- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Boyle ınsanlara hayatınızda yer vermeyın.Enerjınızı sömürüyor.Cevrem ivir zivirla dolu. Gecen hafta bir komsu teyze geldi eve. Bir kismet getirmis bana. Adam universite mezunuymus, 40 kusur yasindaymis, ailesi senelerdir Istanbul'daymis (yani memleketiyle hic alakasi yokmus), telefonda konusmus adamla ve teyze artik insan sarrafi oldugundan ses tonundan adamin cok efendi oldugunu sip diye anlayivermis.
Sosyal medyada adami bulup gosterdi bana. 46 yasinda adam. Paylasim yaptigi seyler, yazim uslubu ve yasam tarzi konusunda hic elektrik alamadim ve bunu dile getirince oyle kotu bakisi vardi ki teyzenin...
Ardindan bana sunlari soyledi:
- Yas ilerliyor artik. Armutun sapi, uzumun copu diyerek yalniz kalma.
- Baban her zaman yaninda olmayacak. Annenin durumundan (demans hastasi oldugundan) da hic bahsetmedim onlara.
Kalakaldim. Canim oyle yandi ki su son cumleyle...
Anladigim sey su: Yasim (36) dolayisiyla zaten copmusum bu insanlarin gozunde. Annem hasta diye iyice cop olmusum.
Beter olmalarini diliyorum.
Büyük ihtimal doğu illerinden.Memleket nereydi ki alakalarının kalmaması artı puan gösterilmiş?
Merhaba lider Merve. Bizim deMerhaba
Ben Lider Merve
Evlere kapandığımız bu günlerde sizde hem ruhsal hemde maddi olarak düşüşteyseniz benim gibi evden çalışarak çocuğunuzu ihmal etmeden ev ekonomisine destek çıkabilirsiniz. Hediyeler kazandığımız çok güzel bir ekibimiz var. Yeniyılda primlerimiz artıyor, kazanmak kolaylaşıyor. Her türlü destek verdiğimiz üye desteği sağladığımız ekibimle çalışmak ister misinizFarmasi ocak kataloğunuzu gönderiyoruz kendinize şans verin birlikte kazanalım
Teyzenin senin böyle bir talebin olmadan bu işlere soyunmadı sacmaCevrem ivir zivirla dolu. Gecen hafta bir komsu teyze geldi eve. Bir kismet getirmis bana. Adam universite mezunuymus, 40 kusur yasindaymis, ailesi senelerdir Istanbul'daymis (yani memleketiyle hic alakasi yokmus), telefonda konusmus adamla ve teyze artik insan sarrafi oldugundan ses tonundan adamin cok efendi oldugunu sip diye anlayivermis.
Sosyal medyada adami bulup gosterdi bana. 46 yasinda adam. Paylasim yaptigi seyler, yazim uslubu ve yasam tarzi konusunda hic elektrik alamadim ve bunu dile getirince oyle kotu bakisi vardi ki teyzenin...
- Baban her zaman yaninda olmayacak. Annenin durumundan (demans hastasi oldugundan) da hic bahsetmedim onlara.
Anladigim sey su: Yasim (36) dolayisiyla zaten copmusum bu insanlarin gozunde. Annem hasta diye iyice cop olmusum.
Bu da biraz fazla olmuşBenim kızım da bekar. Tek başına yaşıyor yıllardır aynı evde, komşuları var.
Geçenlerde kapı ağzında, ağzında burnunda maskesiyle çöp çıkarırken kendisini yakalayıp benzer laflar eden bir komşusuna "Benim annem bekar Nermin teyze, önce onu evlendireyim ki içim rahat etsin, sen Edip amcanın arkasından demediğini bırakmıyorsun, ölse de kurtulsam diye geziyorsun, e o da herkese senin pasaklılığından tembelliğinden şikayet edip duruyor, sizi boşatıp Edip amcayı anneme almayı düşünüyorum, daha sık görüşelim ki ben kendisini yakından tanıyayım " demiş. Nermin teyzesine bir daha rastlamamış kızım. Korona olmasaydı, gidip kapılarını çalardım, merhaba Nermin hanım, ben annesi, sizin kızım hakkında kızımın da sizin hakkınızda hayırlı(!) niyetleri varmış, tanışalım dedim, diye.
İsimleri açık yazdım ki, o Nermin hanım buralardaysa, bulsun beni, şurada herkeslerin önünde bir konuşalım karşılıklı.
Üzülme güzel kızım, böyle edepsizleri de insan yerine koyma. Bu haddini bilmez terbiyesizleri tersleyeceksin, yürüyüp gideceksin.
[ Ne olur ne olmaz notu : Edip amca 80'e yakın. Kadın nispeten genç ]
Çok var böyle patavatsız insan keşke deseydin teyze o kadar övdüğüne göre sen evlen ayy hiç lafını çekme pat pat söyle ne bu insanların hayatına karısıyorlarCevrem ivir zivirla dolu. Gecen hafta bir komsu teyze geldi eve. Bir kismet getirmis bana. Adam universite mezunuymus, 40 kusur yasindaymis, ailesi senelerdir Istanbul'daymis (yani memleketiyle hic alakasi yokmus), telefonda konusmus adamla ve teyze artik insan sarrafi oldugundan ses tonundan adamin cok efendi oldugunu sip diye anlayivermis.
Helal olsun kızınızaBenim kızım da bekar. Tek başına yaşıyor yıllardır aynı evde, komşuları var.
Geçenlerde kapı ağzında, ağzında burnunda maskesiyle çöp çıkarırken kendisini yakalayıp benzer laflar eden bir komşusuna "Benim annem bekar Nermin teyze, önce onu evlendireyim ki içim rahat etsin, sen Edip amcanın arkasından demediğini bırakmıyorsun, ölse de kurtulsam diye geziyorsun, e o da herkese senin pasaklılığından tembelliğinden şikayet edip duruyor, sizi boşatıp Edip amcayı anneme almayı düşünüyorum, daha sık görüşelim ki ben kendisini yakından tanıyayım " demiş. Nermin teyzesine bir daha rastlamamış kızım. Korona olmasaydı, gidip kapılarını çalardım, merhaba Nermin hanım, ben annesi, sizin kızım hakkında kızımın da sizin hakkınızda hayırlı(!) niyetleri varmış, tanışalım dedim, diye.
İsimleri açık yazdım ki, o Nermin hanım buralardaysa, bulsun beni, şurada herkeslerin önünde bir konuşalım karşılıklı.
Üzülme güzel kızım, böyle edepsizleri de insan yerine koyma. Bu haddini bilmez terbiyesizleri tersleyeceksin, yürüyüp gideceksin.
[ Ne olur ne olmaz notu : Edip amca 80'e yakın. Kadın nispeten genç ]
Teyze tAm bir eski kafalı.Cevrem ivir zivirla dolu. Gecen hafta bir komsu teyze geldi eve. Bir kismet getirmis bana. Adam universite mezunuymus, 40 kusur yasindaymis, ailesi senelerdir Istanbul'daymis (yani memleketiyle hic alakasi yokmus), telefonda konusmus adamla ve teyze artik insan sarrafi oldugundan ses tonundan adamin cok efendi oldugunu sip diye anlayivermis.
Patavatsızlar işte ya boşver canım takmaCevrem ivir zivirla dolu. Gecen hafta bir komsu teyze geldi eve. Bir kismet getirmis bana. Adam universite mezunuymus, 40 kusur yasindaymis, ailesi senelerdir Istanbul'daymis (yani memleketiyle hic alakasi yokmus), telefonda konusmus adamla ve teyze artik insan sarrafi oldugundan ses tonundan adamin cok efendi oldugunu sip diye anlayivermis.
Herkes yaşıyor mudur bilmiyorum ama bazılarımızın çevresinde böyle teyzeler var maalesef, düşünceli iyi komşu abla-teyze tavrıyla yaklaşırlar hep, bekar olursunuz dertlenirler, evlenirsiniz dertlenirler, çocuk olmaz dertlenirler, çocuk olur 2. çocuğunuz yok diye dertlenirler, çocuğunuz kız olur oğlunuz olmadı, oğlunuz oldu kızınız olmadı diye dertlenirlerHerkese yorumlari iceren destekleri icin cok tesekkur ederim. Takilmiyorum su an ama o an bir sinir olmustum bu hadsiz kadina iste.
Bu arada bazilari sormus memleketini. Adam Karadenizli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?