neredeyse 1 senedir konusuyoruz, bildiginiz masal kahramanı gibiydi erkek arkadasımın bana olan davranısları, tutumu. Bana tutulmustu en basta, hayatı ben olmustum, karizmatik kendine guvenen bir tip. Beni çok mutlu etti, ruyada gibiydim, sahiplendi, hep mutlulugumu dusundu. Bende ona dozajında geri sevgi, saygı ve ask verdim. Ama hic abartmadım, asırı fazla begenimi belli etmedim. Sevgilimin yaptıgı tüm guzel seylere ragmen, ruya gibi gunler gecirmemize ragmen hep birşey vardi ama aramızda, birturlu onun bana olan askından emin olamıyordum tam anlamıyla nasıl anlatsam bilmiyorum. Ustume hep dusuyordu belki ama bana bayılıyomus, beni asırı begeniyormus gibi bi his vermiyordu bana. Kendimi onun yanında güzel ve kibar bir bayan gibi hissedemiyorum mesela, kendimi baska bayanlarla kıyaslıyorum onunla birlikte oldugumdan beri. Surekli ona kendimi ispat etme, ilgisini taze tutmak için cabalama piskolojisine girdim, ve bu durum beni yordu. Bir keresinde mesela ortak bir arkadasımız var guzel bir kız, ozellikle dikkat ettim, erkek arkadasım cok suzmustu onu butun gun boyunca ara ara. Bu yaptıgını unutamıyorum mesela bu erkek arkadasıma olan tavırlarımada yansıdı zamanla, ona kendimi tam anlamıyla teslim edemiyordum. Surekli endişelerim var acaba beni artık ilgi cekici bulmuyor mu turlerinden. En ufak seyde beni artik sevmiyor, aslinda hicbirzaman sevmedi, biliyordum piskolojisine kapılıyorum. Benle evlenmek istediginden, bir gelecekten soz ediyor surekli, hala. Ama erkek arkadasım son bir aydır degisti, kendini agırdan satmaya basladı bana karsı. Tutkulu davranısları bir anda kesildi. Ozelliklemi yaptı yoksa, sevgimi yoklamak icin mi anlamıyorum ki? Rest cektim bir iki defa asırı panikledi beni bırakmak istemiyor. Ama o olaganustu duygusal bagımız en bastaki, ask ve tutku dolu ucup gitti sanki, o cok duygusal biri oysa, beni sevse neden beni duygusal anlamda ortada bıraktı birden bire?Halbuki hala cicim aylarında sayılırız, birbirimize hep iy geldik. Tespitiniz nedir arkadaslar? Neden boyle oluyor. Ne yapmam lazım? Duzelir mi bu durum?