Saç Uzatma Yöntemleri Betrayal İle 6 aylık Saç Uzatma!

betrayal

Piraye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
706
56
323
Evet kızlar ben burda çok fazla konu açtım. Saç uzatmayla alakalı ama genelde o dönemler sınavlarımın olduğu üniversiteye hazırlandığım ve uzun bir sürelik ilişkimin bittiği dönemlerdi. Benim kötü bir huyum var sinirlenince saçıma girişiyorum makası alıp saçıma girişiyorum. AMA atlattım bunları çok şükür en son bu yaz kafama göre saçımı kessmiştim ve şekilsizdi. Biraz uzadı ama yetmiyor daha daha çok uzaması lazım.
Şimdi dün Dax Supergro aldım. En yakın arkadaşım kullanmıştı ve bayağı saçı uzamıştı. Ben de dün kırıklarımı aldım ve başlıyorum.
Rutinimden bahsedeyim fazla kırık olan saçlarımın kırıklarının yarısı gitti ve geri kalanına her duşa girmeden önce badem yağı sürücem uçlara ve bir saat bekleticem.
Dax Supergroyu haftada iki kere kullanmayı planlıyorum. Onun dışında şampuanım ise Restorex.
Ben restorexin çok katkısını gördüm. Saçlarımı Restorex dışında bir şampuanla yıkayınca beğenmiyorum. Restorex hem hacimli yapıyor hem de uzatıyor.
Şimdi dün gece ilk Dax Supergro kürümü yaptım ve sabaha kadar durdu şimdi yıkadım saçımı ve size saçımı atıcam.

Arkadan çekemiyorum maalesef. Çünkü tekim. Denedim ve eçekemedim. Şimdi öncen idare edelim :)

Atlayarak okumusum mesajimi yenileyim hemen. Ben sadece dax kullaniyorum. Restorexi bende merak ediyorum. Yalniz kurutma yapiyor mu yumusatan ve sertlestirmeyen birde daxi arindirmada basarili olan bir sampuan ariyorum da restorex bu konuda nasil? Resimlerimi ekleyim buraya bende seninle dax maratonuna devam ediyorum. Forumda bi kac arkadas daha var. Fakat onlar farkli bakimlarda yapiyorlar. Ben sadece dax yapabiliyorum. Firsatim cok olmadigindan

Sadece dax mi kullaniyorsun. Haftada kac gun yapcaksin acaba ? Bende sadece haftada 1 dax yapyorum. Resimli takip ediyorum uzamayi yalnizca daxla uzatmayi deniceksen bende ekliyim resimleri valla birlikte gorelim uzatalim :)
Ay çok güzel olur canım ya ben sadece dax kullanıyorum saç kırıkları için badem yağı, şampuanım ise restorex :)

Ay çok güzel olur canım ya ben sadece dax kullanıyorum saç kırıkları için badem yağı, şampuanım ise restorex :)
Mesji yeniledim canim eksik okudugum icin tekrar okuyup cevaplarsan cok sevinirim restorexi merak ediyorum bende :)

Daxa 13 Kasimda basladim. Alttaki ilk resim 13 kasim diger ikisi 24 gun sonraki hali

Bu dip boyasida haftada yine 1 gun dax uygulamasi. 29 gunde cikan dip boyasi boyu

Canım Restorex daxı çok kolay çıkardı kafamdan. Restorex benim uzamasına yardımcı oldu kurutma oluyordu ama badem yağı kullanınca kalmadı kurutması. Saçlarımı en iyi yapan Restorex hem uzamasını hızlandırıyor hem de besliyor. Bir de döklmeyi durdurdu.

Daxa 13 Kasimda basladim. Alttaki ilk resim 13 kasim diger ikisi 24 gun sonraki hali

Bu dip boyasida haftada yine 1 gun dax uygulamasi. 29 gunde cikan dip boyasi boyu

Ya masallah çok güzel uzamışşş :)))
Daxı arkadaşım kullanıyordu. Ben de deli gibi saç uzatmak istiyordum onun tavsiyesiyle başladım. Onun da harika uzadı inanılmaz derecede

Restorexin sac uzatici bi sampuani vardi. Adini tam hatiralyamiyorum. Senin kullandigin tam olarak hangisi ? Ben de derleme yapip bi konu acmak istiyordum. Senin konunda toparlamis oldum. Hem sadece daxla da sac nasil uzatilir paylasmis oluruz. Nisan ayina kadar kestirmicem Nisan sonunda hafif bi kat attirmayi dusunuyorum cok gur sekil vermesi zor oluyor. Bakalim ozamana kadar nekadar uzicak merakla bekliyorum.

Kızlar dax benim saçlarımı döküyor tutam tutam bu yüzden 1 hiç kullanılmamış yarımda kutu var isteyene verebilirim yoksa çöpe atacağım faydası olursa yakınsak verebilirim size

Kızlar dax benim saçlarımı döküyor tutam tutam bu yüzden 1 hiç kullanılmamış yarımda kutu var isteyene verebilirim yoksa çöpe atacağım faydası olursa yakınsak verebilirim size
Canim çöpe atma cevrende varsa saci yipranan uzatmak isteyen birine belki iyi gelir bayada bereketli bitiremiyor insan:) hangi ildesin belki isteyen cikar. Benimde ilk kullanmaya basladigimda dokulme yapmisti ama ben ozamanlar cam terabentin katiyordum en cok ondan oldu dokulme.

betrayal bende bugun restorexin sarmasik ozlu hizli uzama etkili normal saclar icin olaninda aldim. Suam daxta kafamda 2 saattir. Restorexle ilgili bloglarda cok fazla olumlu yorum okudum. Sertlestirmediginden hatta daha saclarinin daha parlak gorundugunden ve gercekten uzatma etkisinden bahsedilmis. Insallah bende ayni etkileri gorurum. :)

Kızlar merhaba bende katılayım aranıza :) geçtiğimiz haziran ayında belimde olan saçlarımı omuz kısımlarımda düz kestirdim saçlarım sarı çok kırık vardı ve yıpranmıştı mecburen kestirmiştim.Yaza düğünüm var ve saçlarımın uzamasını istiyorum ekimden beri bende supergro kullanıyordum hafta da iki kez falan oldukça da uzadı saçlarım göğüs hizamda şuan fakat son zamanlarda nişan koşturmam olduğu için ara vermiştim biraz şimdi tekrar başladım.Yanında şampuan olarak organixin biotin & collagen isimli şampuanını kullanıyorum saçı uzatma ve gürleştirme vaadi var çok övüldü fakat saçları bence kurutuyor biraz ki yapı olarak saçlarım kuru zaten.Supergro kullandığım günler uçlarına sürmek için yeni bi yağ arayışındayım herkes hindistan cevizi yağı kullan diyor deneyeniniz var mı hindistan cevizini ? Birde revox isimli bir şampuan var onu da her yerde çok övüyorlar organix bittiğinde onu almayı düşünüyorum

Revoks alma içindeki madde var kullandığın sürece saçın dökülmüyor bırakınca tutam tutam saçın dökülüyor.dökülmeyici önleyen çoğu şampuan bu şekilde . Arkadaşımdan biliyorum

İstanbuldayım sen nerdesin yakınsak verebilirim

Ben dun restorex aldim normak saclar icin olanindan cok sevdim kurutmadan temizlemesi daxi digerlerinden daha guzel cikarmasini sac uclarima illa krem azda olsa surer oyle tararim zaten kuruttuktan sonraki parlakligini ve yumusakligida hosuma gitti. Bakalim hizli uzamaya nekadar katkisi olacak diger aya kadar belli olur galiba

Canim daxla nekadar zamanda nekadar uzama sagladiginida bize yazarsan daxin ise yarayip yaramadigini hep birlikte gorsek bide resim cekersen cok faydali oluyor. Bekkliyoruz bakalim

merhaba arkadaşlar benim saçlarım uzun ama yinede istediğim boyda değiller.
4-5 yıl önce çok takılırdım saç uzatma topiklerinde. baya aktif bir konumuz vardı. 3 ayda 9 ile 12 cm arasında uzatmayı başarmıştım. ama neler yaptın diye sorsanız ohoo. şimdi hayatta uğraşamam.

şu an elimde Hindistan cevizi yağı var. sık sık uçlara ve diplere onu kullanıyorum. Haftada bir de yumurta Hindistan cevizi yağı ve balla yaptığım bir maske var. saç diplerime sürüp bekletebildiğim kadar bekleyip yıkıyorum. Şampuanımda sarımsak özlü ama markasını hatırlayamadım şu an. İçine çam terebentin katmıştım. Dökülmem çok azaldı. Saç diplerimde minik saçlar var yoğun şekilde. Bunlar dökülmeye yönelik sanırım. Uzatmak için de hardal maskesini düşünüyorum.

Evet saçları çok güzel aprlaklaştırıyor ve canlı gösteriyor. Püskül püskül olmuyor saçlar canım. Ve gerçekten uzamaya yardımcı :)

Ben restorexi önerebilirim canım gerçekten saça olumlu etkisi çok fazla ve gerçekten de uzatıyor.

Dax ve restorex tavsiyemdir canım o kadar çok yağla uğraşmadan zaten kendi içinde bulundueuyor o yağları :)

Bu arada saçımın arkadan görünümünü çekebildim.
Dün gece saçımın uçlarına badem yağı sürdüm ve sabaha kadar bekledim. Saçlarımı tararken zorlanmadım ve bayağı parladı çok hoşumaa gitti. Ben Dax'ı haftada 2 kere kullanmayı düşünüyorum sizce fazla mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…