Ay çok güzel olur canım ya ben sadece dax kullanıyorum saç kırıkları için badem yağı, şampuanım ise restorex :)Sadece dax mi kullaniyorsun. Haftada kac gun yapcaksin acaba ? Bende sadece haftada 1 dax yapyorum. Resimli takip ediyorum uzamayi yalnizca daxla uzatmayi deniceksen bende ekliyim resimleri valla birlikte gorelim uzatalim :)
Mesji yeniledim canim eksik okudugum icin tekrar okuyup cevaplarsan cok sevinirim restorexi merak ediyorum bende :)Ay çok güzel olur canım ya ben sadece dax kullanıyorum saç kırıkları için badem yağı, şampuanım ise restorex :)
Canım Restorex daxı çok kolay çıkardı kafamdan. Restorex benim uzamasına yardımcı oldu kurutma oluyordu ama badem yağı kullanınca kalmadı kurutması. Saçlarımı en iyi yapan Restorex hem uzamasını hızlandırıyor hem de besliyor. Bir de döklmeyi durdurdu.Atlayarak okumusum mesajimi yenileyim hemen. Ben sadece dax kullaniyorum. Restorexi bende merak ediyorum. Yalniz kurutma yapiyor mu yumusatan ve sertlestirmeyen birde daxi arindirmada basarili olan bir sampuan ariyorum da restorex bu konuda nasil? Resimlerimi ekleyim buraya bende seninle dax maratonuna devam ediyorum. Forumda bi kac arkadas daha var. Fakat onlar farkli bakimlarda yapiyorlar. Ben sadece dax yapabiliyorum. Firsatim cok olmadigindan
Ya masallah çok güzel uzamışşş :)))
Canim çöpe atma cevrende varsa saci yipranan uzatmak isteyen birine belki iyi gelir bayada bereketli bitiremiyor insan:) hangi ildesin belki isteyen cikar. Benimde ilk kullanmaya basladigimda dokulme yapmisti ama ben ozamanlar cam terabentin katiyordum en cok ondan oldu dokulme.Kızlar dax benim saçlarımı döküyor tutam tutam bu yüzden 1 hiç kullanılmamış yarımda kutu var isteyene verebilirim yoksa çöpe atacağım faydası olursa yakınsak verebilirim size
İstanbuldayım sen nerdesin yakınsak verebilirimCanim çöpe atma cevrende varsa saci yipranan uzatmak isteyen birine belki iyi gelir bayada bereketli bitiremiyor insan:) hangi ildesin belki isteyen cikar. Benimde ilk kullanmaya basladigimda dokulme yapmisti ama ben ozamanlar cam terabentin katiyordum en cok ondan oldu dokulme.
Tatlim ben Çanakkaledeyim. Ihtiyaci olan varsa dax supergroya sana ulassin bi kosede beklet cope gitmesin belki birinin isine yarar :) Sana ozelden mesaj atti..İstanbuldayım sen nerdesin yakınsak verebilirim
Canim daxla nekadar zamanda nekadar uzama sagladiginida bize yazarsan daxin ise yarayip yaramadigini hep birlikte gorsek bide resim cekersen cok faydali oluyor. Bekkliyoruz bakalimKızlar merhaba bende katılayım aranıza :) geçtiğimiz haziran ayında belimde olan saçlarımı omuz kısımlarımda düz kestirdim saçlarım sarı çok kırık vardı ve yıpranmıştı mecburen kestirmiştim.Yaza düğünüm var ve saçlarımın uzamasını istiyorumekimden beri bende supergro kullanıyordum hafta da iki kez falan oldukça da uzadı saçlarım göğüs hizamda şuan fakat son zamanlarda nişan koşturmam olduğu için ara vermiştim biraz şimdi tekrar başladım.Yanında şampuan olarak organixin biotin & collagen isimli şampuanını kullanıyorum saçı uzatma ve gürleştirme vaadi var çok övüldü fakat saçları bence kurutuyor biraz ki yapı olarak saçlarım kuru zaten.Supergro kullandığım günler uçlarına sürmek için yeni bi yağ arayışındayım herkes hindistan cevizi yağı kullan diyor deneyeniniz var mı hindistan cevizini ? Birde revox isimli bir şampuan var onu da her yerde çok övüyorlar organix bittiğinde onu almayı düşünüyorum
Evet saçları çok güzel aprlaklaştırıyor ve canlı gösteriyor. Püskül püskül olmuyor saçlar canım. Ve gerçekten uzamaya yardımcı :)betrayal bende bugun restorexin sarmasik ozlu hizli uzama etkili normal saclar icin olaninda aldim. Suam daxta kafamda 2 saattir. Restorexle ilgili bloglarda cok fazla olumlu yorum okudum. Sertlestirmediginden hatta daha saclarinin daha parlak gorundugunden ve gercekten uzatma etkisinden bahsedilmis. Insallah bende ayni etkileri gorurum. :)
Ben restorexi önerebilirim canım gerçekten saça olumlu etkisi çok fazla ve gerçekten de uzatıyor.Kızlar merhaba bende katılayım aranıza :) geçtiğimiz haziran ayında belimde olan saçlarımı omuz kısımlarımda düz kestirdim saçlarım sarı çok kırık vardı ve yıpranmıştı mecburen kestirmiştim.Yaza düğünüm var ve saçlarımın uzamasını istiyorumekimden beri bende supergro kullanıyordum hafta da iki kez falan oldukça da uzadı saçlarım göğüs hizamda şuan fakat son zamanlarda nişan koşturmam olduğu için ara vermiştim biraz şimdi tekrar başladım.Yanında şampuan olarak organixin biotin & collagen isimli şampuanını kullanıyorum saçı uzatma ve gürleştirme vaadi var çok övüldü fakat saçları bence kurutuyor biraz ki yapı olarak saçlarım kuru zaten.Supergro kullandığım günler uçlarına sürmek için yeni bi yağ arayışındayım herkes hindistan cevizi yağı kullan diyor deneyeniniz var mı hindistan cevizini ? Birde revox isimli bir şampuan var onu da her yerde çok övüyorlar organix bittiğinde onu almayı düşünüyorum
Dax ve restorex tavsiyemdir canım o kadar çok yağla uğraşmadan zaten kendi içinde bulundueuyor o yağları :)merhaba arkadaşlar benim saçlarım uzun ama yinede istediğim boyda değiller.
4-5 yıl önce çok takılırdım saç uzatma topiklerinde. baya aktif bir konumuz vardı. 3 ayda 9 ile 12 cm arasında uzatmayı başarmıştım. ama neler yaptın diye sorsanız ohoo. şimdi hayatta uğraşamam.
şu an elimde Hindistan cevizi yağı var. sık sık uçlara ve diplere onu kullanıyorum. Haftada bir de yumurta Hindistan cevizi yağı ve balla yaptığım bir maske var. saç diplerime sürüp bekletebildiğim kadar bekleyip yıkıyorum. Şampuanımda sarımsak özlü ama markasını hatırlayamadım şu an. İçine çam terebentin katmıştım. Dökülmem çok azaldı. Saç diplerimde minik saçlar var yoğun şekilde. Bunlar dökülmeye yönelik sanırım. Uzatmak için de hardal maskesini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?