- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Kendisi için zenginlik iyi, kendince iyisini layık görmüş size, niyet halis. Bu konudaki teyzeden içim çekildi ama. O adamın teyzesi o, konu sahibinin değil.Teyze milleti işgüzar oluyor boşver. Beni de bir teyzemiz sırf zengin diye 50 yaşında bir amcayla tanıştırmak istemişti, beni 35 yaşlarında düşünmüşmüş (30 yaşındaydım) 10 küsür yaştan bişey olmaz adam fit demişmiş. Kendisi 50 yaşında zengin ikinci beyiyle ikinci baharını yaşadığından, zenginlik de kendisi için çok önemli olduğundan beni de bu zevkten mahrum etmek istememişti sanırım. Hala gördükçe dalga geçerim o da içten içe kızar. İçinden boşanmış haliyle burnu kaf dağında daha ne istiyorsa dediğine eminim
Memleket nereydi ki alakalarının kalmaması artı puan gösterilmiş?40 kusur yasindaymis, ailesi senelerdir Istanbul'daymis (yani memleketiyle hic alakasi yokmus),
Her anlamda size zıt bir adamı neden koca olsun ister çamurdan olsun diye öpüp başınıza koymanızı bekledi ki teyze? Öyle biri olsanız bekar olmazdınız şimdiye. Bunları düşünememiş ama yaşınızı düşünmüş, annenizin hastalığını düşünmüş, aklınca bunları eksiklik addetmiş. Ay nazik popom. İçi kötü bu teyzenin, getirdiği kısmeti kendi beğense size bırakmaz, gözünün nuruna götürürdü.Sosyal medyada adami bulup gosterdi bana. 46 yasinda adam. Paylasim yaptigi seyler, yazim uslubu ve yasam tarzi konusunda hic elektrik alamadim ve bunu dile getirince oyle kotu bakisi vardi ki teyzenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?