ben verildim gittik aldık beyaz esyalarımı sonra kolaylık oldu.
bir yerden baslamak lazım ,beyaz esyalardan meselaa
annen doğru söylemiş,siz taksitle alacaksanız 2,3 yıl kalabiliyo mağazada.
benim arcelik ürünlerim.arcelik,bosch,simens tercih sizin
Boch tabiki de iyi marka olarak ama sürekli yeni kampanyalar yeni modeller çıkıyo çok erken değilmi
Hakikaten merakımdan soruyorum sizde beyaz eşyaları kız tarafımı alıyor ?
yani genelde evet çamaşır bulaşık buzdolabı falan
Hmm anladım bizde sadece ocağı kız tarafı alıyor da geri kalan beyaz eşyaları erkek tarafı alıyor şaşırdım o yüzden
Beyaz eşyalar içinde en iyisi bosch bence
hadiyaa negüzel kardeşime buları biz almştık buzdolabının parasını erkek tarafı ödemişti geri kalanlarınıda hep ortak ödemişlerdi
Eğer düğüne 2-3 sene varsa şimdiden alınması erken düğüne yakın alırsınız sonuçta hersene değişik modeller çıkıyor,yukarıda bir arkadaş sormuş bizde bütün beyaz eşyaları kız tarafı alır erkek tarafı almaz.
Tabi şehirden şehire değişiyordur ama ben başka şehirlerdede görmedim beyaz eşyaları kızın aldığını
Hakikaten merakımdan soruyorum sizde beyaz eşyaları kız tarafımı alıyor ?
Bizde bütün beyaz. Eşyaların yanı sıra kız tarafı oturma odası için oturma grubunu,halısını,perdesini televizyonuda alır bütün mutfakta kıza aittir halı,perde masa ve diğer elektronik eşyalarıda alırız.Evlenmeden bebek odasını bile düzerler bizde kız tarafı olarak beşiği,arabası vs vs.Tabi şehirden şehire değişiyordur ama ben başka şehirlerdede görmedim beyaz eşyaları kızın aldığını
Yakın zamanda düğün varsa erkenden alınması mantıklı.
Benim beyaz eşyalarım bosch.
Çok memnunum.
Ürünleri ve servisi gayet iyi.
Hayırlı olsun şimdiden.
Tabi şehirden şehire değişiyordur ama ben başka şehirlerdede görmedim beyaz eşyaları kızın aldığını
Aynen canım taksitle ve 3 parça şey 7 bine yakın geliyo zaten ancA 1 2 yılda öderim onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?