyede söyliyemedim eğer yanılırsam diye. Lütfen değerle ilgili yorum yaparmısınız

7. Gun erken degil mi? Insallah gonlunuzce olur ama keske biraz daha bekleseydiniz. Ilaclarin etkisiyle yuksek cikabiliyor diye duymustum.

5. Gun embriyosu 9. Gunde 94 cikmisti benimde size tavsiyem iki gunde bir kan verip betanin iki kat artıp artmadigini kontrol edin. Bana öyle yapmisti doktorun beta bin üzeri olana kadar daha dogrusu kese olusana kadar kanda takip etmişti gün asiri iki katina cikmasi gerekiyor betanin

Ben 11. Gun yaptım ama benım yumurta takıbiydi. 11. Gun 33 tu sonra hep ikiye katladı. Gebelik var evet ama bundan sonra ikiye katlamaya bakması lazım. 2500 sonrasıda keseyı görür. İnsan bekleyemiyor evet sabırsızlanıyor. Konu sahıbıne şimdiden hayırlı olsun ve allah sağ salım kucagına almayı nasip etsin.

Teşekkürler yorumunz için cumartesi günü tekrar kan vericm inşallah artış olur

Banada gebelik var gibi geldi 5. Gun embriyosu daha erken belli olabiliyor umarim yanilmiyoruzdur. Keske bi 9. Gune kadar bekleseydi gerci beklenilmiyor ben 8. Gun evde yapmistim
Evet dediğinz gibi 5.gün embriyosu erken kan tahlilinde belli oluyrmş rabbimden dilegim inşallah birdahaki kan da değerin yükselmesi

Hayırlı olsun cok guzel değeriniz kat kat artsın inşallah benımde 5.gun embrıyosu bugün 3.gunum bende 8.gunde yapmak ıstıyorum test transferden sonra nelere dıkkat ettınız ne kadar yattınız ne zamn dısarı cıkıp gunluk hayata döndünüz yediniz içtiniz çok sordum kusura bakmayın

Merhaba.. Bende cevap veriyim isinize yarar belki 3 gün yat demişti doktorum yemek ve wc için kalktim sadece sonrasında da günlük hayata dondum ama agir bisey yapmadim ev islerini neredeyse biraktim süpürge vs acmadim yuksege uzanmamaya egilmemeye dikkat ettim. İnternette araştırınca tum bunlari yapabilirsiniz sorun olmaz yaziyordu ama ben yapamadim yani sanki yapacagim bi hareket biseylere engel olacakmis gibi geliyordu. Disari cikabilirsin tam anlamıyla normal hayatiniza donbilirsiniz sadece dikkat edin kendinizi zorlamayin hizli ve ani hareketlerden kaçının mumkun olduguncada uzanın dinlenin

Bende ilk gün 7 saat hastanedeydım sadece yemek için oturttular sonra cıktık 2.5 saat yol arabayla evımıze geldik uzandm yemek wc için kalktm akşam 1 saat komşumla oturdum falan birinci gun hep evdeydım kendı ıhtıyaçlarımı wc su yemek vs kendım hallettim evde gezindim oturdum sadece temizlik yapmadım ama sürekli de koltukta yatmadım bolca oturdum evde gezındım ıkıncı gunde aynı vee bugün 3.gün ilk defa dışarı çıktım 2 kat merdiven indim inşallah zorlamamışımdırönce acile iğne vuruldm sonra yeğenimin doğumgünü için annemlere gittim 1 2 saat orda bıraz yürüyüş biraz oturma eve geldim uzanıyorm

Uzun yola çıkacağını icin mi 7 saat kaldin hastanede ben 2-3 saat kalmıştık gerci evim yakındı sormustular zaten sehir disina gidecek misin diye muhtemelen o yüzden daha Uzun bekletiyodurlar. Cokta fazla eve kapanmaya rutinin disinda cikmaya gerek yok ozamanda vucut hasta moduna giriyor tek yapılması gereken dikkatli olmak 2ser 3er merdiven cikarken sakin sakin cikmak düşmemek icin daha dikkatli yürümek vs

Büyük ihtimal ondandır yoksa dediğin gibi 1 2 saate cıkıyor herkes doktorum şehirdışından yanına geldiğimide bildiğinden öyle istedi sanırım aynen öyle adım adım inip çıkıyorsun yürürken adeta süzülüyor insan

Umarım güzel sonuçlar alirsin. Ben 11 hafta yasayabildim o heyecanı kalbi durdu. Yakinda tekrar basliycam suan toparlanma asamasindayim. Sagliklanasip olsun hepimize inşallah

Umarım güzel sonuçlar alirsin. Ben 11 hafta yasayabildim o heyecanı kalbi durdu. Yakinda tekrar basliycam suan toparlanma asamasindayim. Sagliklanasip olsun hepimize inşallah
İnşallah sizinde bir dahaki sefere rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip eder hepsi imtihan rabbim hakkıyla geçebilmemizi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…