beyaz eşya sorunu

Bu adet Türkiyenin başka yerinde yok sanırım. İlk karşılaştığımda çok şaşırmıştım.
Bilmiyorum canım ama Akdeniz bölgesi böyledir genellikle hatta bazı ailelerde eğer erkek tarafı borca girip ev almışsa bütün evin içini alan kız tarafları bile var,ev onlardan içi bizden hesabı.yada kızına çeyiz olarak ev veren ailelerde de mevcuttur biZde de verilir ev ister otur ister oturma.

kızlar konuyu güncelleyelim istiyorumm.

kız tarafı küçük ev aletleri dışında hangi beyaz eşyaları alıyor sizin yörenizde??

Nisanlanmadan beyaz eşya almazdim sanırım.. para olduktan sonra 1 günde alınır aynı gün bile getirir takarlar.. para biriktirmek mesele..

götürseniz beyaz eşyacıya verseniz onda birikse sizin paranızla adam daha çok kazanacak
paranızı bankaya koyun veya altına falan baglayın çünkü her dönem farklı kampanya ve modeller olabiliyor, profilodan memnunum, samsungdan uzak durun

para olduktansonra 15günde ev döşenir, azar azar almayın, hepsini bir alın, eşyaları nerey koyacaksınız, evlenmeden 2 ay önc döşersiniz evi

Modası geçer belki bi üstü çıkar falan. Bence o tarz şeyler için aceleye gerek yok. Para biriktirip sonra almak daha mantikli. Modası geçmeyen şeylerini al şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…