Beyaz elbisemi nasıl daha şık hale getirebilirim..

cikolatakalp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
240
120
103
İzmir
ben en iyisi direk konuya giriyim işin içinden çıkamadım bir de sizin fikirlerinizi alıyım. ben okulda yapılacak kep töreni için beyaz diz üstü asimetrik kesim kalın askılı beyaz bir elbise aldım. çok şık bir elbise değil yani abiye gibi değil okuldakilerle abiye almış forever new den çok alan var mesela uzun alan var napsam bilemedim çok basit kalıcam galiba size sorum ben bu elbiseyi nasıl bir ayakkabı yada saç veya aksesuvarla şık hale getiririm yardımlarınızı bekliyorum

Canım o kızlar saçmalamış bence kep töreninde senin yaptığın doğru sade olunur. Zaten üzerinizde cübbeleriniz olacak. Öyle tak takıştır yapayım deme bence. Mesela ön tarafı kapalıysa kolyeye gerek yok, küçük bir küpe ve ince bir bileklik yeterli. Bazı kızlar abartıyor mezuniyet törenine maymun gibi geliyor sakın yapma:)Uzun mezuniyet balosuna gider, kep töreninde senin aldığın elbise gibi kısa giyilir. Saçların zaten salık olmalı kep takacağın için. Ama şu kalıp gibi duran lülelerden yaptırma kırık fön ya da düz fön çektir. Unutma şıklık ve güzellik takıp takıştırmakta değil yaşına ve yerine göre uygun giyinmekle olur.
Tebrikler şimdiden

cok teşekkür ederim kızlar kusura bakmayın cevap veremedim uzun bir süre sizin fikirlerinizi de aldım emin oldum arkadaşlarım biribirini dinledikçe gaza geliyor sanırım bir tanesi elbise diktirmiş özel gördüm resmen nişan elbisesi hatta nişan için bile fazla dikkat çekici neyse umursamıyorum artık bir de ayakkabıyı ne yapmalıyım boyum 1.77 kilom 62 zaten fazla uzunum topuklu giyemem babet de çok bastıbacak gösteriyor bence şık bir sandalet olur mu? ne dersiniz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…